Pokazuje rezultate 1 do 50 od 55

Tema: Nastavnici u "eteru"

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ups, moram pitati V je li ta bila kod njih na satu kad je prijetila njoj i frendici da će dobiti opomenu jer ometaju sat kašljem, i da su trebale ostati doma kad su bolesne
    na što je moja skoro plačući rekla, ali ja sam bila doma cijeli prošli tjedan
    ona poslije svakog respiratornog infekta kašlje još tjednima (tako da smo radili i obradu radi sumnje na astmu), a ja je ne mogu tjednima ostaviti kući

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    ups, moram pitati V je li ta bila kod njih na satu kad je prijetila njoj i frendici da će dobiti opomenu jer ometaju sat kašljem, i da su trebale ostati doma kad su bolesne
    na što je moja skoro plačući rekla, ali ja sam bila doma cijeli prošli tjedan
    ona poslije svakog respiratornog infekta kašlje još tjednima (tako da smo radili i obradu radi sumnje na astmu), a ja je ne mogu tjednima ostaviti kući
    Moja cesto kaslje, ali nema temperaturu.
    Ako je tu noc dobro spavala, naravno da ide u skolu. Podrazumijevam pod tim da uzima nesto protiv kaslja, tj. da je "pod tretmanom", naravno.

Inace je kod nas pravilo da dijete, ako nema temperaturu i odmorno je, ali npr. ima hunjavicu ili kasalj, redovito ide u skolu. Nastavnici za to imaju razumijevanja.

Cak i jedan dan nastave je tesko nadoknaditi (barem ovdje, gradivo je jako opsezno), i zbog toga im je draze da kisu, kaslju i brisu nos - ako je to nekakvo "prolazno stanje" u kojemu se dijete dobro osjeca i prati nastavu.

Mene je vise smetalo kad su na bus na dvodnevni izlet doveli blizanke pod temperaturom.
    Mislim, pa nastavnicima (islo ih je 3 na 2 kompletna razreda) je dovoljno brinuti se i da li su ovi zdravi svi na broju i da li je sve OK, velika je to obveza.
    I onda jos dodas na to blizanke sa temperaturom koje jedva gledaju.
    Mislim, bilo bi meni zao da nama tako propadne izlet, ali vise od toga bi mi bilo stalo da je pod roditeljskom skrbi dok je bolesna pod temperaturom i mozda ce je se za sat-dva morati odvesti k doktoru jer se stanje moz pogorsati.

No odoh off, oprostite.

Da se vratim, zena mi nije duhovita, amen.

Zar joj ne bi bilo bolje na pocetku godine sazvati sastanak i sve ovo iznijeti roditeljima?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •