Imamo mali problem sa tetama u vrtiću. Kada je F. krenuo u vrtić (prije skoro 3 mjeseca) počeo je tražiti tutu. No kako smo bili u fazi seljenja, pa privikavanja na vrtić nisam ništa forsirala, tj. kada bi tražio tutu dali bi mu i uvjek je bilo nešto..
Sada skoro mjesec dana odmah kada se ustane traži tutu i popiški se i pokaka. Mene kada samo doma uredno traži tutu (mama piški mi se/kaki mi se) tako da samo i doma bez pelene. Neki dan smo išli na izlet i to bez pelene i opet je uredno tražio (piški mi se) iako ga nekad moram podsjećati..
E sad.. meni se čini da je totalno spreman za biti bez pelene a tete u vrtiću inzistiraju da ima pelenu!
Tj. mali mudrac ne traži tutu kada je u peleni!
Zamolila sam tete u vrtiću da ga češće podsjećaju na tutu i da ga drže bez pelene (spremila im hrpu potkošuljica i gaća). No one ne žele! Desilo mi se par nezgoda u vrtiću jer se vjerojatno zaigra a tete ne podsjete... i tako ja sam sad u sto nedoumica! Ne želim se svađati sa tetama ali opet ne znam na koji način da provedemo to odvikavanje od pelene u vrtiću!