Stranica 10 od 143 PrviPrvi ... 891011122060110 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 451 do 500 od 7104

Tema: Vježbačice i trkačice 2017.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

J-la zvuci zahtjevno vidim i ti pojedes skoro pola milerama od jednom ko ja

u mene rest danas.

meni kava ne spada u obrok :: u ness stavim valjda pola deca mlika a ostalo je voda.
    Danas nisam vjezbala pa sam osim rucka (grasak i piletina) pojela jos komad bananabreda uz kavu. Nisam gladna jer nije bilo treninga pa necu ni vecerat. Mm i djeca su jeli palacinke a ja sam im odoljela :eek:
    mudro sam peglala u vrime vecere da ih ne gledam

Lili super ti je hladnjak
    meni ured u prizemlju uz pjesacki, vec zamisljam kako se posluze kako kome sta triba

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Skuli, koliko sam skuzila dodana je glukoza. Iskreno...da je sladje, ne bih mogla popiti.

Prijavljujem bodyweight tabata. Bolji mi je score nego prosli put. Zadovoljna sam ali ima jos mnogo mjesta za napredak.

Nakon treninga whey a za veceru tuna, kuhano jaje, feta sir, preliveno maslinovim uljem.

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

MB bravo za volju ! A hladnjak , bila bi najposjecenija u mjestu.

A znaš da mogu puno pojest , sreća ovo je bilo malo pakovanje.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

j-la, i sani, bravo za odvježbano! Ja sam jučer opet nekakav moj trening: mrtvo dizanje, iskoraci, veslanje s bučicama, bird-dog, između po 50 highknees, koji fino dignu puls.
    Bolje išta nego ništa.
    Mislila sam više toga, ali sam se skoro cijelo večer zahebavala učeći matematiku, mnogokute itd. Mislim, nije meni problem, volim ja to, ali ovo ko da nikad nisam bila učila u školi, sve mi je nepoznato bilo.

Čekam kad ću više opet moći napraviti sklek, za sada me u ramenu još presiječe kad pokušam.

Pretpostavljam da nitko ne trči..jutros nisam išla čak ni ja bicom na posao, previše je puhalo, zimčuga u punom mahu..

Danas za ručak: salata od tune: tuna u vodi, tjestenina, masline, cherry rajčice, parmezan, sve s maslinjakom. Svega toga ne previše.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

j-la znaci to je trik, kupovati manja pakovanja

sinoc sam jos popila casu jogurta jer sam ipak ogladnila
    jutros komad banana breda i saka badema. kava prije toga naravno
    rucak i veceru jos ne znam...

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

j-la bome 47 minuta treninga, bravo!!!
    Sani i Dijana vi ste super odvježbale!

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
    Pretpostavljam da nitko ne trči..jutros nisam išla čak ni ja bicom na posao, previše je puhalo, zimčuga u punom mahu..
    oh da kako ne, kjb i Lili trče sinoć je stvarno puhalo, neki gadan sjeverac, sa sjeverne strane Jaruna fakat je neugodno puhalo iako je temp. bila samo -1 C al vjetar je činio svoje. Sve u svemu meni je trening bio dobar samo sam se zeznulča što nisam obukla bicke preko tajica na početku mi je propuhalo bedra. i 1. put sam isprobala trčanje s onom dry fit potkošuljiom (frendica mi dala , ona je ne koristi) i super mi je

Dakle, sinoćni trening: 50 min , 9,25 km, pejs 5:25 a nakon povratka doma mali trening snage:
    20 marinaca pravih
    20 swings
    20 ona vježba nešto 8..
    5 (desna ruka)+ 5 (lijeva ruka) c&p
    50 RT s podignutim nogama u zraku
    20x AB wheera
    80x ono bicikliranje
    (s mojojm girjom od 12 kg)

istuširala se i ko nova.

I dalje mi bio težak osjećaj u želudcu jer me stara (slučajno se zatekla kod nas) natjerala da odmah poslije posla pojedem pun tanjur mahuna uz koje sam jela kiseli kupus (ajme kombinacije) jer kao kako sam sva ispijena u licu, blijeda, smršavila sam (a nisam postojano držim tih 59 kg), jedi, jedi...i napucala sam se prerano tih mahuna a ionako ne volim 2x dnevno ručat tako da nakon tog jela u 17:30h i treninga nisam više uopće mogla jesti do spavanja u 22h. Spavala ko top za promjenu, mali mi već 2 večeri ne dolazi noću u naš krevet.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

eh a što se tiče mog hladnjaka, imam sreću da mi je ured osim na 1. katu okrenut prema jednoj zgradi onako kao prema unutrašnjosti i više mi ured nije u centru grada tako da me to spašava.

Majke ti mile toliko me drže te mahune od jučer da još nisam ogladnila inače u ova doba sam već ko vuk
    eno čeka me skuta, kefir i kapare + domaća pogača,al jok nit jednog znaka gladi. Pričekat ću da čujem zov tijela
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 17.01.2017. at 08:57

Minimalist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

Jutro!

Ja se probudila ful gladna pa sam odlucila doruckovat veceru

Avokado, malo tune, i 2 velike zlice ukiseljene mijesane salate, zalila maslinovim, zacinila i sve promijesala. Ovo mi je u zadnje vrijeme hit brzinski obrok. Trebao bi me drzat dobro do rucka, bas me zanima.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Majke ti mile toliko me drže te mahune od jučer da još nisam ogladnila inače u ova doba sam već ko vuk
    Eto vidiš kako mama zna .
    Ali superrr si ti to istrčala, usprkos kombinaciji kiselog kupusa i mahuna..
    Bravo i kjb!

Ja vjj neću dok ne bude sigurno na nasipu (ne treba mi još padova ).
    Do tada kućni trening, valja uposlit sve te puste utege što sam nakupovala.

kjb avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

O da, trčalo se jučer sa sjevercem u prsa jednim dijelom. Lili je tamo postojana, ništa ne bi bilo isto bez nje
    Stvarno sam jučer trčala dobro, brže od zadanog, čak smo i pričale. Išlo nas je. Na kraju 5:50 prosječan pejs, 8.67 km.
    Večera voćna salata i šaka badema i oraha, ali zato jutros gladna kao vuk - u 6 jogurt i zobene, ali već u pola devet masna piroška (?!?)
    j-la, Dijana, Sani, ostale vježbačice - bravo za odvježbano.
    Svima nama bravo za svjesnost o prehrani, kad pogledaš nijedna baš ne jede čips.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
    Eto vidiš kako mama zna .
    Ali superrr si ti to istrčala, usprkos kombinaciji kiselog kupusa i mahuna..
    Bravo i kjb!

Ja vjj neću dok ne bude sigurno na nasipu (ne treba mi još padova ).
    Do tada kućni trening, valja uposlit sve te puste utege što sam nakupovala.
    A e kad mi je napunila tanjur do vrha valjda (nema ti sile ne pojest sve), bile su joj fine šta jest jest s koprom al brate previše za mene, ne jedem tolike količine hrane odjednom, pa makar i varivo, a kupus kiseli obožavam mogu ga jesti uz papir ako treba

Al koža mi je nekako umorna zadnjih dana, ne znam jel od male količine sna u zadnjih par dana ili od vjetra i minusa ili grijanja u zatvorenom, al kupit ću neku masku za lice s C vitaminom one neke koja "oživljavaju" da zablistam iznova ha ha

a ti se fakat drži sigurne podloge i malo prebaci na snagu, i ja se zaželjela girje, jedino mi sad ostao prsten doma pa cijelo vrijem diram taj nevidljivi prsten po prstu

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj kjb prvotno napisa Vidi poruku
    O da, trčalo se jučer sa sjevercem u prsa jednim dijelom. Lili je tamo postojana, ništa ne bi bilo isto bez nje
    ma draga moja, hvala ti puno, baš mi uljepša jutro
    ona kapica ti baš lijepo stoji, a boja je divna

Bome si vrhunski odradila trening. Vjerujem da nisis zažalila što si nam se priključila, ekipa je odlična a vidim da si se ti uklopila samo tako. Najbrojinija ste grupa bili jučer.
    Mene opet ugodno iznenadio puls prosječan 158 (na tih 5:25 9,25 km), skroz ok.
    al će nam zato u srijedu bit veselo dionice na 1km na 4:40 iju ju a najavljuju lude minuse, ne znam jel uopće možemo trčat takav trening jer nisamo nikad koliko znam držali taj pejs na takvim dionicama. Živi bili pa vidjeli, volim ovakva iznenađenja!!! taman za izmjerit maksimalan puls
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 17.01.2017. at 09:22

Minimalist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

nemam više muskul fiber nakon što odradim trening za noge. bome, napokon!

starija mala mi je ostala doma, od jučer vuče neku laganu temperaturu, koja se popne i do 38,4. preselila sam ured u blagovaonu, radim, imam sastanak oko podne....

danas mi je u planu 10ak km brze šetnje navečer, s frendicom. ako se izjalovi, udarit ću po kućnom treningu, ne osjećam se više dobro bez dnevne tjelovježbe. u popisu ovisnik.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ajme, lili, puls ti je mrak nizak!

kjb, a kakva je kapica? :radoznalababa: Jesi fakat odlično otrčala,još s vjetrom u prsa, svaka čast!

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

super ste trcale cure!!

Lili puls ti je bas nizak meni je oko 170avg a sporija sam od tebe dosta :/

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Bravo cure za otrčano na ovoj hladnoći. Meni se čak ni u teretanu ne ide, hladno mi u svlačionici rano ujutro, dok grijanje ne proradi kako spada. No, ipak držim neki tempo 2-3x tjedno.

Lili, prvo sam pomislila da doma nemaš hladnjak, pa reko ajme, znam za one koji nemju TV, ali hladnjak...onda sam bolje pročitala da se radi o uredu...

Minimalist, super je ovaj Green hut, ali skupo mi je 40 kn dati samo za 1 obrok...U Konzumu prođem za 15-20 kn...znam da je to daleko lošija opcija, ali je bolja za moj novčanik. Nastojim i tu naći neku donekle ok opciju, pa ne jedem prženo ili pohano, uzmem neko povrće, salate ili sa žara ako bude piletina (skoro nikad).

Inače sam aaaaaaaaaaa na moju školarku, em joj se u 12mj nakupilo loših ocjena, em je to tajila, a povrh svega jučer joj pod satom zazvonio mobitel i profesorica joj ga zaplijenila. Ljuta sam na nju kaj ga nije utišala, a opet i na profu, pa prvi dan je nakon praznika, zaboravilo dijete utišati...Osim toga, zazvonio joj je 30 sec prije kraja sata, dedi je sat išao 1 min naprijed, pa ju je nazvao jer je mislio da je nastava gotova, i htio joj je reći da je čeka ispred škole, da se ne mimoiđu (dedi je stres kad iz škole izađe hrpa djece, sva su mu ista ) A mob joj je potreban radi odlaska na treninge, ne vozimo je uvijek mi, nego smo u kombinacijama sa drugima, pa mi je važno da znam da je krenula i stigla i da se ukrcala u dobar auto, moj fobije....

A dodatni problem je da mob može dobiti samo roditelj (uz naravno predavanje oko toga) a MM i ja ne možemo nikako u školu ovaj tjedan, osim da tražim pola dana izlaz s posla ili uzimam godišnji. Pa sam molila razrednicu da napravi iznimku i vrati njoj mob, radi odlaska na treninge... Morala sam se izjadati, sav taj stres mi nekako ubio volju za vježbu i potaknuo me na obračun sa velikom Milkom.
    Posljednje uređivanje od Deaedi : 17.01.2017. at 09:43

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

kjb i Lili bravo za trening! Lili mrak ti je puls a tebi kjb pejs, rasturate!

Dijana, nemoj na nasip nikako, katastrofa je. Ja ću po kvartu ako ikako ulovim vremena jer mi je malac bolestan a ne mogu na bolovanje pa jurim posao-kuća svakako.
    Pitala si za Hendrixa, lani je bio 09.04. nema još info za ovu godinu ali vjerujem da će biti tako, početkom 4.mj.

summer, tvoj dnevni meni je sličan mome, isto ne ručam na poslu, tek doma. Moguće da smo navikli organizam na manju količinu hrane pa se sad moš slikat. Nekako mi se ne čini pametnim sad na pragu 40-tih navikavat ga na više. Trebalo bi nekako preraspodjelit tu količinu hrane na svaka 3-4 sata, možda bi to pomoglo. Ja razmišljam uvesti ručak na poslu, probat ću ovaj green hut. Čini mi se slično makronovi, tamo sam znala davno jesti i jako mi se sviđa ali su skupi prilično, nije za svaki dan.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ja sam jucer jela ocito malo, vec kako sam opisala
    i kave brojim u obrok jer pijem bijelu kavu, bude tu 2 dcl mlijeka

danas sam na posao ponijela kefir, dva kuhana jaja i sir
    orasasto ne mogu zbog aparatica, inace to volim i uvijek drzim bademe u ladici
    i ovo ce biti veselo jer cu potrosit jos pola sata na gumice i higijenu nakon marende
    a mrzim kad me u wc-u gledaju kako perem zube, jos je prije bio unisex wc

jucer nisam vjezbala jer sam radila od doma do 23, a po rasporedu mi je bio hiit koji nisam htjela tad pocinjat
    veceras cu ranije
    divim vam se za trcanje po ovom vremenu, iskreno, ja ne mrdam iz ureda, ni na kavu

Minimalist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Minimalist, super je ovaj Green hut, ali skupo mi je 40 kn dati samo za 1 obrok...U Konzumu prođem za 15-20 kn...znam da je to daleko lošija opcija, ali je bolja za moj novčanik. Nastojim i tu naći neku donekle ok opciju, pa ne jedem prženo ili pohano, uzmem neko povrće, salate ili sa žara ako bude piletina (skoro nikad).
    .
    mislim da je cijena 28kn ako se dogovoriš za svaki dan

baš nezgodno ovo s mobitelom.....

kjb avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Lili super ti je puls! Mogla bi ja stavit traku za srijedu, da izmjerim max puls, jer ja imam 5:15 na dionice od 1 km.
    Dijana, Kapica je tirkizno plava, decathlon, kombinacija kape i rukavice za 40-ak kuna

Minimalist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

eno vidim , tjedni menu je 150 kn, meni je to skroz ok cijena za onakav nutritivno bogat obrok. Iz perspekrive nekoga tko radi iz kuće, 140x4......nabere se

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ivana s, bas to
    ja ne mrsavim, jedem ok, nisam gladna
    i sad ispada da jedem malo i moram jest vise, a meni panika, pa kako vise, sta ce tek onda bit
    ja cu to probat jos napraviti kvalitetnijim i bolje rasporediti, ali ne usudim se na vise

deaedi, evo :hug: za nevolje s mobitelom, bas se sve poklopilo
    inace tebe ignoriram zbog kolicine hrane koju mozes pojest a da se ne debljas

svaka cast za trcanje, iskreno vam se divim

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

deaedi
    desava se, ajde, nemoj se ljutit na dijete. moj jos ne nosi mobitel u skolu pa je jucer bila panika kad sam skuzila da je skola zavrsila i da on ima 5 sati a njegovi prijatelji s kojima ide iz skole 4 (naravno kad sam ja skuzila, taj 5. sat je takodjer zavrsio odavno ). inace se pouzdam u mame s kojima se mjenjam za vozit iz skole ali jucer sam
    skroz zaboravila da nemaju jednako sati. ova selidba me izbacila iz kolosijeka

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Danas nisam otišla na posao, ne vjerujem da ću i sutra. Vožnja po ovom snijegu me iscrpljuje, sat i po sam juče vozila a par puta me zanijelo.

Jutros sam doručkovala dva jajeta sa slaninom, par komada cvaraka, i zeznem stvar sa pola kroasana sa čokoladom sto je od male ostalo.
    Poslije idem s njom i mm predat zahtjev za njen pasoš, pa me čeka fina šetnja po neociscenim trotoarima.

Ivana s, malca je gripa uhvatila ? Još ne možeš na bolovanje, uff. Vibram da ga što prije prođe.

Još vam se više divim kako možete trčati po ovome, ja jedva hodam.

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Eh da, bila je i salata ista kao juče, crvena rotkva, krastavac i mrkva .

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

A dodatni problem je da mob može dobiti samo roditelj (uz naravno predavanje oko toga)
    Stvarno pretjeruju; ja bi nazvala pedagoga ili ravnatelja i objasnila situaciju i zamolila da vrate mob djetetu.

Moja ima suprotan problem s mobitelom; njoj je pak uvijek utišan (baš iz straha od vaše situacije), pa ga zaboravi pojačati, i onda je ne možeš dobiti.

Minimalist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

Dobar potez onaj moj doručak, uopće me ne traži tijelo međuobrok. Mislim da ću ovako nastaviti. Dobar doručak, ručak po starom, i smanjiti večeru. Lili metoda

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

curke, ja vas škicnem al se ne stignem javiti... zatrpalo me sa svih strana (dio sam i ja sama skrivila )

vježbuckam i dalje, eno oni rusi opet štrajkaju nešto pa ne lovim kanale... držim se youtube-a

bravo za BF tko se odlučio, super je program (nije da sam ga ja odvježbala cijelog, ali preporučam )

aha, upoznala sam slučajno jednog osobnog trenera,
    summer, pazi sad ovo, pričamo mi o vježbanju a on mene pita - a nije ti najvažnije pitanje koliko vježbaš već koliko često jedeš (i što jedeš),
    ako jedeš 1-2x tjedno, možeš zaboraviti rezultate, dakle, ključ uspjeha je jesti češće (i naravno se ne pretrpavati), dakle, ručak u firmi pod muss
    Posljednje uređivanje od Willow : 17.01.2017. at 16:40

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ajme
    ako jedeš 1-2x dnevno a ne tjedno

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

bas se mislim

citam na temi odvikavanja kako je bitna samo kolicina kalorija... tu se stvarno apsolutno ne slazem

uglavnom, danas mi je divni novi ured smrdio po kuhanim jajima

ali sad cu rucati a nisam nesto gladna uopce, so far, so good

Minimalist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

D: avokado, tuna, mjesana ukiseljema salata
    R: teleca snicla i leso brokula s karfiolom
    Mo: jabuka
    V: domaci hummus sa jednom sirovom mrkvom i paprikom

Idem bacit neki trening, nisam stigla u brzu setnju.

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Dva sata sam hodala s malom, ko mi je kriv kad se unaprijed nisam raspitala sta mi treba da bi predala joj za pasoš.
    Pravila njima i sebi ručak, vidjela da imam zaleđene mahune nekad od jesenas pa sam to sebi. Lili nisam ih jela sa kiselim kupusom .
    Odradila i MMA speed, ono isto što se radi prvi dan, a sad malu nagovaram da idemo opet vani. Treba iskoristiti ovaj snijeg dok se još nije zaprljao.
    Trening je bio odličan, podigne mi adrenalin pa dajem puno više od sebe. Sviđa mi se kako oni izvode one pokrete, sve zamišljam da sam i ja takva .

Minimalist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

Nisam sto godina vježbala s loptom za pilates i bućicama....odradila niz vježbi za trbuh i ruke, baš me iznenadilo koliko je naporno.

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Prijavljujem release lower body ali prije njega ab ripper.
    Trebalo mi je nesto zestoko jer je za rucak bio burek s mesom
    A ovaj release lower body mi je full mlak.

Lili i kjb :mojnaklon:

Curke, bravo za vjezbanje.

Deaedi, zao mi zbog situacije s mobom.

Mini, mountain climbersi na lopti ili tako nekog naziva...Mrak vjezba
    Radi je zuzka
    Posljednje uređivanje od Sani1612 : 17.01.2017. at 21:20

Minimalist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

Citiraj Sani1612 prvotno napisa Vidi poruku

Mini, mountain climbersi na lopti ili tako nekog naziva...Mrak vjezba
    Radi je zuzka
    to sam i radila.....odlična je vježba!

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Smuckala smoothie, dugo nisam, ali me Minimalist podsjetila na to. Stavila: 2 kivija, jednu bananu, 1 krusku, 2 dcl mlijeka, zlicu meda,zlicu kakaa i malo cimeta.Moram u nabavku sjemenki i zdrave hrane, nemam nista...Ujutro odradila vjezbe za trbuh, nesto sa xhita, 10 min, poslije posla teretana na 45 min. Bas bi rado neki grupni program, a nikako mi ne pasu termini, radi klinaca i njihovih treninga...

Sani, jel ti tesko padnu vjezbe za trbuh nakon sto si dobro jela? Ja trbuhmogu samo nataste ujutro raditi, inace mi nije dobro.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

sani, pa ti release i jesu umjesto rest daya, bas opustanje
    ja njih nisam dozivljavala kao trening, vec bas da se posvetim onome sto inace ne bih (evo, otkad sam zavrsila black fire nisam izvukla tenisku lopticu za masazu niti foam roller)

veceras stronger combustion, 34 min hiit
    uf, cucnjevi, burpees, sklekovi, mountain climbers, bas me izmorilo
    prije toga par plesova s djecom uz ps4 move i just dance

danas i jucer sam jela po ps-u
    bas sam zadovoljna kad tako guram
    sad samo moram smisliti sta sutra

a sad malo peglanja uz seriju
    Posljednje uređivanje od summer : 17.01.2017. at 22:18

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Summer me podsjetila da imam foam roller kojeg uopce ne koristim:rolleyes:

Jucer sam pola sata vijace, sto i nije nesto tesko za tijelo, iako sam radila varijacije skakanja i brzine, koliko.je test strpljivosti. Bas je onako dosadnjikavo, ali natjerala sam se odskakati pol sata.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

jucer nista, dosa mi brat, samo alkohola
    danas je nasoj mazi 10.ti rodjendan <3 pa cemo imati drustvo popodne ali nadam se da cu uspit negdi ugurat i vjezbanje.
    jutros nisam ni marendu ponila, kasnili smo, dobro nisam i glavu kuci ostavila

kjb avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Danas je 2 mjeseca kako mi je tata umro...raspadam se od samog jutra, uopće ne znam kako ću kroz dan. Plakala sam u tramvaju (evo zašto je bolje voziti se biciklom, barem izgledaš kao druga vrsta luđaka).
    Skužajte za jutrošnji partybraker mode, baš sam koma

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

kjb draga, isplaci se kad ti je tesko
    malo je vremena proslo, naravno da ce biti ovakvih dana.. bit ce ih jos puno...

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Draga moja kjb,
    tesko je to, pretesko a opet mislim da se covjek treba isplakat kad mu dodje a ne drzat u sebi. Drzi mi se!

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

kjb:hug:

U veljači će biti čak 17 godina otkad je moj nikad prežaljeni tata umro.
    I dan danas ridam kad čujem pjesmu "ćale moj".

Drži se draga!

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

draga kjb, teško je to
    mislim da se nikad ne preboli, samo se nauči lakše podnositi taj bol
    moj je otišao prije 8 godina
    još uvijek mi neka jutra i ulice u našem gradu znaju izgledati nepodnošljivo pusto
    I zaletim se da ću nešto s nijm prvim podijeliti, neku misao, dvojbu, ideju, sreću ili ljutnju
    pa ostane neizrečeno, jer nitko osim njega ionako razumio ne bi
    onda sam nastavim dalje, eto, tako to ide...
    drži se

jučer ovaj https://www.youtube.com/watch?v=Zt38koLzE4g
    mislila sam da je nešto žešće sudeći po nazivu
    mislim bilo je ok. ali kao da sam na kraju bila blago razočarana
    nisam još skinula bf
    tako da ću danas JM, 30 DS level 3
    baš sam znatiželjna gdje sam tim programom
    znam da mi je prije 3 godine bilo poduhvat izgurati ga do kraja..

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

I mb, sretan rođendan Mazi! (prvi dvoznamenkasti!)

Minimalist avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2016

Početno

Kjb žao mi je, drži se....

Jutro svima!

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

kjb draga, ne mogu ni zamisliti toliku bol i tugu, drži se

Mb, sretan mazici 10-ti!!!

Jučer perfect abs afterglow.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Kjb, drži se, vrijeme radi svoje....

mb, sretan rođendan mazi....

Danas nisam imala snage za teretanu ujutro, opet me bolio donji dio leđa....Preko dana popusti, boli me ujutro kad se probudim...ubacila sam vježbe za trbuh zadnjih dana, dosta radi sa nogama u zraku, ali i trbušnjaci, plank...pitam se da nije od toga?

kjb avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Joooj cure, plačem na svaki vaš post. Zato se odjavljujem za sada.
    MB, mazici sretan veliki 10-ti, dobar provod popodne

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Kjb, drzi se draga...mislima smo uz tebe

Summer, skuzila sam da je rest day ali sam malo varala.
    Nemam tenisku lopticu. Klinci su je izgubili.

Deaedi, vjezbam 1,5 h nakon obroka. Bilo koju skupinu misica, pa rako i trbuh. Ne mogu na prazan zeludac jer bih umrla od mucnine.

Mb, sretan mazi!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •