-
Rutvica, odličan je ovaj video, hvala ti! <3
Vjerujem svojoj douli oko ricinusa pa ću probati s tom manjom količinom najprije, ne vjerujem da će škoditi, budući da me ta začepljena probava i onako muči već mjesec dana. Bar jedan teret da skinem s vrata... Točnije dupeta :D
"Kineska medicina na simboličko/emocionalnoj razini debelo crijevo povezuje s našom sposobnošću da otpustimo stvari (ideje, ljude, neuspjele projekte) i idemo dalje" - nevjerojatno koliko mi se ovo uklapa u trenutnu situaciju, zajedno s ovim strahovima koje spominješ. Baš u zadnjih mjesec dana teško mi se razbolio jedan vrlo blizak član obitelji, čitava šira obitelj se isposvađala oko nasljedstva, a ja sam im svima služila kao psihijatar/rame za plakanje :/ Naravno, na kraju svakog razgovora uvijek je bilo "ali ništa ti ne brini, samo misli na bebicu" - mhm, kao da sam na botun pa mogu isključiti emocije.
Teško je u takvoj situaciji koncentrirati se na sebe i isključiti mozak, a mislim da je to baš ono što mi treba. Plus, tu je naravno činjenica da mi je oporavak nakon prvog poroda trajao mjesecima jer sam jako popucala, a bebica je imala samo 3100g. Ovaj moj Golijat je prije 10 dana već imao 3900 pa eto, moram priznati da mi nije svejedno, koliko god znam da to ništa ne mora značiti. Svejedno je malo zastrašujuće 
Sad kad sam to sve popisala, jasno mi je da očito imam puno toga za "otpustiti", nije ni čudo što trudovi stalno kreću pa staju...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma