-
Rekla sam da za mene ova tema nema vise smisla jer ste se razvezali o ususavanju nosa i upalama uha. Takvih problema trenutno, fala Bogu, nemam pa na to sada necu gubit vrime.
Sti se tice prehrane i topica, netko je dobro primjetio da sam problem postavila kao nered sa jelom i spavanjem, a ne propitkivanje naseg prehrambenog izbora. Zasto? Jer s njim nemam problema. Djete mi je lipo napredovalo dok je jelo, kad se prehladila 2x u mj i pol dana i izgubila 300-400g nastao je problem. Nije htjela jest vec samo sikit i pit miso juhu. Prehlada se oduljila i izgubila je pino, zelidac se suzio i eto belaja. Uto sam skuzila da mala od gladi ne moze ni zaspat i da se vrtimo u zavaranom krugu i potrazila pomoc na forumu. Zanimalo me kakve su vase rutine, ne vasi jelovnici. Tu mi je najvise pomogla Christine, puno joj hvala, i jos neki sa prve stranice, ne sjecam se nickova.
O tom sto je mala jela i koliko te tko joj je sastavljao jelovnik necu pisat ovdje javno jer ste neke stvarno ratoborno raspolozene i zasto bi se izlagala nepotrebno napadima? Ako nekog stvarno bude zanimalo jer i sam tako zeli hraniti dijete i ima dvojbi, pitanja, nesigurnosti-tu sam! ! Nek me kontaktira na pp ili nek otvori topic pa cu tamo napisat sto znam i kakva su moja iskustva.
Moje dijete je rodeno sa 2,95kg, sad ima 16 mj, 73 cm i jucer 8,56 kg, a zbog prehlade je izgubila 300-400g koje je pocela vracat. Procijenite sami je li pothranjena, ugrozena i sl.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma