Hahhaha...kod mene je uvijek na tezi nacina pa ako to znaci biti takav sreckovic onda moram ici po jos testova...![]()
![]()
Hahhaha...kod mene je uvijek na tezi nacina pa ako to znaci biti takav sreckovic onda moram ici po jos testova...![]()
![]()
I jeste vi koje pisate za zabavu obavile to, ili čekate jutro... Ja evo ručam čokolino... Ali jede mi se piletine... Ništa nisam kuhala pa snađi se druže...![]()
![]()
![]()
Cure, jel imate možda iskustva s noćnim znojenjem u pms-u? Noćas sam se probudila i morala presvući koliko sam bila mokra, 26dc mi je...ne znam koliko je to normalno, i prije mi se to događalo ali tek sad kad se nadam bebaču pridodajem pažnju svemu.![]()
KreMar ja nemam iskustva s tim. Nadam se da ce se javiti netko tko ima.![]()
Ni ja nemam takvi iskustava...
Ali imam prijavak da mi se i danas omaklo 1.5 sat sam odspavala...![]()
Nivesa evo nasla sam svoj post iz daleke 2006 godine...onda sam jos bila u prvom braku i radilo se o prvoj trudnoci.
Kopiram:
Kod nas je prvi puta bilo napeto...
...dakle,15.04.2001. pijem zadnju pilulicu jer smo odlučili da ćemo odmah nakon vjenčanja (07.07.) imati bebu, pa sam htjela malo se očistiti od svega toga.
M je stigla 19.04. očekivano.
18.05. M kasni jedan dan...no ne uzbuđujem se, ginekolog mi je rekao da mogu to očekivati s obzirom na prestanak kontracepcije. Ipak odlazim...kupujem najjeftiniji test...rezultat negativan. OK nije bed.
25.05. M kasni tjedan dana...još jedan test (ovaj put drugi i malo skuplji)...rezultat negativan.
30.05. opet test i opet drugi i još malo skuplji...rezultat negativan.
04.06. i opet test ovaj puta Clearblue...rezultat negativan.
11.06. odlazim ginekologu, sve ispričam, napravimo UZV...ništa. Veli on sigurno si pod stresom oko organiziranja svadbe, pričekaj još 7 dana ako ne dođe M dođi kod mene, dat ću ti tablete da prokrvariš, pa bumo narihtali tak da baš na svadbi ne curiš...OK
18.06. još uvijek nije stigla...sa zadnjom nadom MM i ja radimo test...rezultat negativan. A niš idemo kod ginekologa po te tablete. MM čeka u autu, moj gin se već primio pisanja recepta, al ja nisam baš načisto s tom odlukom. Velim ja njemu: ajmo mi još jednom na UZV za svaki slučaj. Veli on ok al mislim da to nema smisla. Ja inzistiram...odemo ... a kad ono...ne samo da se vidi vrečica nego i mali graškić :D Trudna sam već skoro 9 TJEDANA.
Eto moje price o negativnim testicima...hodajuci sam dokaz da kod mene sve funkcionira obrnuto![]()
Ahahaha svasta! Ajde sad si mi dala laznu nadu
Pozdrav cure,
KreMar dobrodošla, a moje noćno znojenje i to baš takvo kako ti opisuješ, da moram ustati i promjeniti majicu kak je mokra, je meni do sada uvijek bio znak da taj ili sljedeći dan dolazi vještica...
Kako si mjerim bazalnu primjetila sam da pred kraj ciklusa, 12 ili 13 dpo, čim mi temperatura počne padati, tu noć si mogu pripremiti robicu za mjenjane-užas mi bude to noćno preznojavanje....
KreMar -noćno znojenje moze biti i rani simptom trudnoće a i moze se javljati pred mengu.
Tako da ne odustaj, nije to mjerilo za nista. Kao nažalost ni jedan drugi simptom![]()
Posljednje uređivanje od MonaLi : 15.12.2016. at 19:13
Bas sam htjela reci, nemoj odustajati, svi smo razliciti, i drzim fige naravno da je to kod tebe znak za +!!!!
Vecer cure... evo ja pocela pisati svasta nesto ali sam sve obrisala jer imam osjecaj da sto vise lajem to me netko vise muci sa M i minusicima pa necu nista pisati vezano za sebe dok nesto konkretno ne bude...
Ali mogu prijaviti jedan simptom-zednaaaaa saaammmm stalnoooo! Ili sam zedna jer stalno piskim ili piskim jer sam stalno zedna...
Kremar navijam da ti je to znak za plusicccc!!
Nivesa jesi ti to piskila i imas sjenu???
Ja uvjek imam sjenu.
Zato sam sad vadila betu. 0,1 znaci nis od mene ovaj mj.
Ma biti ce sljedeci mjesec...ovaj mjesec i ti ides na g.o. od brojanja i uzivanje u carima 12tog mjeseca...
![]()
Ajme iva kod tebe je to bila igra zivaca...al cuda se dogadjaju.
Ovaj mj ja brojim do svog aiha
Dobro jutro cure...evo kavica je skuhana...![]()
Giovi bas ti hvala na kavici!! Bas je dobra Ko grom...
Evo samo da vam javim jutros sam popisala jedan test nisam mogla čekati još do sutra...
IZGLEDA POZITIVNO
Do uzorka neidem u grad da kupim još jedan, u srijedu pravim još jedan ali po ovome je pozitivno....
Do utorka neidem u grad*
Ima malo slabija crtica, al svud kazu crtica je crtica![]()
![]()
![]()
Uuuuuweeeeeee...tooooo...Cestitam Nivanaaaaaaa!!! Juhuuuuuuu....![]()
Iii imamooooo prviiii plusiiicccc i prvi Bozicni poklonn!! Ajme bas mi je dragoooo... cestitam cestitam od![]()
Hvala ti., vidjet cu nadam se da ce me ginekolog primit u petak, kazu da radi popodne... A Jooj idealnoooo
Nadam se da nisam od silne želje. Umislila,..
Samo da se Zn da nisam okretala. Ni pod koji kut... I crticu sam vidjela u prvoj minuti .![]()
Nivana koja divna novost!!!!
Cestitam!!!!!!
Ma simptoko su ti bili kao kuca ociti samo sta kad ne smijemo puno pisati dok ne dodje +...
Bozicna iznenadjenja pocela...![]()
A ma već je u kanti...![]()
Da li je moguće da crtica izblijedi sad već nakon 1.5 sat...
Nivana čestitam ti od srca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! hihihihihi
Zaboravih - koliko se trudite?
Cure, kod mene jučer navečer nakon keksa bilo malo krvi na vlažnoj maramici nakon brisanja. Ali svježe krvi, ne smeđe/crne kao inače prije M. Jutros opet ništa. Ali pošto kod mene i najmanji znak krvi kakve god znači da M dolazi, očekujem je svakako kroz dan dva tri...
Pa piše da nevrijedi Gledat nakon 10 min...
Nivana - jaooooo prekrasne vijesti, čestitam i volim vidjeti pluseke na temi. Sada samo opušteno i uzivaj u svakom danu![]()
I Iva i ja ih cuvamo...
Nivana sad mozes spavati koliko hoces...
November kakav ti je seks prije M? Ja sam sinoc radila taj "test" jer mi je prije M keks uvijek bez veze i neugodan i malo cak i bolan a jucer je bio bas dobaaaaarrrr...krv nakon nista ne mora znaciti. Moze biti 105 drugih bezopasnih stvari osim M.
![]()
Izgleda da sam samo umislila........ Lažna uzbuna.,.
M je tu, prije pol sata me bičem stomak boljet jako, i ja u wc kad ono![]()
![]()
![]()
A bas sam se ponadala...
Znala sam da je sve bezveze i osjećam se ljuto,. Mrzim sve i mrzim ovaj dan.,,
Prije M sam obično dosta suha pa mi je seks onako, težak malo, al sad je bio baš dobar, bila sam sluzava kao puž.
Inače, najbolji seks mi je za vrijeme M jer sam tad napaljena ko majmun.
Slažem se nije gotovo dok nije gotovo ali eto ja čekam M i onda u novi ciklus!
Nivana pa kako bi mogla plus umisliti? Jao baš mi je žaoMožda je lažna M? Ne znam što bih rekla!
Da ne bi ti docekala nesto drugo...
Ti kazem da mene boli unutra i bas mi je inace glup osjecaj,kao da prvi put spavam s Mm,za razliku od jucer.
Nivana moja mama je imala M sa prva 2mj. Ne znam dali se moze raditi testic pored krvi ali ako moze ja bi napravila jos koji