trtica mi otpada, kičma me boli... imam neku totalno neadekvatnu plastičnu stolicu za kompjuterom, a visim na njemu jako puno... di da idem kupit neku udobnu, ergonomsku stolicu i koliko koštaju??
trtica mi otpada, kičma me boli... imam neku totalno neadekvatnu plastičnu stolicu za kompjuterom, a visim na njemu jako puno... di da idem kupit neku udobnu, ergonomsku stolicu i koliko koštaju??
IKEA ima one stolice sa tockicima i bez naslona [mi bi to nausnopopularno zvali hoklica, kako se nepopularno zove ne znam]. One su ti dobre i nisu skupe a na njima moras aktivno sjediti.
pa fakat bi mogla. di i koliko koštaju??ms. ivy prvotno napisa
zapravo, bilo gdje. apoteke, sportski dućani... ali kvaliteta dosta varira. ja imam gymnic loptu ("vaše zdravlje" na iblerovom, cca 200 kn) i jako sam zadovoljna.
Nedavno se pisalo dosta o tim stolicama, pokušaj to pronaći.
Da ne otvaram novi topic - kupili bi stolce djeci za radni stol.
Nisam pametna, kupiti na kotače ili bez njih,
Mi cemo kupiti Stokke Sitti, prvom prilikom.
Naime, isprobali smo nekoliko stolica bez kotacica i klasicnu uredsku s kotacicima (donosili iz firme isprobati) i ne valjaju joj + sjedi u njima uzasno iskrivljeno, s nogom pod guzom, klececi, blah.
i mi trebamo 2 kom. nekakvih za radni stol, i to još jučer!
i cijelo vrijeme računam da ću kupiti te na kotačiće (ok, ima ih različitih) jer se one mogu namještati na željenu visinu... ili ipak ne :?
Mi uskoro dobivamo u firmi nove stolice - Spinalis. Probala sam ju i super je, jako je udobna, samo bezobrazno skupa. Ima kotačiće, može se podešavati po visini...
gdje ima tih stolaca? Cijena?BusyBee prvotno napisa
Trebala bih kupiti dvije stolice za radni stol, ali ja bih drvene. Ima li tko kakav prijedlog?
Spinalis je stvarno super. Imam ga pola godine. Isprobala sam ga u ZG a prijateljica iz Kopra mi ga je kupila u Sloveniji, u Sežani. Mnogo je jeftinije kod njih. Imam model Spider![]()