-
Evo ja bih podijelila svoje iskustvo s Bosch usisavačem. Ne znam o kojem se točno modelu radi, ali koštao je malo ispod 1.200 kuna. Ono, svi bells and whistles, milijun nastavaka, HEPA filter, super usisna snaga, turbo četka, jednostavno pražnjenje spremnika bla bla... i stvarno je vrijedio apsolutno svake kune. Najbolji usisavač na svijetu... sve dok mu nije istekla garancija. Ima neki senzor koji javlja kada je spremnik pun i kada se senzor uključi, onda usisavač ode u neki stand by dok ga ne ispraznim. Problem je bio što bi se senzor uključivao svakih 30ak sekundi bez razloga čak i kada je spremnik potpuno prazan i čist. Pa na servis s njim, pa je tamo bio mjesec dana, pa 500 kuna popravak, mijenjali su fitler i još nekaj, da bi se nakon mjesec dana opet počela ponavljati ista stvar. Na kraju sam ga dala svojem tati, on ga je otvorio, i maknuo neku cjevčicu i sada konačno radi, ali mu je usisna snaga 5x manja nego što je bila. Moral of the story: nikad više ne kupujem usisavače sa senzorima i sličnim glupostima. Bačen novac
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma