Pokazuje rezultate 1 do 50 od 730

Tema: Prvašići 2017/18

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Da, sećam se naliv-pera, ko bi zaboravio tu noćnu moru, nisam ga nikad više uzela u ruke otkako ne moram .
    A hemijskom pišem najnormalnije.
    Čudno mi je to insistiranje na urednosti u prvom razredu, našoj učiteljici je bio prvi cilj da nauče pravilno da drže običnu olovku, a sama nam je rekla da pustimo decu da brljaju i brišu po deset puta, da je to njen posao da ih odvikne od toga...
    Moja starija je tako prebrisavala dok ne pokida list, srećom stvarno se mic po mic odvikla od toga. Ne sećam se da joj je učiteljica ikada to zamerila.
    Ne znam ni ja kako izgleda sveska nakon piši-briši hemijske, mada vidim da je stariji đaci masovno kupuju u knjižari, zato i pitam.
    Ne sećam se ni brisača za naliv-pero? Samo onih belih korektora kojima se "prefarba" greška, ali meni to nije uredno...

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku

Eee, daaa, tako je, totalno sam to potisnula iz sećanja !
    Ali i on je ponekad ostavljao neuredne mrlje ako je star ili nekvalitetan (vidi se da mi urednost nije bila jača strana ).
    Tačno zamišljam mog mlađeg u budućnosti kako dobija nervni slom jer mora da piše hemijskom pa ne može da ispravi greške... Uh, kakvu li će učiteljicu dobiti, već me hvata nervoza...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •