Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
Hm, ne znam kakva je to koža, ali Creator cipele su totalna imitacija Camper cipela https://www.camper.com/en_US/women/s...-peu-20848-017 - ja sam imala ovakve zelene cipele koje su se nakon što me jedno slučajno ulovila kiša totalno uništile, nevjerojatno nešto, na njima su nastale ogromne mrlje koje se nikako nisu mogle maknuti.
Da, znam, aliii meni ne odgovaraju potplati originalnih Camper cipela i nekako su mi neudobne na moja osjetljiva stopala. S druge strane, s Creatoricama imam bolja iskustva. Da na njima piše bilo kaj, moj jedini kriterij je kako se moja stopala u njima osjećaju. Inače, nisu mi ni svake Creatorice ok - napisala sam negdje gore da sam se jednih riješila.

Ja ove portugalske nosim godinama po suncu i po kiši i ništ im nije. Ali treba ih održavati i impregnirati. Gite nisam nosila, pa ne znam. Camper cipele ima kolega i znam da ih nosi isto i zimi i ljeti... baš smo razgovarali, on isto zna za nano spray. Valjda je u tome caka. On je čak rekao da ima neki iz vojnog dućana (??) koji je za obuću i odjeću, za teške uvjete. Naš vosak je neki obični iz Deichmanna ili CCC, nemam pojma. Tako da - cipele treba održavati. Naravno, ako je baš potop, u nisku cipelu ući će voda odozgo i tu nema pomoći.