Jutro cure![]()
I ja se veselim druzenju s plusicem ili bez.
Ne zelim se uopce zamarati, samo pozitivno![]()
Kavicaaaa miriseeeee!!!
Jutro cure![]()
I ja se veselim druzenju s plusicem ili bez.
Ne zelim se uopce zamarati, samo pozitivno![]()
Kavicaaaa miriseeeee!!!
Na nekom drugom forumu sam citala samo pozitivna iskustva sto se tice molitve. Da pomaze kad sama molis za sebe a jos vise ako netko moli za tebe. Zadnjih par dana sam pocela moliti pa cemo vidjeti. Jer mi treba cudo da zatrudnim prirodno bez ikakvih lijekova.![]()
pozdrav drage forumašice, primate li još jednu trudilicu u društvo?
Chicha - naravno da primamodobrodošla
koliko vec radite na bebici?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Molitva sigurno ne može štetiti, ali ako ti treba čudo da zatrudniš prirodno, ne bi bilo loše da se savjetuješ s doktorom ako već nisi.
hvala na dobrodošlici, za sad 7 mj.intenzivnozadnja dva mjeseca mjerim bt, mm ima varikokele, ja intermenstrualna krvarenja povremeno...danas 9dpo, cd 28, ff graf ovaj mjesec pokazao ovulaciju na 19dc.pijem vrkutu i tinkturu konopljike..toliko za početak...
![]()
Chicha - vidim da si sa svim upoznata i zelim ti da je vec ovaj mjesec uspješanjesi vadila hormone mozda?
hehe svaki dan čitam vaše postove,pa rekoh idem se pridružit...hormoni štitnjače ok,estradiol na donjoj granici,progesteron isto na 21dc, s tim da smo doc.i ja shvatili da moj 21dc.je 2dpo pa se nadamo da je veći na 7dpo.ostali svi u granicama.papa ok,brisevi ok...uzv ok..
Danijela 1990 hvala...btw moja baba od 91.godinu moli za mene da dočeka praunučića, a mm i ja svaku večer, ne samo za bebu nego za sve![]()
pitanje, na Božićno jutro mi je 11dpo,jel rano radit test?
Jutro cure. Chicha dobrodosla i sto prije postala trudnica.
chiara hala na lijepim željama, sanjka i mislila sam si...al to je trebao bit jedan mogući božićni poklon :D kao u filmovima...uff mašta radi svašta
Daaan!
Dobrodošle curke nove i što prije ošle!
Ja nisam nikakve kolače radila, ni neću, mama i svekrva rade čudesa uvijek. Jedino ću kiflice s vanilijom raditi na Badnjak za sebe i MM.
Bor kitimo sutra, kuća je počišćena i ukrašena.
Meni je to više sve radi zabave i druženja i tako, nisam ni ja neki vjernik, nije ni MM, moja mama je, i svekrva je. Što se tiče molitve, neka svatko radi kako se najbolje osjeća, zašto ne, poštujem! Ja ipak biram svoju gin i njene metode!
Ja pijem marulju sad, čak sam se i navikla na okus, stavim mrvu meda!
Naravno poštujem svačiju volju što se tiče vjere. Ali želim i na takav način pokušati pomoći sebi. Najprije zdravlje a s njim će i sve ostalo doći ; )
Posljednje uređivanje od danijela 1990 : 23.12.2016. at 12:47
Samo pozitivno curkena koji god način
Moja svekrva zna često reći da što god je tražila od Boga da je sve dobila. Morat ću joj reći da se nekad pomoli i za mene.![]()
Danijela ako ti je TSH manji od 2 to je sve ok za trudnocu. Ne mora biti od 1-2.
Cure...pocela sam smedjkariti...standardni uvod u m.
♥ Lista za: 23.12.2016 ♥
(Ne)čekalice:
angiebanangie~~~~~~~~~~~~44.dc
Suncokret1983~~~~~~~~~~~~40.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~31.dc
Eci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~30.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~27.dc
Sanjka~~~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
Tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
Odbrojavalice:
sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~~19.dc
Natalie38~~~~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~10.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
Vlatka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~9.dc
Jagodicabobica~~~~~~~~~~~~~~8.dc
Giovi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~8.dc
Nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~7.dc
November~~~~~~~~~~~~~~~~~~6.dc
KreMar ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~5.dc
Pozitivka~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3.dc
Veče!
Mali sam u poslu ovih dana pa lista kasni, sorry.
Nove curke dobro došle, napišite koji ste dc pa vas ubacim na listu.
Danijela Bog nije ebay da naručimo i narudžba stigne. Molitva neće odmoć, sigurno, i ako si vjernik onda je svakako dobro, a i poželjno moliti ali ne samo zato šzo nam treba nešto. Da ja vjerujem u čuda i moć molitve ali to treba živjeti i zaista biti iz dubine srca, a prije svega zahvaliti i biti Mu zahvalan na ovome što imamo.
Posto spottingiram dosta napravila sam danas test jer idem na veceru pa da vidim mogu li popiti koji aperitiv. Nazalost mogu, test neg.
Posljednje uređivanje od tocekica : 24.12.2016. at 07:00
Curke Evi da se i ja javim i sve zaostatke sam pročitala, sto Guovj kaze o vašim pretragama neznam ništa, pa nisam se ni uključila.
Zelim dobrodošlicu curama koje su došle i sto prije otišle...
A sad oko molitve, isto nisam bas pobožna ali Ko voli nek izvoli, nema boga bez keksa
Ovaj tjedan se osjećam kao da me neko zaposlilo Ko vozač Taxia.... Zbilja kilometara Ko da sam otišla dva puta u Njemačku j Nazad.... Usto napravila sam more kolača, mogla bih prodavati xD
Ali zato slanog bude manje pecenka i par salatica juha...
Ukratko želim vam Sretan i Blagoslovljen Božić, sretnu i plodonosnu Novu godine..
Puse svima ... Čujemo se kad bude neizvjesno i dan D
♥ Lista za: 24.12.2016 ♥
(Ne)čekalice:
angiebanangie~~~~~~~~~~~~45.dc
Suncokret1983~~~~~~~~~~~~41.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~32.dc
Eci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~31.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~28.dc
Sanjka~~~~~~~~~~~~~~~~~~27.dc
Tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~27.dc
Odbrojavalice:
sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~~20.dc
Natalie38~~~~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~11.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
Vlatka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~10.dc
Jagodicabobica~~~~~~~~~~~~~~9.dc
Giovi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~9.dc
Nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~8.dc
November~~~~~~~~~~~~~~~~~~7.dc
KreMar ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~6.dc
Pozitivka~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
Jutroooo!
Kavica!
Jutro Mami. Hvala na kavici. Popijem pa se bacam na posao jer danas imam brdo toga za napraviti.![]()
Jutro cure!!!
Moze kavica![]()
Bazalna mi je jutros pala pa tako da nema smisla raditi test.
Znaci da ce doci il danas ili eventualno sutra.
S Novom God.u nove pobjede![]()
Cure drage lijepo se provedite.
Vama i vasim najmilijima zelim sretan i blagoslovljen Bozic i svako dobro![]()
Evo ja bila na ručku kod svekrve, najela se a bome i napilauzela poklone i otišla doma. Pa okitila bor, malo odspavala, pa opet jela, pa zapakirala ostale poklone i sad cu gledati sam u kući i onda otvarati svoj poklon od dragog
sutra smo kod moje sestre na ručku tako da opet necu nista pametno doma raditi
![]()
Posljednje uređivanje od MonaLi : 24.12.2016. at 22:09
Drage moje tipkalice sretan vam Bozic, da ga provedete u krugu svojih najmilijih. I isto kao i Narancica svima nama zelim da nas druge godine posjeti roda.![]()
Jutro cure,
sretan vam Božić i da svi nađete mir u srcu,da se ne živcirate zbog negativnih testića, da uživate sa svojim najdražim.
ja sam uvijek govorila da ljubav dođe kad se najmanje nadaš,tako mi je došao mm prije 8 godina,pa se nadam da će nam tako doć i bebica kad se najmanje budemo nadali.
sve vas pozdravljam i nazdravljam s kavicom :D
Sretan Božić cure mojeuživajte u današnjem danu.
prijavljujem 30dc to zaboravih
Sretan Bozic, svima!
Ja sam jucer napravila dva kolača, a ostatak večere je svatko donio dio; sto svekrva, sto mama, sestra, šogorica..Uglavnom puno ljudi i djece na večeri!
Danas kod mame, a mene ceka jos jedan kolac.
♥ Lista za: 26.12.2016 ♥
(Ne)čekalice:
angiebanangie~~~~~~~~~~~~~47.dc
Suncokret1983~~~~~~~~~~~~~43.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~34.dc
Eci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~33.dc
chicha~~~~~~~~~~~~~~~~~~31. dc
Odbrojavalice:
sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~~22.dc
Natalie38~~~~~~~~~~~~~~~~~~17.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~13.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12.dc
Vlatka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~12.dc
Jagodicabobica~~~~~~~~~~~~~~~11.dc
Giovi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~11.dc
Nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~10.dc
November~~~~~~~~~~~~~~~~~~9.dc
KreMar ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~8.dc
Pozitivka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~6.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~3.dc
Tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~2.dc
Sanjka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~2.dc
Jutroooo!
Kavica je kuhana, ako do sada niste već popile.
Sa malim zakašnjenjem želim vam svima sretan i blagoslovljen Božić!
Sanjka, točekice, Šiškice![]()
Hvala Mami. Ja vam nosim malo kolaca i alkohola pa se pocastite.![]()
Bokić curke,
ja još čekam M da dođe... već je prošlo 6 dana od zadnjeg Utrića
Sad sam cijelu Dubravu prehodala da ju potaknem i nadam se da će do sutra doći :D
Hvala na kolačima, ja se danas cijeli dan igram sa novim usisavačem, Dyson DC62 bežični... preporučam opako tu igračku... Nije kao ostali bežični nego vuče jako.Tako je lako usisavati napokon.
Gdje ste ostale cure?
Heeeeejjj svima....za pocetak svima zelim Sretan Bozic!! Naravno,kod mene blagdani znace puno posla i duze radno vrijeme pa eto...ali zahvalna sam jer sam uz to stigla provesti i neko vrijeme sa Mm tako da ne zalim se...
Nego ja sam vam ovaj mjesec bas odlucila ne zamarati se i me razmisljati i evo da nisam vidjela listu,iskreno ne bih ni znala koji mi je dc.
Ovaj mjesec je uzivanje i uopce se necu zamarati... kako ste mi vi curke?