Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
A mene bi bilo sram napisati da je moje dijete započelo tuču... Teško je biti sudac u situacijama u kojima nisi prisutan, a i kad jesi, ne znaš što je sve bilo jučer... Do koje mjere je taj dečko trebao trpjeti začikavanje i agresiju cura? Nulta tolerancija nasilja u praksi ti izgleda baš ovako, izazivaš dok te netko ne mlatne. Samo se nadam da ti je kćer naučila životnu lekciju, jer ako nije, danas sutra će se dovesti i u malo gore situacije.
Započelo tuču? Agresija cura? Ne znam što je bilo jučer?
Ne znam iz kojeg konteksta si došla do ovih zaključaka, ali kao što rekoh, dečko je maltene obiteljski prijatelj, jede kod nas, druže se svaki dan, naj frendovi, podbadanja je uvijek bilo i uvijek će biti, ali bez agresije i lupanja nekog po glavi. Ni u jednom trenutku nisam rekla da je moje dijete ima pravo udariti nekoga, i opet ponavljam, i sama je rekla da joj je jako žao, ali vratiti jednoj curici na takav način, udarajući je više puta po glavi, mislim da nije u redu, samim time što je sam započeo maltretiranje i nakon višestrukog moljenja nije prestao.