Pokazuje rezultate 1 do 50 od 57

Tema: temp., ima nema ima nema, 6 dana tako

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Ma samo hoću reći da mi nije jasno slijedeće: vjeruješ doktoru da su joj pluća čista, a ne vjeruješ da treba antibiotik. Kako odlučiš da je u prvome u pravu, a u drugome u krivu? Možda je obrnuto? Možda je u pravu u obje stvari, možda ni u jednoj?
    pokušat ću ti objasnit.
    ako moja pedijatrica za kašalj i temperaturu bez vađenja krvi tri puta da antibiotik,a ja sva tri puta odem prije nego joj uvalim isti u usta,platit i izvadit krv , i crp i leukociti budu mirni, i moje dijete preživi, zar ne misliš da je ishitreno davat antb i da je dan bez razloga?
    drugo, moja pedijatrica ujutro prepiše antb i šalje ju vadit krv i nekoliko sati kasnije ja joj donesem opet dobar nalaz i ona i dalje ostane pri tome da pije antb i ja opet ne dam i dijete opet bude dobro, šta da kažem?
    treće, ako svakogotovo dijete koje izađe iz nj ordinacije izađe sa antb uvijek i bez presedana?!

a to što joj vjerujem da posluša pluća i kaže da je ok, pa valda to čuje ili ne čuje, ako se već ne osvrće na nalaze krvi?
    i da, da dodam, ako je i subjektivni dojam djeteta dobar, jede, pije, nije klonulo, a ona uz to sve ipak da antb?!

evo ne znam, možda sam u krivu...

tri antb joj nisam dala i bila je ok.
    rekla sam joj to sa strahom da me ne istera van, međutim prešutila je.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj nataša prvotno napisa Vidi poruku
    a to što joj vjerujem da posluša pluća i kaže da je ok, pa valda to čuje ili ne čuje,
    ne mora biti da se čuje, recimo svaka upala pluća se ne čuje.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Tashunica prvotno napisa Vidi poruku
    ne mora biti da se čuje, recimo svaka upala pluća se ne čuje.
    Moju upalu pluća prije 6g nisu čula 5 doktora (ukupno 7 pregleda), 2 tjedna sam hodala okolo dok nisam kolabirala. Tek se na slikanju vidjelo da je jaka upala pluća. Svi nalazi krvi su bili uredni (leukociti, sedimentacija...), nitko nije ništa čuo, ona zasičenost kisikom odlična...tek su se na zadnjem pregledu sjetili izvaditi i CRP, mislim da je bio oko 180.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •