Pokazuje rezultate 1 do 37 od 37

Tema: ,,Seks na silu" zbog zaceca :(

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Tanita14 avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Draga moja, prošla to i nemam savjet. Sve one fore su pale u vodu (sexy rublje, alkohol i kaj ja znam) kad je želja za bebom postala jedina želja, a plus se nije ukazivao...prošli smo svašta, i svađe i nesexanje u plodne dane, bacanje toplomjera i lh trakica, vađenje istih iz smeća...uspjeli smo dva puta. Prvi put smo se posexali dva dana pred ovulaciju, pa posvađali, nažalost, završilo spontanim. Drugi put nisam pratila, evo me 10 dana do termina. Tri godine nam trebalo i po meni, neponovilo se.
    Nisam te utješila nimalo, znam, ali sam iskrena jer su me ubijali parovi koji su se mjesecima sexali svaki drugi dan i to kao iz ljubavi. Ili više puta dnevno. Pa da znaš da ima i onih kojima je to bilo dosta teško razdoblje.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Citiraj Tanita14 prvotno napisa Vidi poruku
    Draga moja, prošla to i nemam savjet. Sve one fore su pale u vodu (sexy rublje, alkohol i kaj ja znam) kad je želja za bebom postala jedina želja, a plus se nije ukazivao...prošli smo svašta, i svađe i nesexanje u plodne dane, bacanje toplomjera i lh trakica, vađenje istih iz smeća...uspjeli smo dva puta. Prvi put smo se posexali dva dana pred ovulaciju, pa posvađali, nažalost, završilo spontanim. Drugi put nisam pratila, evo me 10 dana do termina. Tri godine nam trebalo i po meni, neponovilo se.
    Nisam te utješila nimalo, znam, ali sam iskrena jer su me ubijali parovi koji su se mjesecima sexali svaki drugi dan i to kao iz ljubavi. Ili više puta dnevno. Pa da znaš da ima i onih kojima je to bilo dosta teško razdoblje.
    Nije mi drago cuti, ali malo je lakse kad znam da nismo jedini... hvala ti sto si podijelila svoje iskustvo s nama

Tanita14 avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Citiraj fitnessgirl prvotno napisa Vidi poruku
    Nije mi drago cuti, ali malo je lakse kad znam da nismo jedini... hvala ti sto si podijelila svoje iskustvo s nama

Niste, nikako. Upoznala sam dosta cura s istom problematikom.
    I kao i ja, i one su bile fokusirane samo na začeće dok su partneri uvijek imali stav "bit će". I na tom sam im jaaako zavidjela i htjela samo jedan ciklus mozak svog dragog da se odmorim.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •