Moj sin onaj pothranjeni je s godinu dana imao 8100 s 15 8470 a s 18 8560. Visine ne znam i kad se s 20 mjeseci razbolio pravo, upala pluća, smrsavio je i dobio shake za debljanje. I dva tjedna u mom životu je ništa a u životu malog djeteta puno. Mislim da ti curica nije pothranjena ali da je blizu granice. To i nije neki problem ako jede. Ti si napisala da ne jede i da vam cijeli dan prođe u hrani. Podsjetila si me na krug u kojem sam se ja vrtila u istoj dobi djeteta i isto se držala nekih principa, ne vegetarijanstva vec nekih drugih puno kaloricnijih. I godinama sam zalila sto sam ih se držala. I da se mogi vratit u vrijeme sebi bih rekla sve što sam tebi tu na temi.
Starim, pa valjda umišljam da bi se na mojim greškama moglo nešto naučiti... Sve ti je bilo iz najbolje namjere... I veganstvo ti meni skroz ok i nije ti tu problem vec... Vidis da starim, ponavljam se, kao kakva baka.
I moj cetvrti sad ima osam mjeseci, dug je 72 cm, isključivo dojen do 5 i po mjeseci a otad jedan obrok dohrane, i ima 9 100. I prvog i četvrtog sam dojila...