-
Problemi s dojenjem i težinom bebe
Pozdrav!
Beba je rođena prije 8 dana na carski rez. Rođena je s težinom 4400 g, 57 cm, otpuštena iz bolnice prije 5 dana s 4030 g, patronažna sestra je vagala bebu prije 2 dana - 3720 g.
Od rođenja do vaganja patronažne sestre beba je isključivo dojena, stavljana na dojku po zahtjevu, cca svakih dva sata po pola sata.
Po prijedlogu patronažne sestre od prije 2 dana počela sam koristiti dohranu AD preko čašice, pripremim dozu 60 ml, a beba popije cca 30 ml nakon podoja MM.
Pelene su od samog izlaska iz bolnice slabo mokre, a u 5 dana koliko smo doma beba je imala ukupno 4 stolice, od toga 2 crne prvi dan, 3 dana bez stolice, jednu crnu jučer i danas ujutro senfastu.
Beba nježno vuče dojke, patronažna sestra kaže da ne čuje gutanje koje čuje kod prehranjivanja časicom s AD mlijekom.
Zabrinuta sam, beba ne dobiva na težini, slabo puni pelene, čini mi se da se proizvodnja mlijeka ne povećava, po preporuci patronažne sestre počela sam koristiti Syntocinon sprej i tople komprese za dojke, ali nisam primjetila neki pomak, jedini pomak je nakon što sam počela koristiti AD mlijeko, počele su stolice i beba duže spava.
Molim vas za pomoć.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma