Pokazuje rezultate 1 do 50 od 118

Tema: Molim preporuku za neuropedijatra

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Draga Jelena, nažalost znam kako ti je...mi obilazimo doktore i odrađujemo razno razne pretrage, muka mi je ...kod nas je eeg uredan, čekamo MR. S tim da kod nas su glavobolje skoro svaki tjedan uz povraćanje ponekad i krvarenje iz nosa ... a od nalaza ništa konkretno.

Kad prođe MR ići ćemo privatno ako ništa konkretno se ne otkrije. Dijete se muči a ne mogu mu pomoći. Taj dan kad je glavobolja on je za ništa, niti jede niti pije, klone i samo bi spavao

Voljela bih s tobom na pp.. Sretno drž' te se

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj mašnica prvotno napisa Vidi poruku
    Draga Jelena, nažalost znam kako ti je...mi obilazimo doktore i odrađujemo razno razne pretrage, muka mi je ...kod nas je eeg uredan, čekamo MR. S tim da kod nas su glavobolje skoro svaki tjedan uz povraćanje ponekad i krvarenje iz nosa ... a od nalaza ništa konkretno.

Kad prođe MR ići ćemo privatno ako ništa konkretno se ne otkrije. Dijete se muči a ne mogu mu pomoći. Taj dan kad je glavobolja on je za ništa, niti jede niti pije, klone i samo bi spavao

Voljela bih s tobom na pp.. Sretno drž' te se
    Moj stariji je imao neko vrijeme probleme s tim, ali on je od vrtićke dobi kod neuropedijatra u Suvagu zbog zastoja u razvoju neurološkog sustava (on je obavljao VEP zbog toga, i ove godine će na kontrolu). Imao je i smetnje vida koje vjerojatno s ovim nemaju veze (ili imaju - nemam pojma, ambliopija i strabizam), ali sjećam se da je dr. rekla da treba jako jaaaako paziti da mu blještavo svjetlo ekrana ne potakne glavobolje. VEP mu do danas nije uredan nalaz, ali to je kao s dioptrijom - ne može se tu nešto posebno napraviti, samo pratiti.

Preporučili su nam fizičke aktivnosti i to je dosta pomagalo (gimnastika, plivanje, atletika). Još jedna stvar koja mu je dosta smetala je bila dugotrajna izloženost fluorescentnoj rasvjeti (u školi). Već dugo duuugo se ne žali, ali znam kako mu je, jer to i mene smeta i danas, npr kad uđem u veliki trgovački centar - rasvjeta zna biti užaaaas... Ta rasvjeta titra frekvencijom koju oko ne registrira, ali mozak da. Zbog toga su migrene češće zimi kad je dan kratak i broj sati izloženosti rasvjeti veći.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •