to sam i mislila.
Inače hotel Korana je srušen - na tom mjestu je sada ono nešto sa skulpturama životinja - to je točno prek puta akvarija.
Hotel Srakovčić je hotel Stara Korana i nalazi se u smjeru pontonskog mosta. Jelena, nastupila si jako sigurno u pisanju, ali meni i malo nerazumljivo, pa možda i nekom drugom nerazumljivo.
Šro se tiče Dubovca, zimi možda čak ni muzej nije otvoren. rije par godina unura je bio kafić, a restoran je bio jako jako davno. No kak ni ja tamo ne idem često, niti moji podaci nisu ažurirani.
Inače, groblje je lijepo, ali meni nije baš tak nekaj posebno (osim što je vječni počinak mnogim meni dragim ljudima) da bih baš ljudima preporučivala ga kao mjesto koje treba posjetiti. Onak kao što recimo preporučiš Mirogoj ili varaždinsko ili riječko.
Ak ima nekog tko kao ja voli ići na plac - na karlovačkom je moguće naći baš finih stvari - od starih sorti jabuka, samoniklih plodova pa do suhomesnatih proizvoda . ovo zadnje je meni dobar motiv za otići do KA
ma nisam.
ma ni ja ne poznam više KA jer na žalost rijetko idem - znam samo grad kakav je nekad bio. Ne možete ni zamisliti kakvo je kupalište bilo na Korani - ma moram negdje naći fotku. Ma gomile ljudi
http://www.kafotka.net/6073
nemrem sad naći fotku kupališta gdje se vide obje obale
Srakovčić je obnovljeni stari hotel. Hotel Korana je srušen do temelja jer je jako bio uništen u ratu i na njegovom mjestu je nastalo to nešto u čemu nisam bila - ali iz auta mi je izgledalo prestrašno