Pokazuje rezultate 1 do 50 od 118

Tema: Molim preporuku za neuropedijatra

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Puno je preporuka i razlicitih misljenja. U takvoj smo situaciji da ne znam vise gdje bi. Treba nam doktor/ica koja ima puno iskustva i koj necu ja morati gurati sto i kako dalje...ili cu dignuti ruke od svega i pomiriti se da au te glavobolje i povrac.normalna...a nisu...cesta su i dijete se jako pati. Jedan dr.je rekao da smo mi poseban slucan i da je dijete fenomen jer eto nejasni nalazi i njegovo stanje.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj mašnica prvotno napisa Vidi poruku
    Puno je preporuka i razlicitih misljenja. U takvoj smo situaciji da ne znam vise gdje bi. Treba nam doktor/ica koja ima puno iskustva i koj necu ja morati gurati sto i kako dalje...ili cu dignuti ruke od svega i pomiriti se da au te glavobolje i povrac.normalna...a nisu...cesta su i dijete se jako pati. Jedan dr.je rekao da smo mi poseban slucan i da je dijete fenomen jer eto nejasni nalazi i njegovo stanje.
    Ja ti mogu samo napisati kontakte koje smo mi imali:
    SUVAG - dr.sc. Nađa Runjić, neuropedijatar - dugo godina je sin kod nje, jako smo zadovoljni
    Klaićeva: dr. Đuranović https://www.kdb.hr/klinika-za-pedija...u-neurologiju/ - povremeno kontrolni pregledi po preporuci dr. Runjić, isto je bilo ok (iako smo bili samo nekoliko puta)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •