zbog guzve ljetos na autoputu smo otisli na rucak u Zeleni kut. iako ima dobre recenzije niko od nas zadovoljan hranom nije otisao. nismo uzeli nista posebno ni extravagando.
zbog guzve ljetos na autoputu smo otisli na rucak u Zeleni kut. iako ima dobre recenzije niko od nas zadovoljan hranom nije otisao. nismo uzeli nista posebno ni extravagando.
Posljednje uređivanje od spajalica : 07.12.2016. at 11:20
Vjerujem. Nisam ručala nikada tamo. Jela sam neke kave i kolače, kao i obično. Cijene su mi isto ostale prilično visoke u sjećanju.
Netko je spomenuo DP Mrežnička kuća u Donjem Zvečaju. Nisam ni tamo ručala, al isto je u toj zoni od Lešća prema Duga Resi.
Ja bih jela u Karlovcu na Kvaki![]()
Posljednje uređivanje od Jelena : 07.12.2016. at 11:35
to sam ja odmah napisala čin je netko dao preporuku za konobu u Karlovcu.konoba i Karlovac - ne ide skupa
još su mi super one sezonske ponude - npr umak od kestenja u jesen i svašta nešto.
U Bosiljevo se na žalost ne može ući. I jako je uništeno i pokradena, nma tuga.
Mi često iz Karlovca idemo starim cestama prema moru. Ak već idete nekaj klopati, nije loše otići na janka.
Ima još onaj jedan restoran/hotel na staroj cesti na obali rijeke. Klopa nije nekaj ali opet je lokacija super. Guglam motel Dobra
http://www.mreznica.hr/dobra/onama_hr.htm