-
Draga Shambala, nemoj se nikako osjećati kao luzer. Na neke stvari kod djece mozes utjecati, a na neke stvarno ne.
Moja je beba stara 10 mj i sto se hranjenja tice nemam bas nikakvih problema, dakle jede apsolutno sve i u velikim količinama (ima 9100 g), ali sto se spavanja tice, tu je apsolutno ista priča kao kod vas.
Dakle dohrana i to obilna kod nas nije nimalo promijenila bebin zahtjev da bude stalno na siki.
Isto kao ni ti ne mogu uhvatiti neki stalan ritam jer mi skoro cijeli dan prođe u njenom uspavljivanju i to najčešće bezuspješnom. Plus toga mi ona nije jedino dijete pa dok uskladim zahtjeve ostalih...
Ima dana kad se samo navazamo autom, taman ona zaspi, a ja ju moram vadit van Itd.
Ja sam potpuno ista osoba, ali su mi djeca totalno različita. Starije je spavalo u komadu 2-3 sata, znalo se samo zabavljat
I pored njega sam mogla i skuhat i svašta, a pored ove bebe ništa. Spava 15 tak min i to samo na siki.
Nemoj se sekirati, samo imaj na umu da će i ova faza proći. I vjeruj mi, jednom ćeš se s nostalgijom upravo nje sjećati.
Sto se prehrane tiče, tu ti stvarno nemam neki savjet -
Posljednje uređivanje od orange80 : 22.12.2016. at 00:46
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma