Pokazuje rezultate 1 do 50 od 294

Tema: 16-mjesecna beba nema nikakvog reda!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Pothranjenost nije uvijek samo na nivou malo je mršaviji. To je ozbiljno stanje koje dovodi do smrti. Tm ima oko 20 indeks, to je miljama daleko od 15 koje shambala spominje. I naravno dob...
    Meni je nekome tko ima malo dijete koje ne želi jesti i ima 8 250 sa 16 mjeseci neodgovorno pisati mm je pothranjen cijeli život i doktorirao je.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj casa prvotno napisa Vidi poruku
    Pothranjenost nije uvijek samo na nivou malo je mršaviji. To je ozbiljno stanje koje dovodi do smrti. Tm ima oko 20 indeks, to je miljama daleko od 15 koje shambala spominje. I naravno dob...
    Meni je nekome tko ima malo dijete koje ne želi jesti i ima 8 250 sa 16 mjeseci neodgovorno pisati mm je pothranjen cijeli život i doktorirao je.
    Prilicno neodgovorno, ali mislim da ljudi brkaju pothranjen i mrsav.
    Ima mrsave djece koja odlicno jedu. Ali ako dijete ne unosi dovoljno hrane i ne napreduje na tezini u doba intenzivnog rasta to je razlog za brigu i razmisljanje zasto je tako. Ne mozemo u toj dobi sve opravdavati genetikom jer nije samo stvar da je netko mrsav ili debel, nego i u tome da li mozak i ostali organi imaju dovoljno energije.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj casa prvotno napisa Vidi poruku
    Centile su miljama daleko od BMi, za kaj to uopće uspoređivati kad to nije isto

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •