Mogu ti napisati detaljno kako izgleda nas tipicni dan (kad nikamo ne idemo) ne znam mozes li i zelis li pokusati na tom tragu sebi posloziti kako ti pase.
Ja ustajem u 6. Kuham svima caj, bebi zitarice za taj dan, sebi kavu, pripremim bebi i sebi dorucak na stol, muzu caj da mu se hladi i pospremim kuhinju, stavim ves u masinu i sl. MM ustaje s bebom. Oko 7, plus minus 15 min. Obuce bebi dokoljenke, stavi ga u stolac i dok je on u kupaoni, mi doruckujemo. Muz dodje, uzme si jesti, ja taman jos dok oni jedu popijem kavu. Sacekam 15-20 min poslije dorucka da vidim hoce se pokakati, presvlaci ga netko od nas dvoje i krece igra. Tu se razlikuje je li radni dan ili vikend jer u 8 dodje cuvalica radnim danom. Ali ista je rutina dogovorena. S djetetom se aktivno bavimo do negdje 9.30, kada on postane razdrazljiv i pada po podu pa ide na spavanje. Spavanje smo naucili samostalno. Spustimo ga u kinderbet (svejedno muz, ja ili cuvalica), zagrli zeku, namjesti se, malo gleda i spava. Ne micemo se prvih 10-15 min (prckam po mobitelu u sl.) i onda ide kuhanje rucka ili barem priprema za brzo zavrsavanje, peglanje, rijetko stignem i ponesto pospremiti, jer se budi oko 10.30. Tada mu ogulim vocku, naribam i izmjesam sa zlicom zitarica koje sam rano skuhala (skuham malo, a ostatak zitarica od ovog obroka se integrira u rucak-u juhu, varivo ili sto vec kuham). Poslije obroka ga presvucem i idemo van. Vani smo do cca 13h kad idemo doma rucati. Poslije rucka se jos malo poigramo, ja pospremim kuhinju, po potrebi ga presvucem i opet spavanje iza 14h, 60-90 min. Prvih 15tak minuta popijem(o) kavu, a onda stignem najvise pospremiti, oprati kupaonicu, WC, izvagati namirnice za kolače (miksam kad se probudi) itd. Kad se probudi igra se do 16 h kada dobije nekakav gablec. Igra se - u tom periodu je zahtjevniji jer je vec predvecer. U 19h dobije veceru, tusira se svaki drugi dan. U pravilu samnom, muz ga preuzme iz kade obrise i obuce u pidjamu. Svi troje se igramo do 20h kada ide spavati. Tu jos nismo htjeli/uspjeli uzeti dudu za nocno spavanje.