Jurimo na vjenčanje u Međugorje.
I izgleda da ćemo zakasniti, pa ćemo se usuljati nakon početka .
Pozvani smo od strane mladoženje, s koje strane se trebamo smjestit, diskretno u zadnji red.
Pozvani smo od strane mladoženje, s koje strane se trebamo smjestit, diskretno u zadnji red.
Pozvani smo od strane mladoženje, a ne znamo s koje strane se trebamo smjestit, diskretno u zadnji red. Pliz help.
Last edited by Mojca; 16.12.2016 at 13:25.
nemam pojma.
ja bih sjela u zadnji red gdje ima mjesta.
Nisam ni znala da je to bitno za uzvanike koji nisu uža familija
A ništa ti ja o tome ne znam, samo želim zadovoljiti formu.
Da ne osramotimo mladoženju. Looooool
Znam da smo na jednom vjenčanju morali sjesti a određenu stranu.
Nikad mi nitko na vjenčanju nije rekao da moram sjesti na određenu stranu, to sam vidjela samo u američkim filmovima.
Mojca sjedite s njegove strane di su i svi oatali njegovi uzvanici.
Prepoznat ces bar nekoga kad se usuljate![]()
Bar je prije bilo tako da npr.iza mladenke u prvoj klupi sjede roditelji, braca i sestre i za njima onda svi ostali.
To isto vrijedi i za mladozenju. E sad tko se u danasnje moderno vrijeme jos toga drzi nemam pojma :/
Dobar provod zelim![]()
Ti baš hoćeš po PS-u!
Ja nemam pojma di je ko sjedio na našem, a nit sam obraćala pažnju na to na ijednom.
Ja bih nazvala osobu koja vas je pozvala i pitala kako su se dogovorili.
Mama od mladoženje nema pojma.
Njega ne želiM zvati
Prebirem po glavi slike vjenčanja, obično je mlada desno...
Last edited by Peterlin; 16.12.2016 at 14:28.
Vjerojatno će biti tako.
Ja se slabo snalazim u formalnim situacijama, pa me uvijek strah da nekog ne razočaram.
ma daj molim te, nikad u životu nisam čula da je netko razočaran gostom na vjenčanju koji je sjeo s krive strane u crkvisjedni gdje uhvatiš mjesto, mladoženja to neće ni primijetiti jer ima prišnijih briga
spojila teme, da nam Mojca se ne pati s mladozenjinom i mladenkinom temom
kod mene je bilo 14 uzvanika. svi su sjedili na jednoj strani. ljudi koje nikad u zivotu, vidjela nisam, ni prije ni poslije svi na drugoj strani. to su valjda oni koji se izgube u masi uzvanika. al eto kod mene su se ipak istaknuli![]()
Mojca, mi smo jednom kasnili i ušuljali se u crkvu kad je obred već počeo, sreća pa nismo ostali potpuno nazad nego se primaknuli bliže da bi shvatili da to nisu "naši" mladenci.Ušli smo u crkvu, vjenčanje je bilo u kapelici pored, u tom trenutku sam se sjetila kad sam hvatila da je mladoženja nekako prenizak, a mlada jača u bokovima.
Tako da, najbitnije je doći na pravo vjenčanje, strana mislim da nije presudna.
Da su kumovi onda bi ih čekali i ne bi počeli bez njih
Moji su bili s desne strane
Ali sjednite gdi ima mjesta nije to toliko bitno
Stigli na vrijeme. Mladoženjeni su, kao i on sam bili s lijeve strane.
Nadam se da ste se lijepo zabavili i da si prošetala gitice
Bilo je super.
Prošetala sam Gitice, ali ne žute ili crne cipke, već crvene čizme.![]()
BTW, nisam pojma imala da mi je dijete takva partjanerica. Nije stala od 7 do ponoći. Mislim da ću ju dati na akrobatski rock'n'roll.
Ili na folklor, linđo je savladala u trenu.![]()