Pokazuje rezultate 1 do 50 od 108

Tema: Kad dečko udari djevojčicu

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Goga25 prvotno napisa Vidi poruku
    sirius - da, upravo to hoću reći. Više nisu mali klinci koji se u parkiću pomlate oko igračaka. On ima 12, a ona 11 godina. Ne kažem da je u redu što je ona njega udarila, jer nije, i sama to zna i odmah je rekla da joj je bilo žao, ali i dalje sam mišljenja da on kao dečko, stariji, višlji i jači u svakom pogledu ne bi smio udarati manje i slabije od sebe, pogotovo curice.
    Smatram da to dolazi od kućnog odgoja i da bi svako dijete trebalo znati što je u redu, a što prelazi granicu.
    Da ju je odgurnuo, rekao joj nešto ružno, okrenuo se i otišao...bilo što, mislim da bi billo dovoljno, ali lupiti ju tri puta po glavi jer se obranila od njegovog maltretiranja, mislim da nikako nije u redu.

...ali ajde, zato sam i otvorila temu, da čujem konstruktivne kritike.
    Ti ocekujes previse od djece te dobi. Nacin reakcije je rezultat odgoja , ali i karaktera. Naravno da jos nisu sazreli da bi mogli svi kontrolirati svoje reakcije. Ocito niti cure , niti decki.
    Onako , iz iskustva, mi to prozivljavamo puno dramaticnije od vecine djece. Oni zive u trenutku i nakon 10 minuta smire zivce. Ali kako ne znam djecu , a niti cijelu situaciju , ne bi bilo u redu da donosim sud.
    da se prva i druga situacija dogodila u nasoj skoli ( a da se saznala )svi bi vec bili na razgovoru kod pedagoga.
    Posljednje uređivanje od sirius : 01.12.2016. at 17:55

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •