Dobar jutar!
Sinko spava (najslađe mu je ujutro kad se ja iskradem na net, a veeeeeeeeeeliki krevet je samo njegov), pa da zađemo dublje u problematiku...

Nina, uopće nije OT, sve je to povezano...Možda je i ovo neka Kalebova buntovnička faza. Meni je drago da više ne spava po cijeli dan, jer mi se super baviti s njim i gledati ga kako raste i napreduje i svaki dan nas iznenadi nečim novim i čak ovo s cicanjem ne smeta MENE, nego mi je njega žao - tako se iskreno razveseli ciki koja ga onda par sekundi kasnije rastuži.

dille, to i je bila parafraza, već se sprdam sama sa sobom i svojom krutošću u stavovima...He, he. A grudnjake i dalje nosim one odurne dojeće. Nije zastoj garantirano.

Nataša M, e da je meni prazna cica...To je bio i prijedlog MD-a, da jednu cicu ne koristim za dojenje, pa da se isprazni i onda da ta cica bude duda, a druga da bude za papanje - zgodan prijedlog, ali ne ide to baš tak...Ja bih mogla honorarčiti u Luri, kao što je već neka dojilja za sebe jednom napisala.

Dakle, malo sam razmišljala - moja je pretpostavka da ga izludi kombinacija večernjeg umora, blagih grčeva i zubića (odnosno, desni koje svrbe) i da zato tako reagira. Možda doista samo želi malo sisati da se smiri, i onda mu ide na živce to mlijeko. Samo, on je inače beba koja cicu koristi samo za klopu - recimo, čim se najede, pusti je, nikad se ne uspava na njoj (čak i po noći pojede, pusti cicu i onda tek zaspi) - jednostavno je nikad ne drži u ustima iz drugih razloga (tješenje i sl.).

Noćas je bilo ok, u ponoć je zaspao, tražio cicu u 3, 6 i sad u 8 (bez buđenja). Nova noćna fora nam je da pocica tek toliko da ne bude gladan, kao da mu se ne da zamarati s tim u snu. Eh...Ćudljivog li djeteta.

Savjetnice...Što mislite o ovome što sam gore napisala? Je li moguće da je taj razlog (umor/grčevi/zubići)? Ako večeras bude ista priča, pokušat ću s dojenjem u marami.