Pokazuje rezultate 1 do 50 od 108

Tema: Kad dečko udari djevojčicu

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Ana i mamino zlato prvotno napisa Vidi poruku
    ali i on je "u afektu"
    nema pravo
    kao ni ti
    jednako su krivi, nije kriviji samo zato što je muško ili jači
    hm, naravno da nasilje ne valja kako god i naravno da se moramo naučiti kontrolirati, no ne bih se složila s ovim.
    meni je ipak više kriv onaj tko je jači.
    ne može mi biti isto kad m u afektu zvekne j, ili kad j u afektu zvekne m. i nije mi isto da ja u afektu zveknem mm ili da on u afektu zvekne mene.
    oni koji su jači ipak moraju bolje te afekte kontrolirati.

hoću reći, ako gledam iz perspektive majke tog malog, da j mlatne neku curicu i da dođe s opravdanjem - ona je prva mene, rekla bih mu upravo kao pokretačica topika - curice se nikad pa ni tad - ne tuku.
    ako gledam iz perspektive goge, onda bih maloj objašnjavala kako nije u redu rješavati problem nasilno, a šta si mislila, da ti neće vratiti samo zato što si curica? zašto misliš da ti njega možeš tući, a on tebe ne?

suma sumarum, u ovoj situaciji mislim da si pretjerala, kažeš mali je drag. ja ne bih zabranjivala druženje i, što kaže barbi, ne znam kako se to ni radi uopće. bolje da se na ovakvim primjerima nauče rješavati stvari bez nasilja. i jedan i drugi, naučiti kontrolirati te afekte i rješavati probleme drugačije.
    Posljednje uređivanje od cvijeta73 : 02.12.2016. at 10:59

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •