Pokazuje rezultate 1 do 46 od 46

Tema: Prepaid devizna kartica za maloljetnike (za putovanja van drzave bez roditelja)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Paket za mlade u Zabi. Kunska je kartica al ti je to još najisplativije. Ako joj na devizni račun staviš funte, a kod nas je uvjek prva valuta eur imat će duplu konverziju. Kad je kunsku račun terećenje je u kunams i iz valute troška jedna je koverzija u kune. A paket ti je besplatan.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj MAMI 2 prvotno napisa Vidi poruku
    Paket za mlade u Zabi. Kunska je kartica al ti je to još najisplativije. Ako joj na devizni račun staviš funte, a kod nas je uvjek prva valuta eur imat će duplu konverziju. Kad je kunsku račun terećenje je u kunams i iz valute troška jedna je koverzija u kune. A paket ti je besplatan.
    Tako smo i mi. Cool racun do 18. Godina a nakon toga paket za mlade bez naknade. S cool karticom je normalno dizao novac ns bankomatima u austriji, njemackoj i ceskoj. Kad je trebslo staviti novaca poslao hi mi poruku i ja ssm preko e-bankinga orebacila na njegovu karticu. Dok koristi cool karticu i ti dobijes svoju i imas pristup u taj racun. Nakon 18. Godine automatski ti prestaje pristup. To je u zabi.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj pituljica prvotno napisa Vidi poruku
    Tako smo i mi. Cool racun do 18. Godina a nakon toga paket za mlade bez naknade. S cool karticom je normalno dizao novac ns bankomatima u austriji, njemackoj i ceskoj. Kad je trebslo staviti novaca poslao hi mi poruku i ja ssm preko e-bankinga orebacila na njegovu karticu. Dok koristi cool karticu i ti dobijes svoju i imas pristup u taj racun. Nakon 18. Godine automatski ti prestaje pristup. To je u zabi.
    I moji to imaju. Zapravo, stariji je imao Cool račun, ali je htio e-zaba funkciju, pa smo mu to lani prebacili na paket za mlade. Mlađi od početka ima paket za mlade. Ja vidim oba računa na svom telebankingu i dobila sam i kartice za te račune, ali ih ne koristim. Telebanking mi je dosta. Oni to koriste samo za povremenu nabavku bonova za mobitele, a treba im za svaki slučaj, kad odu na ljetovanje ili izlet. Nismo još to isprobali u inozemstvu, pa ne znam kako ide.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •