Pokazuje rezultate 1 do 46 od 46

Tema: Prepaid devizna kartica za maloljetnike (za putovanja van drzave bez roditelja)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Elly ne znam za psypal, ali mozes prevaciti movce s bilo kojeg racuna preko e-bankinga. Isto je kao da kupujes nesto preko nase burze pa mu uplacujes na racun u drugoj banci. Samo tada placas neky sitnu naknadu.

Peterlin, vani se ta ksrtica koristi kao obicni maestro, samo skids neku naknadu ako dizes s bankomata. Uvid u njegov racun imas samo dok je maloljetan. Nama je prije rodjendana dosla obavijest iz banke da na dan kad puni 18 prestaje vaziti moja ksrtics za njegov racun i vise ga ne vidim, odim ako odemo u banku i on me opunomoći.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj pituljica prvotno napisa Vidi poruku
    Elly ne znam za psypal, ali mozes prevaciti movce s bilo kojeg racuna preko e-bankinga. Isto je kao da kupujes nesto preko nase burze pa mu uplacujes na racun u drugoj banci. Samo tada placas neky sitnu naknadu.
    Znam to, ali uplaceni novci ne stizu odmah, nego slijedeci dan (jer nemam racun na istoj banci a kako rekoh, ne zelim si otvarati jos jedan racun); ako se radi o vikendu, onda je cekanje da ti novci stizu i duze.

Sa PayPalom uplata je trenutna.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •