Jao koji fini rucak...
Punjene paprike sa quinoaom umjesto rize i pire od batata.
Jao koji fini rucak...
Punjene paprike sa quinoaom umjesto rize i pire od batata.
Joj, to racunanje nikako nije za mene. A nije da me ne zanima koliko se toga skupi kroz dan...
Ali ja ni garmin nisam jos podesila osim nuznog, odbija me sve sto trazi moj dublji angazman![]()
Ipak sam rest prebacila na sutra, depra me pere pa odradih ripped in 30 level 1 od JM, ma crkla sam.
A pocetna misao je bila da cu samo malo, da se podignem... ne osjecam ruke
Super!
Mini da, batat pase uz papriku
Ali uz sarmu nikako, barem meni
Jos nisam nasla dostojnu zamjenu za krumpir...
Ja sam danas jela pire uz piletinu, nekako smatram da mi od dva kumpira nece bit nista. Zato nikad necu bit mrsava
Ispalila na zivce u ginekologa i sad razmisljam o trcanju iako je kisa. Pricekat cu malo jer sam tek rucala.
Bas su poboljsali app od 2015 te. Nema mi nekih iznenađenja, podesila sam na 0,5kg tjedno ili ti dnevno 1840kcal...imam jos 500tinjak. Odradit cu kuci nesto jer ne idem van po ovom vjetru. Jedini suprise mi je voda. Na 3 l sam a vecer jos nije, kako ispraznim bocu od 700ml tako zapisem.Ja sam mislila da pijem do 3l![]()
Odradila kaylu i dobrano se oznojila.
4x15 jump squats
4x15 weighted wide squats
4x15 burpees
4x30 weighted step ups
4x15 jump lunges
4x15 kettlebell crab walk
4x24 weighted walking lounges
Nisam jedino odradila preskakanje konopca jer sam preogromna i ne mogu u stanu. Udara mi vijaca u strop.
Umjesto toga sam dodala mountain climberse i malo vjezbi s bucicama za ruke.
Odradila svoj pilates, povećala sam broj ponavljanja, zadovoljna sam.
Jedino malo s disanjem štekam, obično ja obrnutoA nekad se uhvatim da ni ne dišem
Trbuh stalno treba biti napet, uvučen?
Koja je to aplikacija za računanje kalorija?
Min, u punjene paprike si stavila sve standardno, samo si zamijenila rižu?
Posljednje uređivanje od Optimist : 06.02.2017. at 18:38
Kris mfp je grozan prema meni, dao mi je samo 1560 kalorija dnevno, a isto sam stavila pola kile sedmicno za izgubit.
Mislim da me danas poslije ručka pitao, ženo, misliš li ti stat.
MB sljedeći put nek bude jedan.
Zhang![]()
Optimist, stavila sam luk, meso, zacine i quinoau i malo vode. Standardno. Bez icega za zgusnjavanje umaka.
Vezano uz myfitnesspal, ja ga koristim od negdje 2012. i to je prva app koju skidam na novom mobu.
Treba vremena da se ufura u koristenje, ali kasnije je ful jednostavno.
Sto se tice ovih gotovih jela, ja to ne upisujem kao gotovo npr kelj varivo, nego osnovne sastojke. I vecinom upisujem na engleskom jer imaju mjernu jedinicu cups sto mi je nekada lakse procijeniti nego koliko je nesto tesko.
Iako, s vemenom vec i tezinu pogadjam +/- par posto greske. :rolleye:
Sto se tice npr kruha, upisujem uvijek polubijeli jer je razlika medju njima cca 30kcal na 100 grama.
Osobno mislim da svatko tko zeli neke promjene na tijelu mora znati koliko unosi, a koliko trosi. Moooooze se i bez toga, ali tesko.
E da, kod treninga mozete izabrati cardiovascular, pa circuit training.
To je otprilike ovaj tip treninga koji radimo. Trcanje je, naravnotrcanje
Isto unosim zasebne sastojke. J-la ja sam danas natukla 500kcal na snack, 2 narance, shake, 10g bucinih, kupus salata sa bucinim, mini sendvic, zanimljivo je vidjeti popis. Doduse niti prvi put kada sam ga koristila nisam imala neka prekoracenja.
Zhang, tako se i ja nadam da sam krivo postelala vagu, ino samo ispod drugi prekidac stisnem i hop!
![]()
Posljednje uređivanje od Minimalist : 06.02.2017. at 19:25
Pa kaze ovako:2 cijela jaja 120g, 30g sunke, 100g kupusa sa 5ml bucinog 296kcal to sam vecerala. Ostalo mi je jos 200tinjak kcal.
Na light active mi daje oko 1500 manje nego bazalni, na koju foru da disem uopce![]()
Mene je danas, uglavnom zeznuo rođendan, jer sam pojela dva komada torte.
Vidjet ću sutra kako stojim s unosom.
U postavkama sam stavila ovo sto je Zhang pisala, ne onaj što samo sjedi već odmah sljedeći. Imam sjedilacki posao, ali ne mogu ja presjedit dulje od sata. Ustanem protegnem noge, pa brzi hod pola sata pauze (ovo ne radim namjerno, već zato što imam malo vremena).
Optimist, ne znam ni ja disati na pilatesu. Oni kažu izdahni, i ja bas tada udahnem. Ni to držanje stomaka mi bas ne ide. Možda kad bi to savladala ne bi mi pilates bio toliko težak.
J-lasumnjam da je bilo bas dva, to sam onako bubnula
Sad me nagovarate na taj fp :povodljiva:
Optimist kod kuce vjezbas pilates? Ne sjecam se ali vjj bi trebao biti napet cilo vrime.
Otisla sam na trcanje! MM me samo pitao kad sam nazadima bit da se navikao pa ga vise nista ne cudi
![]()
5km za 30min![]()
E baš toTako sam i skužila da radim suprotno…pa kad kaže izdahni, onda prestanem disati, jer sam izdahnula taman prije toga
Doma, da, skinula sam neku pilates-tetu koja povremeno spominje trbuh pa sam skontala da bi to trebalo biti tako cijelo vrijeme. Taman počnem disati kako treba, a ona spomene trbuh pa se pogubim
Izgleda da mi nisu zakržljali samo mišići, već i mozak.
Danas wighted tabata. Bilo je jako dobro.
Nakon jaceg dorucka je bilo i vise snage.
Cim zhang dodje na temu ja se opametim![]()
BR WO5
Ovo mi je treci tjedan. Treba mi.
Zhang, s tim postavkama mi daje 1800 kalorija. Toliko mi je davao i Tony u P90X3. Kod njega su neka pitanja, pa kad to fino odgovoris on ti postavi kalorijski unos.
Kako nekad stvarno nemam kontrolu, bolje da se držim ovih 1500, a bonus nek nekad bude još ovo 300.
Spajka bravo!
Posljednje uređivanje od j-la : 06.02.2017. at 21:50
Ja sam sad cackala po ovoj s health app. I meni pise da mi za odrzavanje tezine treba 2650 kalorija. Nema opcije za mrsavljenje, steta...
Odlicno, spajalice!
Kjb, koliko imas u planu za skinuti kila uopce?
Posljednje uređivanje od Minimalist : 06.02.2017. at 21:52
bravo spajka i Sani!
ja da mjerim unos po vascijeli dan bi samo to radila
svaka vam čast na pedanteriji!
dobila sam nalaza od krvi, željezo i feritin opet loši
nije ni čudo da se brzo umaram...
a još pijem gentle iron svaki mjesec za vrijeme ciklusa
sad brijem da imam neku neotkrivenu bolest
nešto što bi samo dr.house mogao detektirati...
Cijela znanost kako, koliko i kada jesti. Ja sam instalirala to cudo prije par dana i sad samo jedemda mi ne usfali kalorija.
U principu znam di i koliko zgrijesim. To mi i to cudo potvrdilo. Kad ukljucim mozak sam OK.
Meni pokazao 1600 kcal. Al buduci da na poslu zadnjih godinu dana sam sljubljena za stolac. Ni ne treba mi vise.
Da pojasnim ovo treci tjedan. Jer mi mob na editu brise post (stvarno postajem baba tehnologija je protiv mene). Neke stvari mi je tesko. A i dosta radi na gornjem dijelu tijela koji je kod mene zakrzljao skroz.
flopice
Ne znam od kada imaš problema sa željezom, meni je znalo biti nisko, pomoglo mi je ovo: http://www.dietpharm.hr/floradix-p479
A Solgarov gentle iron pijem kako stignem, nekad svaki dan, pa svakih par dana, kad se sjetim, ne samo za vrijeme menge. Ovisno i o prehrani, kad jedem manje crvenog mesa, češće ga pijem.
ima godinama problem, sideropenična anemija
praktički od kad mi je dijagnosticiran hashimoto i hipotireoza, 4 godine
i stalno se vrtim u krug
pijem cikle, aronije, jedem crveno meso, povrće, grahorice
hebem mačku mater više
pardon my french
gentle iron pijem svaki mjesec, 7 dana je rimam obilne obilne cikluse
imam dojam da nikad neće biti bolje i ne znam da li uopće može biti bolje..
sad ću ga piti dva mjeseca neprekidno, nije problem
ali dokad tako, kad se situacija pogorša čim prestanem
Flopice zao mi je....bas nezgodno s tim zeljezom....
Ajoj. A probaj ga piti bez prestanka i vidi hoće li biti bolje.
Jesi bila kod hematologa?
Posljednje uređivanje od Optimist : 06.02.2017. at 22:31
ma bit će bolje, samo me muči što je rješenje- do kraja života piti željezo..
nisam pametna
mislim da ću se morati pozabaviti time malo detaljnije
nisam bila kod hematologa ali sad definitivno idem...
Optimist bravo za prijavak!
postaješ redovita![]()
Hvala, draga
Još nešto…frendice su imale polip, obilna krvarenja, nisko željezo pa provjeri i gin. uzv za svaki slučaj, ako već nisi.
nije kod mene to slučaj
endometrij je zadebljan ali nema nikakvih drugih poteškoća
jednostavno imam takve cikluse, od prvog dana
no, dobro, nešto ću poduzeti pa ću vidjeti...
Flopice jako mi je žao :hugs:, ajd ti fino do hematologa, možda ti ponudi neko rješenje. Jel jedeš crveno meso ? pitam jer meni je željezo često bilo prema donjoj grnaici dok nisma zbog trčanja počela jesti više mesa, sad mi je kao nikad prije.
Legendoajme nema me jedan dan a ovdje se bacaju vage i ubacuje podatci u fitness pal.
ajme meni ja uopće nisam tip za tako nešto kao Flopica i summer, nepojmivo mi je to. Sjećam se da je summer molila par puta da napišemo što jedemo u danu mi koji uspijevamo održavat kilažu, majke ti mile ja nisam uspjela (a htjela sam) al baš niti jedan čitav dan zapisat što sam sve pojela. Da imam fp tek bih se tad naživcirala i razmišljala jel premalo ili previše, najbolje mi je po osjećaju (al ja samo održavam težinu, nisam na redukcijama). Al to sam ja.
J-la oko moje, još jednom neka ti je sretan rođendan! nikako se dočepat foruma da i tu čestitam.
jesam se ja ono žalila da previše surfam, e pa našla ja rješenje: natrpat me s poslom, počeo mi danas novi projekt s Latvijcima, sastanak za sastankom (4-5 komada), nisam bila za kompom cca 10 min u cijelom danu.
Bravo za sve vrijednice!
bravo MB za kišni trk, bome kod nas rekordno mali broj trkača iz kluba večeras, na početku nije padalo al poslije smo bili mokri ko miševi, sve se zaljepilo za kožu, puhao je i vjetar, a već sam danas kisnula na bajku bez obzira na moj pončo-kabanicu.
Dakle 50 min9,3 km na 5:25.
Lijepo mi spavajte, kiša rominja, lijepo za uspavat se! i meni je već prekasno, gibaam.
Posljednje uređivanje od Lili75 : 06.02.2017. at 23:14
Spajka, bravo!!
Flopi, zao mi je.
My fitness pal...pa ono kaze da mi dnevno treba oko 2000 kcal.
uh zaboravih posebno pohvalit spajku za ustrajnost
ja uopće nisam osvještena oko kcal, niti imam ikakvu ideju koliko kalorija unesem dnevno. Ko tuka, pojma nemamal valjda šta unesem potrošim jer se vaga i ja ljubimo preko godinu dana. FalatiBože da sam otkrila to trčanje
![]()
Posljednje uređivanje od Lili75 : 06.02.2017. at 23:33
Sirius hvala na savjetu
odlučila sam da idem dalje dok ne dođem do nekog objašnjenja zašto je to tako...
Lili ne paziš ništa na satu!
mislila sam neki kratki s girjom
al bome neću
ja sam anemična
tri dana zaredom treninga ja rest
to mi je ok.
Flopice, drzim fige da brzo rijesis / otkrijes uzrok :hug:
Pa kaj je taj manijak od app samo meni ograničio hranjenje na 1200????
pa Cubana sta si mu napisala. jesi mu rekla ja skakucujem ujutro uz medu?