Stranica 3 od 7 PrviPrvi 12345 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 101 do 150 od 351

Tema: Bozicni kolaci 2016.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    Velebit
    Postovi
    1,632

    Početno

    Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Ma ne, sad se peku samo suhi, koji stoje: šape, kifli, rolade od oblatne i slično.

    Ispekla sam samo karlbadsku pitu prošli vikend (inače ispečem 1 kolač tjedno) i danas ujutro se pojeo zadnji komad. Božićne kolače uglavnom pečem za dar - pakiram u celofanske vrećice i darujem (brat mi je samac, svekrva isto živi sama, susjeda iz zgrade je sama, moji roditelji su u godinama + mama ima šećer, pa tata dobije svoj dio itd.)

    Sutra će mm kupiti na placu suho voće za šarene kuglofe, to on nosi kao dar odabranim osobama.

    A da se mene pita - stollen je dosta + eventualno kokos kifli ili krancli. Ništ mi drugo ne treba. Pečem tj. izrađujem samo ono što djeca i drugi članovi obitelji vole (prugastu roladu od kokosa i čokolade za mlađeg sina, crnu salamu s bademom za starijeg, pišingere za mog oca, šareni kuglof i makovnjaču za mog brata i mlađeg sina, stollen za starijeg sina i mene, medenjake za svekrvu i njezine dvije susjede, čupavce prave i lažne za sve navedene - ali rano mi je još za njih....
    Mogla bi ti slastičarnu otvoriti!
    Ja sam spekla 3 runde linzera koje su na pol pojedene. Sinoć 2 runde vanilin kiflica. Sad se brusim na par zgodnih recepata, sve suhih keksa i za Princa bijelu pitu, duple kore. Kore me pate jer se teško valjaju. Krema mi najmanji problem.
    Dobila sam i par zgodnih recepata torti koje valja isprobati za slavljenike u idućoj god.

  2. #2
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,005

    Početno

    Citiraj Nera prvotno napisa Vidi poruku
    Mogla bi ti slastičarnu otvoriti!
    Ja sam spekla 3 runde linzera koje su na pol pojedene. Sinoć 2 runde vanilin kiflica. Sad se brusim na par zgodnih recepata, sve suhih keksa i za Princa bijelu pitu, duple kore. Kore me pate jer se teško valjaju. Krema mi najmanji problem.
    Dobila sam i par zgodnih recepata torti koje valja isprobati za slavljenike u idućoj god.
    Ma taman posla... Ne da mi se više. Prije je popis bio dulji. MM je ionako rekao da će kupiti Mlinarov oval ako bude falilo kolača, a ja se ne bunim.

    Od mokrih tj. kolača s kremom - mađarica ili medena pita (vjerojatnije medena, nemam pojma) i to ću ovaj vikend jer mora odstajati da kore povuku vlagu. Moji muški vole prugaste kolače. Za mađaricu ponekad uzmem gotove kore, ali za medenu valjam sama, na pek papir i ide to dobro.

    Joj, zaboravih skoro - svekrva mi je poslala staklenku kompota od višanja sa zamolbom da napravim švarcvaldicu za Badnjak. Nitko sretniji od mene jer nema jednostavnije torte.

  3. #3
    Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    6,878

    Početno

    Joj i ja se bojim da je prerano, ali se bojim i da ih neću imati kad napraviti na kraju

  4. #4
    tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009
    Lokacija
    Split
    Postovi
    8,760

    Početno

    ja sam neki dan odlučila šta će mi bit glavni desert na Božić, a možda ponovim i na Novu: kruške kuhane u vinu
    odjednom me nije ni briga za suhe kolačiće

  5. #5
    tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009
    Lokacija
    Split
    Postovi
    8,760

    Početno

    ima i ovaj sistem, nisam probala ali izgleda jednostavno: http://www.coolinarika.com/slika/1035941/

  6. #6
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,005

    Početno

    Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    ima i ovaj sistem, nisam probala ali izgleda jednostavno: http://www.coolinarika.com/slika/1035941/
    To je isti sistem.

    Ja olovkom nacrtam okvir pleha, ali ovo je možda još i bolje.

    Treba tijesto ipak ohladiti prije nego se ide valjati, jer se inače lijepi. Ako posipaš puno brašna, bude pretvrdo. Tijesto mora odstajati malo u frižideru ili na balkonu, lakše se valja iz dva razloga - gluten iz brašna umreži, a putar i med se stegnu. Samo ne smije biti baš predugo, jer onda ode u drugu krajnost. Dobar tajming je važan.

  7. #7
    tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009
    Lokacija
    Split
    Postovi
    8,760

    Početno

    nije isti princip jer ne moraš rezat rub

  8. #8
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008
    Lokacija
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Postovi
    35,303

    Početno

    Jede mala pekmez? A to kaj je prepečeno si mislila obraditi? Ak su obadva da, onda uzmi malo mlijeka soka, i smelji te prepečence, omekšao s tekućinom dodaje malo smokvi i oblikujuj kuglice koje uvaljajte u kokos, naravno može i bez pekmeza

  9. #9
    pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006
    Lokacija
    tu i tamo
    Postovi
    1,984

    Početno

    kod nas ove god-rafaelo, ferero, jafa kuglice, mađarica, daim torta ( ala ikea),čupava pita s višnjama. Kuma pravi suhe kolačiće pa ćemo se mijenjati pola pola jer ja to ne pravim obzirom da ne jedemo, al eto nek se tacna prošara raznovrsno

  10. #10
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008
    Lokacija
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Postovi
    35,303

    Početno

    Samo omekšaj s mljeveno i uvaljaj u kokos

  11. #11
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014
    Postovi
    11,880

    Početno

    Ne jede pekmez, a prepečeno ću vjerojatno bacit.

  12. #12
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008
    Lokacija
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Postovi
    35,303

    Početno

    Ak je to samo za malu a baš ti se peče napravi zobene kekse bez čokolade, dodajući malo kokosa

  13. #13
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014
    Postovi
    11,880

    Početno

    Ne peče mi se. Ovo je gotovo. Samo ne znam što ću za kraj da se kugle ne lijepe. A eto, odlučila sam da ću čekat do sutra i uzet lješnjake. Kokos mi nekako nije.

  14. #14
    Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007
    Postovi
    12,003

    Početno

    napravljeno:
    rum kuglice (upravo po drugi put)
    isleri (duplo)
    cokoladni roscici
    pp keksici
    piplis kukis
    kikiriki bajadera

    i ako mi se bude dalo: kruscice s bademima i vanilin kiflice
    i kremasto ce biti cokoladna ili mileram torta

  15. #15
    Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010
    Postovi
    4,284

    Početno

    Nisam nikad probala ni peci ni jesti mileram tortu, ali cujem hvalospjeve pa bih je ispekla.
    Malo sam guglala...

    Koje voce stavite? Je li OK ono Ledovo smrznuto sumsko voce? Je li se prije otopi? Neki pisu da im voce zagori. Caka da se to izbjegne?
    Voce iz kompota? Ako da, kad njega staviti?

    Tijestom se do vrha oblozi kalup?

    Ajde, pls, vi koje ju pecete, dajte recept i upute! Tnx
    Posljednje uređivanje od Optimist : 16.12.2016. at 17:03

  16. #16
    babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008
    Lokacija
    zg,podsused
    Postovi
    4,221

    Početno

    Citiraj Optimist prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam nikad probala ni peci ni jesti mileram tortu, ali cujem hvalospjeve pa bih je ispekla.
    Malo sam guglala...

    Koje voce stavite? Je li OK ono Ledovo smrznuto sumsko voce? Je li se prije otopi? Neki pisu da im voce zagori. Caka da se to izbjegne?
    Voce iz kompota? Ako da, kad njega staviti?

    Tijestom se do vrha oblozi kalup?

    Ajde, pls, vi koje ju pecete, dajte recept i upute! Tnx
    Voce koje hoces. Moze cak i sa bananama,samo njih stavljas nakon sto se torta ispece.
    Ja sam radila sa mjesanim smrznutim iz kauflanda. Stavis ga skupa s kremom pec u ne prevrucu pecnicu. Oko 160-170 je dosta, cca 1 h.
    Voce iz kompota ne peces,pretvorit ce se u pekmez, slazes ga na pecenu kremu i zaljevas preljevom.

    Fina je,meni nije bas taksav spektakl okusa kako opisuju,ali vrijedi probati.

  17. #17
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008
    Lokacija
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Postovi
    35,303

    Početno

    Žuta uzmi zobene, smokve i čiju i od toga složi kuglice

  18. #18
    Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010
    Postovi
    4,284

    Početno

    E, je li itko probao u bijelu i sipkovu pitu umjesto margarina staviti maslac?

  19. #19
    babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008
    Lokacija
    zg,podsused
    Postovi
    4,221

    Početno

    E da,voce se ne topi prije,a tijesto razvuces po bitavom kalupu

  20. #20
    babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008
    Lokacija
    zg,podsused
    Postovi
    4,221

    Početno

    Ja sam za sad napravila medena srca,medenjake,gingerbread manove, keksice od zobenih i ljesnjaka i ljepljene kekse od ljesnjaka.
    Za vikend planiram jos svasta. Vidjet cemo koliko ce se planova realizirati

  21. #21
    Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010
    Postovi
    4,284

    Početno

    Citiraj babyboys prvotno napisa Vidi poruku
    E da,voce se ne topi prije,a tijesto razvuces po bitavom kalupu
    Puno ti hvala!

  22. #22
    Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    6,878

    Početno

    upravo spekla milijun komada, doslovno
    pet punih puncatih plehova. ali kako ja pečem, tako mm i klinci kradu s tacne :/
    ko zna koliko će ih uopće dočekati božić

  23. #23

    Datum pristupanja
    Jan 2007
    Lokacija
    zgb
    Postovi
    2,384

    Početno

    Ispekla danas baškotine prema ovom receptu: http://www.coolinarika.com/recept/ra...meta_refresh=1

    i biskupski kruh (u 2 različite verzije)

  24. #24
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,005

    Početno

    Ja sam se napokon primila kolača i danas napravila obične medenjake, kuglice od smokava, prugastu salamu s kokosom i crnu salamu s bademima i grožđicama.
    Ispekla još i 4 kuglofa sa suhim voćem, to je namijenjeno za božićne darove.

    A mislila sam da neću ništa... Sad me bole noge jer sam puno stajala.

  25. #25

    Datum pristupanja
    Jan 2007
    Lokacija
    zgb
    Postovi
    2,384

    Početno

    Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam se napokon primila kolača i danas napravila obične medenjake, kuglice od smokava, prugastu salamu s kokosom i crnu salamu s bademima i grožđicama.
    Ispekla još i 4 kuglofa sa suhim voćem, to je namijenjeno za božićne darove.

    A mislila sam da neću ništa... Sad me bole noge jer sam puno stajala.
    Ne čudi da te bole noge, napekla si kolača dovoljno za omanju slastičarnu

  26. #26
    aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    11,372

    Početno

    Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Ispekla još i 4 kuglofa sa suhim voćem, to je namijenjeno za božićne darove.

    .

    što se ne osuše do žićba?
    ja ću raditi 22.12 navečer pa se bojim da će biti suhi do 25.12

  27. #27
    babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008
    Lokacija
    zg,podsused
    Postovi
    4,221

    Početno

    Prijavljujem vanilin kiflice,linzere,orascice,breskvice i stollen (4kom). Crkla sam.

  28. #28
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,005

    Početno

    Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    što se ne osuše do žićba?
    ja ću raditi 22.12 navečer pa se bojim da će biti suhi do 25.12
    To nije kuglof od dizanog tijesta nego klasični engleski kolač sa suhim voćem, samo ga ja ispečem u kalupu za kuglof. To može stajati mjesecima. Imam dva ista, pa smjesa od 4 jaja i 30 dag brašna ide u dva kalupa i oni istovremeno idu u pećnicu. Zamatam u celofan.

    Inače, ovi su namijenjeni da ih mm odnese obiteljskoj liječnici i med sestri u ordinaciju gdje je njegova mama. Jedan je za omiljenog specijalista kod kojeg je moja mama. Uručit ćemo ih u utorak ili srijedu, a dalje, hoće li dočekati Božić, to ne znam, hehehe...
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 18.12.2016. at 21:47

  29. #29
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008
    Lokacija
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Postovi
    35,303

    Početno

    Ide li u kaj obični Anis, pa da potrosim
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 18.12.2016. at 07:10

  30. #30
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,005

    Početno

    Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    Ide li u kaj obični Anis, pa da potrosim
    U pusrle... Probat ću naći recept, zove se "dugmad s anisom", ja to ne pečem ali ima moja mama, možda ga uspijem naći.

    I u medenjale možeš malo staviti i u biskupski kruh, ali pazi, anis je jak ko vrag, da ne nadjača i preuzme sve ostale začine

  31. #31
    zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007
    Lokacija
    u radosti ...
    Postovi
    3,922

    Početno

    Čitam vas i skupljam ideje.

    Ja ću svakako keksiće, obične vanilin i sa kokosom, neke kuglice sa čokoladom, radila sam nedavno sa marelicama i rogačem i bile su odlične.

    Vidjet ću što ću još na to dodati, ide obavezno torta od naranče i čokolade.

  32. #32
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,005

    Početno

    Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    Ide li u kaj obični Anis, pa da potrosim
    U pusrle... Probat ću naći recept, zove se "dugmad s anisom", ja to ne pečem ali ima moja mama, možda ga uspijem naći.

    Ovo je slično, ali ne znam iz glave da li je isto: http://www.chefkoch.de/rezepte/25338...efloeckli.html

    I u medenjale možeš malo staviti i u biskupski kruh, ali pazi, anis je jak ko vrag, da ne nadjača i preuzme sve ostale začine

  33. #33
    Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011
    Postovi
    1,422

    Početno

    Piece of cake za napraviti, a lijepi i ukusni:
    http://https://www.coolinarika.com/recept/keksici-sa-dzemom-od-malina/

    Medenjake jesam, još bih raspukliće, paprenjake, brownieje i ove gore i svašta. Kuhinjski Chevy Chase. I onda netko pita: "A nema mađarice?"
    Posljednje uređivanje od Konfuzija : 18.12.2016. at 17:37

  34. #34
    Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011
    Postovi
    1,422

    Početno

    Joj, da i kuglof.. Ovaj mramorni je najbolji:
    https://www.coolinarika.com/recept/o...amorni-kuglof/

  35. #35
    Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007
    Postovi
    12,003

    Početno

    Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    napravljeno:
    rum kuglice (upravo po drugi put)
    isleri (duplo)
    cokoladni roscici
    pp keksici
    piplis kukis
    kikiriki bajadera
    i jos jedna runda rum kuglica i kikiriki bajadera
    dodala jos kruscice s bademima, milijun komada u dvije varijante i aromaricne kekse od djumbira i cimeta
    ove: http://kiwi.hr/aromaticni-keksi-od-dumbira-cimeta/
    oni koji vole ta dva zacina - obavezno probati

    sutra s curama radim gingerbread man

  36. #36
    Optimist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010
    Postovi
    4,284

    Početno

    Upravo radim ferrero kuglice, i crne i bijele. Nisam ih nikad radila, nadam se da bijele mogu bez kokosa, kojeg cu zamijeniti ljesnjacima.
    Radit cu sipkovu i bijelu pitu.
    Okusat cu se i s mileram tortom sa sumskim vocem.

  37. #37
    Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007
    Postovi
    12,003

    Početno

    joj breskvice
    moje cure bi bile odusevljene, al nekako nemam volje petljati toliko oko njih
    mozda...
    bboys koji recept?

  38. #38
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,005

    Početno

    Eh, još o kuglofu... Klasični s germom pečem na Badnjak ujutro, ali ne svake godine. Ove godine umjesto kuglofa pečem stollen sa quark sirom i marcipanom. Bolje podnosi stajanje i ne mora se raditi zadnji čas.

    Ima još jedna dobra smjesa za biskvitni kuglof sa crnim vinom...

  39. #39

    Datum pristupanja
    Jan 2007
    Lokacija
    zgb
    Postovi
    2,384

    Početno

    Danas:raspuknuti keksići, čokoladna salama i budući je od salamice ostalo brdobjelanjaka ovaj kuglof http://www.coolinarika.com/recept/kolac-od-bjelanjaka

    u nešto izmjenjenoj verziji.


  40. #40
    Marija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    1,064

    Početno

    Većina je gotova, pa što izdrži-izdrži:

    princes-pufići
    krancle
    paprenjaci
    milijun komada
    florentinci
    kokos kuglice od ostataka ganache kreme (al bojim se da tih neće biti do Božića)

    Još planiram pišingere i Vasinu tortu, ali to radim tek u petak

  41. #41
    Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005
    Lokacija
    selo
    Postovi
    14,789

    Početno

    Citiraj Marija prvotno napisa Vidi poruku
    Većina je gotova, pa što izdrži-izdrži:

    krancle
    paprenjaci

    Još planiram Vasinu tortu, ali to radim tek u petak
    kod mene isto gotove krncle (ja ih radim moreeeeeeeeeeee)
    paprenjaci, sinoc smo ih balerina i ja radile, to su mi kolaci iz djetinjstva.

    kore za madjaricu gotove (za 4 madjarice, s obzirom na BC). uz sve sto sam imala ovaj vikend, mislim da je to dobar skor.
    a kiflice snovidjenja smo odmah pojeli , jer su mi na rucku bili gosti.

  42. #42
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010
    Lokacija
    Kvarner
    Postovi
    12,295

    Početno

    Meni je 18.12. silno rano za bozicne kolace. Ne bih ja to jela za tjedan dana.

  43. #43
    babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008
    Lokacija
    zg,podsused
    Postovi
    4,221

    Početno

    Zasto? To su sve suhi kolaci koji su i bolji ako koji dan odstoje.

    Ginger, napisem ti kasnije recept za breskvice.ali ima s njima posla...

  44. #44
    flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010
    Postovi
    6,482

    Početno

    kod mene jučer
    linzeri
    snickers čokoladni prutići
    oblatne

    danas planiram
    snowballse i čokoladnu salamu

    za naše potrebe više nego dosta

  45. #45
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008
    Lokacija
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Postovi
    35,303

    Početno

    Ja danas sad pečemo zobene kekse i čupavce a kad se vratim s posla idu kiflice s cimetom, ali veći dio je za današnju donaciju u X Gimnaziji, dođite navečer na koncert i humanitarnu prodaju svega i svaceg

  46. #46
    Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    6,878

    Početno

    Jučer dupla porcija gingermana i mak kiflica - koje su mi se opet razlile i spljoštile i izgorile po krajevima

  47. #47
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,005

    Početno

    Ja sam pitala muža što bi htio od kremasih... Odgovor je očekivan - medena pita (mađaricu još nisu pojeli, ali budu - ne brinem se ja za to...)

    Mislila sam još napraviti ovo, ali izrezati okruglim kalupom u obliku polumjeseca: https://www.google.hr/search?q=kocke...6JVHGDbWn5M%3A

  48. #48
    Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    11,546

    Početno

    Meni se ne da peći 5 vrsta isti dan. Ja sam ispekla u nedjelju 11.12. kekse od zobenih pahuljica, to se pojelo prošli tjedan. Pa sam u srijedu ispekla tortu od sira i ta se pojela. U subotu sam ispekla pitu od 300 g oraha i 6 jaja, ta neće dočekati idući vikend, imali smo goste. Ostali mi bjelanjci od torte, ovaj ću tjedan to iskoristiti ili za jedan bezimeni s lješnjacima u kalupu za kruh ili za voćni beze sa slatkim vrhnjem, a na badnjak ću ispeći štanglice od lješnjaka i čokolade, tako da ću baš za Božić imati samo ta dva. Onda ću do NG nadodati po potrebi. Ja volim imati friške kolače, iako znam da mogu stajati dulje. Možda se upustim u karamel-šnite, nisam ih nikad radila, a volim ih. Uvijek dobijem od mame.

    Kod nas stalno gosti zadnje vrijeme, tako da se mora peći

  49. #49
    Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007
    Postovi
    12,003

    Početno

    mi jedemo kak pecem...pa sto prezivi
    zato sam i morala jos jednu rundu rum kuglica, kikiriki bajadera i islera
    jer, toga ne smije ponestati
    al ja i inace stalno nesto pecem, vecinom kremasto, ove suhe povremeno, za grickanje
    nas ima puno, stalno nam netko dodje i sve brzo ode

  50. #50
    Mia_Lena avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2016
    Postovi
    125

    Početno

    Ja vec danima citam i divim se koliko pecete kolace
    Nisam bas neka od kolaca,pa ako moze pomoc.
    Imam silikonski kalup u obliku bozicne jelke(8 rupa je u kalupu). Nije za keksice jer je dubina 3 cm i duzine 4-5 cm. Vise mi je za nesto tipa mufini,ali oni se dosta dignu.
    Imate kakvih ideja?
    Uzmite u obzir da sam totalni antitalent za kolace

Stranica 3 od 7 PrviPrvi 12345 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •