Gle, za soor stvarno ne znam. Ja mislim da nije, ali to ne znači da sam u pravu. Bi li se što dogodilo da preventivno mažem svoje bradavice i njegovu usnu šupljinom nekim preparatom protiv soora?Maja prvotno napisa
A za refluks...Počela sam ozbiljno razmišljati o tome da možda ima neki (jako blagi, jer rijetko i slabo bljucka) oblik GER-a, jer mi se ponekad čini kao da ga muči kiselina, radi te gadljive face, a još sam pročitala onaj topic "doji i izvija se" i na linku o GER-u pročitala o Sandiferovom sindromu (specifično izvijanje vrata zbog GER-a - ja sam se već naručila na Goljak jer sam zbog tog noćnog zabacivanja glave unazad pomislila da je K. hipoton, no sad mi pada na pamet da jto možda radi zbog kiseline, jer mu je motorika inače uredna)...Tako da ne isključujem GER, ali ne znam ima li smisla podvrgavati ga mukotrpnim pretragama ako možda to nije u pitanju. Mislim, ipak napreduje i više nego dobro...
mamma san, doma imamo klimu, ne radi kad je on u prostoriji, ali je rashladim, tako da nije zbog vrućina...Osim toga, sad to radi već ravno 2 mjeseca. :/