Pokazuje rezultate 1 do 50 od 98

Tema: XXXL moda

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni je ta Gita ionako kopija Creatora, koji Peterlin spomminje.

OK, teško je danas biti originalan.
    I ipak mi je drago da su "naši".

Iako niej tema, kako nisam fan Gite, smo ću napisati da je meni SF u Zagrebu naći lijepe, udobne cipele po razumnoj cijeni

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    meni je ta Gita ionako kopija Creatora, koji Peterlin spomminje.

OK, teško je danas biti originalan.
    I ipak mi je drago da su "naši".

Iako niej tema, kako nisam fan Gite, smo ću napisati da je meni SF u Zagrebu naći lijepe, udobne cipele po razumnoj cijeni
    Da, na izgled je slično. Što se đona i ostalog tiče, ja ne gledam izgled cipele, ali moje stopalo "gleda" ono što me ne žulja i što mi odgovara. Creatorice su se pokazale super (baš sam jučer kupila nove, bio je "crni petak" tj. popust od 20% u Mass-u). Isprobala sam u zadnjih 10 dana valjda 30 pari u raznim trgovinama, jeftinim i skupim, nula bodova. Na kraju sam opet otišla po Creator.

Moram probati ove Gite, čisto da znam da li mi njihov đon i kalup odgovara. Vanjska sličnost mi je nebitna.

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

hvala peterlin na infu. Nisam znala da imaju dučan...imam njihove balerinke i cipele i ok su mi...mogli bi poraditi malo na udobnijem potplatu ali ostalo je ok. I ja imam problema oko kupovine cipela...rijetko koje me ne žuljaju...čak me i tenisice znaju nažuljati ali gitice nikada. koža je premekana

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •