Nina prvotno napisa
A i da se kako rekoh,L navikne i na druge ljude,jer nebih htjela da bude kasnije sramezljiva i da se skriva pred ljudima.Neznam,mozda grijesim,mozda to uopce ni nije razlog,al imam dvije djevojcice u okolini koje samo zele mamu,a s ostalima nece ni razgovarati,a obje su vec "velike",jedna ima 4 godine,a druga 5 i pol.
S ovim se nikako ne mogu složiti jer ja svoje dijete u 3 godine sam ostavljala samo onda kad ga negdje stvarno nisam mogla voditi. Sad je to češće, ali samo iz tog razloga i on bez problema ostane, uopće ne plače niti protestira. A o srameživosti ne mogu niti pisati jer mogu samo reći da ako je etko otvoreno dijete oda je to moj sin. To najbolje mogu potvrditi cure s foruma koje nas znaju. Baš suprotno, ponekad je preotvoreno dijete.
Mislim da ti je još stvarno mala da ju ostavljaš. Pogotovo ako se ti za to vrijeme ne osjećaš dobro. Ima vremena da se navikne na druge ljude. Sad si joj ti jako potrebna. A vrijeme koje si kao odvojila za sebe, kako pišeš te frustrira i uopće nisi opuštena pa čemu onda to. Odvoji si ga na neki drugi način,barem još zasad kako tebi paše(topla kupka, ...). I bez gimnastike se možeš vratiti u fit formu ili ju odgoditi za koji mjesec.
Sretno.