Pokazuje rezultate 1 do 50 od 294

Tema: 16-mjesecna beba nema nikakvog reda!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Christine avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Cirkus!

Ovo je još dobro... Moj L. je grickao Diners magazin (imam fotodokumentaciju)... Užas!

Slikovnice sam imala one za glodanje - mekane, ovako nešto: http://www.njuskalo.hr/djecje-igracke/slikovnice-bebe-winnie-pooh-oglas-11610106

Ima za kupiti i platnenih, koje možeš prati.
    Ma imam te, bar 4 komada, al nisu fine. Imam super jednu platnenu s gumenim privjescima. Platila sam ju preko 100 kn. Nikad nije htio one neke gume/plastike za zubiće, a sad grize papir/karton. Uzeo si je dok sam kuhala sol u plastičnoj kutiji. Ne liže on sol, nego zubima otkida omotanu naljepnicu. Frasove dobijem Ja sve bez aditiva kuham, vegeta i kocka ne postoje, ujednačena prehrana, a on papir i ljepilo žvače.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Christine prvotno napisa Vidi poruku
    Ma imam te, bar 4 komada, al nisu fine. Imam super jednu platnenu s gumenim privjescima. Platila sam ju preko 100 kn. Nikad nije htio one neke gume/plastike za zubiće, a sad grize papir/karton. Uzeo si je dok sam kuhala sol u plastičnoj kutiji. Ne liže on sol, nego zubima otkida omotanu naljepnicu. Frasove dobijem Ja sve bez aditiva kuham, vegeta i kocka ne postoje, ujednačena prehrana, a on papir i ljepilo žvače.
    Ma zaboravi, to ti je super... Moj L. je probao svoju kakicu, bolje da se ne prisjećam.... e, to je bilo zabavno.

Natrag na temu: zutaminuta je dobro primijetila koji je problem. To je prvi korak prema rješenju. Neka djeca neće jesti. Moj mlađi je bio probirljiv u toj dobi i teže je od starijega prihvaćao nove namirnice. Nekako sam imala dojam da sam prekasno počela s dohranom, ali vjerojatno sam previše titrala oko njega, jer sve se riješilo kad je s 13mj krenuo u jaslice. Tamo je uredno počeo jesti, a prestao je s cirkusima i doma. Ovo je samo iskustvo. Savjet bih potražila od pedijatra.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •