Pokazuje rezultate 1 do 50 od 294

Tema: 16-mjesecna beba nema nikakvog reda!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ja iz iskustva smatram da nije problem u djetetovoj izbirljivosti, ni u veganstvu, ni u alergiji ni u dojenju. I ne mislim da ni na jednoj ot tih razina možeš dugoročno riješiti problem. Stav roditelja se prelijeva na dijete. Moj jesin danas zdrav i velik petnaestogodisnjak. Samo do toga sam ja morala puno toga sa sobom riješiti. I ne, nisam postala najmudrija i radosnija majka ali sam sigurno puno poslozenija u glavi.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj casa prvotno napisa Vidi poruku
    Ja iz iskustva smatram da nije problem u djetetovoj izbirljivosti, ni u veganstvu, ni u alergiji ni u dojenju. I ne mislim da ni na jednoj ot tih razina možeš dugoročno riješiti problem. Stav roditelja se prelijeva na dijete. Moj jesin danas zdrav i velik petnaestogodisnjak. Samo do toga sam ja morala puno toga sa sobom riješiti. I ne, nisam postala najmudrija i radosnija majka ali sam sigurno puno poslozenija u glavi.
    casa,

pls pojasni malo više, baš me zanima do kojeg si konkretno zaključka došla. što si promijenila? ako može na nekom primjeru.

Zanima me jer u široj obitelji imam jedan sličan slučaj, nezadovoljni su, sve je vrti oko jela, ne rješavaju ništa, vrte se u krug, pomoć ne traže, a problem se produbljuje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •