-
Mogla sam i mislit da ce tema nakon sto ispliva da smo vegetarijanci otic u tom smjeru.
Za desurne dusebriznike, bila sam na konzultacijama kod neupitnog autoriteta za djecju vegetarijansku prehranu, nisam sama sastavljala jelovnik (iako imam podosta iskustva sa vege prehranom) i dosta ulazem truda u edukaciju.
Mom djetetu je problem sto ne jede, a moj sto sam dozvolila da mi njeno nejedenje poremeti sve.
Jucer i danas smo je vodili u setnje ujutro (sat vrmena) i popodne (bar pola sata), ukinila sam podoje osim jutarnjeg (i sat, sat i kvarat poslje dajem dorucak), popodnevnog i prije spavanja.
Vise ne forsiram hranjenje dulje od 20ak min i to zajedno sa mnom (nama).
Vec se vide rezultati, odmah je bolje jela.
Takoder sam joj pocela davat kasu od rize i umeboshi sljiva koja otvara apetit. Ocekujem da ce sve lipo doc na svoje. Vidim da sam i ja odmah smirenija.
Jos trebam doradit rutinu, al vidim da sam na dobrom putu.
Netko me pitao do kad planiram bit s njom, a kad ce je netko drugi pocet cuvat-do trece godine.
Jos ne brinem sto cu i kako dalje.
Hvala svima na dobrim savjetima u vezi rutine. Najvise sam se okoristila spoznajom da ne trebam forsirat obrok dulje od 20 min nego umjesto toga na zrak! Nije neka znanost, al kad mi mala nije jela danima (2-2,5 tj) ocaj me obuzeo i mozak se iskljucio!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma