http://www.njuskalo.hr/medicinska-op...oglas-18530711
Da vidimo dal rade linkovi!
Napokon radeeee.
E ovi testici su zavrsili u smecu.
Pokazivali su mi blijedu crticu na betu od 1,2
http://www.njuskalo.hr/medicinska-op...oglas-18530711
Da vidimo dal rade linkovi!
Napokon radeeee.
E ovi testici su zavrsili u smecu.
Pokazivali su mi blijedu crticu na betu od 1,2
Posljednje uređivanje od sanjka : 17.12.2016. at 17:01
http://m.ebay.com/itm/HPY-20-X-Ultra...%257Ciid%253A3
Jojj i ove imam al od 15 miu.
Inace ovi imaju od 10, 15 i 25 miu.
Sto kaze Chiara meni je danas tako obilna da sumnjam u drugačiji ishod.. Piši ti meni 2 dc, ovaj tjedan nema šanse Ca šetam i vadim betu kad onak kad znam nekak da nema ništa...![]()
Au nesto me pere,razdražljiva, plačljivo, ljuta.. A opet samo bi se mazila s malom...
Chiara - Odi na advent dok su jos kolko tolko normalne temperature. Ali pripremi se na gužvu, iako subotom je najgore.
Radnim danom bude puno manje ljudi, tad je super.
Ali stvarno je predivno, nisam jos sve ni vidjela.
Nista od puta u Zagreb.Trebali smo ici sa prijateljima, ali dragi sutra mora raditi jer nisu stigli zavrsiti posao...
Mi upravo došli doma. Gužva je al je lijepo. Nismo sve uspjeli obić jer smo išli i puštat lampion želja i smrzli se.
da vam se malo javim... i da vas poosiiiiiiiiiiiipam
ja vam i dalje guram, dan po dan.. u biti po danu nastojim ignorirati strahove no stignu me u snovima, ali dobro, nisam se došla žaliti vec se samo javiti i da znate da mislim na vas
MonaLI meni je sad na 12 dpo test pokazao minus tako da je u pravilu sve to prerano za pravo stanje ... držim fige![]()
Zelena vilo- samo polako i smireno, i uzivaj koliko god mozes
A jesi li sto posto kad je bila ovulacija?
Jutro! Kod mene samo blagi spoting za koji nebi ni znala da ne prorujem svako malo. . . jučer nakon keksa je bilo krvi, mislila sam napokon došla M, no jutros opet ništa. Jajnici pikaju, ten užas, cice splasnule...
Jutro cure....
Inace samo da znate vi koje idete eventualno privatno betu vaditi ovdje vam je 100 kn a ne 150 kn kao u svim ostalim..zapravo cula sam da ima cak i po 160 kn negdje. Evo link![]()
http://www.poliklinika-imunomed.hr/
Chiara - da da, dan za potvrditi minus
Kak si ti? Kad bi ti trebao početi novi ciklus za aih?
Za mjesec dana na novi aih. Nije sve tako crno, mozda popiskis + .
♥ Lista za: 18.12.2016 ♥
(Ne)čekalice:
angiebanangie~~~~~~~~~~~~38.dc
November~~~~~~~~~~~~~~~35.dc
Suncokret1983~~~~~~~~~~~~35.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~31.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~~~~31.dc
Pozitivka~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
Eci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~25.dc
Odbrojavalice:
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~22.dc
Sanjka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
Tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
Natalie38~~~~~~~~~~~~~~~~~~9.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~5.dc
Jagodicabobica~~~~~~~~~~~~~~3.dc
Giovi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~3.dc
Nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~3.dc
Eci dobro došla u ljubičice!
Mona nemoj me tjerat da sjednem u auto i dođem u Samobor i istjeram tu negativu iz tebe. Molim te nemoj tako, stvarno mi je žao. Znam da je lakše ne nadat se pa se iznenadit ali kod tebe je ta negativa prevelika. Nebi ti htjela solit pamet, pogotovo što se i ne poznamo, ali baš mi je žao i od kad si krenula u sve to stalno negativa. Znam da si do sad uvihek bila u pravu, ali naše misli i stavovi puno znače. Oprosti ako sam pretjerala, ali iako vas ne poznam osobno jako sze mu drage sve redom.
Mami - nemoj samo u Samobor, tamo sam samo na poslu, inace je ZG moj grad Hehe
A kaj da ti velim, nadam se i ja i realna sam da su mi svaki put ok šanse ali nakon minusa nemrem biti bas optimist.
A nemam ni jedan simptom bas ovaj ciklus, inace imam bar nekaj. Ma i ako bude minus nisam u nekom bedu, znam da cu i ja dočekati svoj plus![]()
MonaLi jesam, pokazao mi je testic da stiže i tocno sam ju osjetila.... zato sam i pisala o tracku nade ako se sjecas...
Mislim da je meni danas 1 dc pa Mami pliz zakucaj me na dno liste
Hvala vam cure sto ste tu, divne ste
Testic je i danas negativan, ali ja nisam... sad sam se sa šogoricom dogovorila za cuganje na ručku za Badnjak, tak da etoima nesto pozitivno u negativnom testu, Hehe
Dobro jutro!
Jucer navecer sam vas čitala, ali bila preumorna za pisanje. A zapamtila sam da je Moni danas glavni dan.
Mona...da. Napravila si si predradnju da danas bude lakse. Ako je ti je ta opcija uopce moguća. Zao mi je, znam da je i tebi.najkojigrli:
Nivesa, kod tebe se isto crveni. :/
Ne mogu si sad ponoviti sto sam procitala jucer, tak da druge cure - saljem pozdrav i moram raditi.
Mona piši mi danas 2.dc. Stigla vještica jučer, i rastura me od bolova.
Ni ja nisam negativna, veselim se vikendu i obiteljskom druženju, popit ću si i ja koju časicu hehe...
Inače, ovaj ciklus se vraćam marulji, i nakon O mixu stolisnika i vrkute. Zima je, super vrijeme za čajeve navečer ispred tv-a u dekici...Tako da ću ih pijuckati i čekati pregled uskoro!
November, Mona, nivesabarem bez brige možete na Adventu popiti kuhanog vina+još koju. Ja trebam dobiti iza Božića tak da niš od čašice alkohola za ručkom (
kako ću preživjeti obiteljsko okupljanje kod mm-ovih bez alkohola?)
♥ Lista za: 19.12.2016 ♥
(Ne)čekalice:
angiebanangie~~~~~~~~~~~~39.dc
Suncokret1983~~~~~~~~~~~~36.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~~~~32.dc
Pozitivka~~~~~~~~~~~~~~~~27.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~27.dc
Eci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
Odbrojavalice:
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
Sanjka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~22.dc
Tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~22.dc
sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
Natalie38~~~~~~~~~~~~~~~~~~10.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~6.dc
Jagodicabobica~~~~~~~~~~~~~~4.dc
Giovi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~4.dc
Nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~4.dc
November~~~~~~~~~~~~~~~~~~2.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~1.dc
Jutro!
Mona, Nivesa, November grlimm.
Jutro cure.. zao mi je zbog svih minusica ali kao sto sam napisala josss prije par stranica,imamo 12 mj. Da uzivamo punim plucima i napunimo baterije za nove borbe...evo ja uzimam g.o. i putujem sutra u Zg na 4 dana i samo cu uzivati i odmoriti glavu odd brojanja... opustite se sa svojim najblizima,uzivajte i iskoristite ovo razdoblje najbolje sto mozete... vjerojatno cemo sve vec sljedeci Bozic ili imati u rukama svoj pokloncic ili cemo ga iscekivati u ovom svijetu...![]()
Evo počinje...upravo se vratila s wc-a i prijavljujem spotting. Više kao rozikasto smeđkasti blagi iscjedak.
Jutro cure![]()
tocekica mozda je to implantacijsko, rano je jos za m.
Koliko su ti dugi ciklusi inace??
Jesi do sad imala spotting?
Mona sretno za dalja sto god odlucila.
Ti ne moras ici na aih ako ne zelis, to znas??
Ja sam ih preskocila jer smo tako htjeli i odlucili.
Ima ga smisla raditi ciklus za ciklusom jer se povecava mogucnos zaceca, naravno uz koliko toliko dobar sgram.
Sad procitah da je u Petrovoj curi dan za danom radjen aih.
Jedno veliko bravoooooo za Petrovu.
A ja to neki dan spominjala da vani neke klinike rade.
Mona, Nivesa, November
Tocekica da stvarno nije implatacijsko kad je M trebala oko Bozica biti?
Sanjka ne bih se slozila s tobom da se moze preskakati inseminacija. Pogotovo ako je dobar spermiogram i prohodni jajovodi. Barem je tako kod nas u Ri. Ne zele ni cuti. Kako bi oni to opravdali HZZO-u da preskocimo, na temelju cega kad nemamo neku ozbiljniju dijagnozu? Odmah mi je mpo rekao na prvoj inseminaciji da on ima obicaj raditi 3 inseminacije, a cetvrtu cuva u rezervi ako ivf ne moze odraditi taj mjesec (npr folikul pukne prije punkcije).
To je kod vas u Rijeci a znam da je u Rijeci sve nesto posebno i strogo. I betu treze tek namon 3 tjedna sto je suludo da se zena bez potrebe truje lijekovim koje uzima a cesto se uzima i bolje da se nuspojave ne citaju jer te ubiju odmah na pocetku.
Pa ima dijagnozu PCOS!!!!
Sta to nije dijagnoza???
Ja sam preskocila aih i mogla odmah ici na ivf, inseminiram se doma s mm vec godima pa hvala ne tebam aih :/
Al kad sam vidjela koliko se ceka na fm i da te svaki put primi drugi dr sam odustala.
Posljednje uređivanje od sanjka : 19.12.2016. at 12:28
Mislim odustala od drzavnih bolnica jel fusaju dosta toga.
Pa aih rade bez uz....sto vise da pricam![]()
Ona moze pitati, ali da li ce joj uvaziti... ne znam. Da, beta se vadi nakon 3 tjedna i to je stvarno suludo. Zato ja napravim test i prestanem piti tablete jer tako samo odgađam dolazak M.
Obavezno nek pita, zato sve ovo i pisem.
Slazem se...tak sam i ja radila. Napravim test i betu prije vec mi mpo dr uopce rekao i prekidam s terapijom
Naravno javim rezultat uvijek. Mislim cemu da pijem estrofem i sve ostalo kad do trudnoce nije doslo i sto kazes odgadjam mengu bez potrebe.
Hej cure, znaci nece me nitko u bolnici ubiti ako pitam? Jer ni ja ne vidim smisao, bila sam na stimulaciji 5 mjeseci prije sa ciljanim odnosima, plus jos aih... mislim da gubim vrijeme samo. Vjerojatno ovisi i o doktoru a moja je malo strogaSad su mi iz Petrove napisali da dođem na UZV vec početkom siječnja pa mozda i ulovim jos jedan AIH odmah iduci ciklus ali onda svakako idem do Škvorca na konzultacije ako produži ugovor preko HZZO.
Pozdrav cure. Zao mi je radi minusa nadam se da ce 2017 biti plodna odmah na pocetku. Ja vas posipam prasinom i drzite fige sutra idem na kontrolu
Samo da vas ohrabrim, moja frendica je ostala trudna kad je krenula na humanu odmah prvi mjesec i to s ciljanim odnosima. Anka sretno na pregledu.
Sanjka - nije me slao R na nikakve pretrage, samo za štitnjaču...
Anka -sreeeeeeeetno![]()
Chiara - znam i ja dosta ljudi, i ja sam to očekivala ali eto nista![]()