Od svih tih clanaka i postova na forumima kak je sve stetno, samo nesavjesna i losa mama ne daje djetetu nepsricanu hranu, i to tako mastovite obroke da u tjedan dana ne pojede 2 put istu namirnicu bila sam izludena kad smo uvele konkretnu papicu. Davala sam joj samo kupovne bio kasic3 jer nemam nista nespricano, a ne moze jesti samo nespricane jabuke. Uzasavala sam se kekso/sto-vec-lina i bila opsjednuta secerom, bij3lim brasnom... I nikom nisam napravila uslugu. Mala sada jede sve, u vrticu joj daju strasni brrr pekmez koji ima secera, keksolino i sl. Doma dobije isto nekada pekmez, barnija povremeno i sl. Od svega po malo i umjereno. Sve voli (osim svjezeg sira) i niceg nij3 zeljna pa nece navaliti na cokoladu kad ju vidi u drustvu. Nekad mm i ja od3mo u mcd i mala dobije.pilece medaljone bez pohan3 korice.
Eto, ja sam grozna mama i treba me osudivati. Dijete mi je zdravo, kak je sve duze u vrticu imunitet joj je sve bolji, ziva je, motoricki jako vjesta, pametna, kaka ko grlica, ima dob4u kilazu i sad kak je na feriju nec3mo provoditi sate vani jer sam usuperfinalu trudnoce, a i imam zdravstvenih problema kad je vrijeme ovakvo.