Citiraj Christine prvotno napisa Vidi poruku
Ma imam te, bar 4 komada, al nisu fine. Imam super jednu platnenu s gumenim privjescima. Platila sam ju preko 100 kn. Nikad nije htio one neke gume/plastike za zubiće, a sad grize papir/karton. Uzeo si je dok sam kuhala sol u plastičnoj kutiji. Ne liže on sol, nego zubima otkida omotanu naljepnicu. Frasove dobijem Ja sve bez aditiva kuham, vegeta i kocka ne postoje, ujednačena prehrana, a on papir i ljepilo žvače.
Ma zaboravi, to ti je super... Moj L. je probao svoju kakicu, bolje da se ne prisjećam.... e, to je bilo zabavno.

Natrag na temu: zutaminuta je dobro primijetila koji je problem. To je prvi korak prema rješenju. Neka djeca neće jesti. Moj mlađi je bio probirljiv u toj dobi i teže je od starijega prihvaćao nove namirnice. Nekako sam imala dojam da sam prekasno počela s dohranom, ali vjerojatno sam previše titrala oko njega, jer sve se riješilo kad je s 13mj krenuo u jaslice. Tamo je uredno počeo jesti, a prestao je s cirkusima i doma. Ovo je samo iskustvo. Savjet bih potražila od pedijatra.