-
Nikola prosao: bila je bas zadovoljna, jako joj se svidja crveni baletni triko (inace ne voli bas crvenu boju, no ovaj je Roch Valley i jako je lijep), a lancic sa bozicnim privjescima svaki drugi dan promijeni privjesak pa ga stavi. 
Nama je u cizme stigla personalizirana cestitka (raspekmezila me je 
) i cokoladni novcic. 
Danas je Lucija, idem sad motati poklone i staviti ih pod jastuk (ne pitajte, kod nas je tako :D), a navecer sadimo bozicnu psenicu.
Mislim da smo nasli i poklon za Bozic, zig-zag/frisè peglu za kosu, i to u Lidlu; zapravo je nekakva multistyler, odlicna cijena i 3 godine garancije, upravo sam poslala MM-a po to.
Novi smartphone jos uvijek proucavamo jer je u medjuvremenu ispalo da treba meni novi :rolleyes:.
Moj Android je prehistorijski i ne podrzava mi vise ni WhatsApp ni Skype, ne uspijeva se azurirati uopce, iako se smarphone po svim drugim karakteristikama vec 6. godinu odlicno drzi; krivo mi ga je mijenjati, no zbog ovih gore appova bih ipak presla na neki novi sa minimum Android 6.0 (cujem da vec izlazi Android 7.1 :/).
Tako da sad moje zicam da mi ga oni kupe za Bozic. 
Vidjet cu da li cu joj novi kupiti sad ili za neki veci skolski/baletni uspjeh kao nagradu - u svakom slucaju joj se stari jos nekako drzi, a novi treba prije tih skolskih EU-putovanja, a to jos ne znamo kad su... profesori spominju veljacu, ozujak...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma