Rodino gnijezdo je mjesto okupljanja članica i članova Rode i mjesto gdje Rode dolaze na posao. To je mjesto na kojem se svakodnevno smišljaju i provode akcije za dostojanstvenu trudnoću, roditeljstvo i djetinjstvo.
Kako bi naša velika Roda mogla smjestiti zaposlenike, volonterke i volontere, sve naše aktivnosti, roditelje - korisnike naših aktivnosti, sve naše ideje i planove, nužno je preseljenje u novi prostor, koji smo dobile, ali koji treba urediti i prilagoditi našim i vašim potrebama.

U proces uređenja ulazimo s ograničenim vremenom, velikim entuzijazmom i našim rukama spremnim brusiti, bojati, slagati, čistiti, te s budžetom jako ovisnim o vašim donacijama.
Svojom donacijom pomozite urediti novo Rodino gnijezdo kako bismo mogle nastaviti mijenjati društvo u Hrvatskoj.

Indiegogo kampanja je pokrenuta (http://bit.ly/2gaoxCR) i trebamo (svaku) vašu pomoć kojom možete doprinijeti - male, velike i srednje donacije privatnih osoba, lobiranje tvrtki za donacije, dijeljenje informacije - sve to će nam pomoći da dođemo bliže cilju - većem i boljem prostoru u kojem možemo efikasnije raditi s roditeljima i za roditelje cijele Hrvatske.