Stranica 75 od 143 PrviPrvi ... 2565737475767785125 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,701 do 3,750 od 7104

Tema: Vježbačice i trkačice 2017.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

hahaha zhang

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ja danas prosetala tamo di je Nera trcala. I ja nevidjeh nista iz njenog opisa sem vjenaca kod bana. Srecom ni ja njegov duh ne vidjeh. Kako je sce u oku promatraca. Nera je romaticna a ja sve samo to ne. Setala sam 5.07 km pejsom 8:37. Dakle ona trcala pa sve vidjela. A majke mi ja sam i naocale stavila
    Prije toga BR WO11. Nekako sam ga traljavo odradila. Bas mi je falilo zelje, entuzijazma, volje sto god si izaberete.

Kad imam priliku zaplivam kraul. Grozim se istog gdje se malti glavom lijevo desno. Onako energicno. Kao da to doprinosi brzini a da pri tome glava niti jednom ne uroni.

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Zhang, od kako su čuli da mases s 12 kg, garant dobijas najbolje mjesto u bircu, najsvježije voće .

Spajka
    Ja bi možda i vidjela, u tom trenutku rekla wooow, al ne bi to znala opisat. A i sigurno bi zaboravila sta sam vidjela kroz 10 minuta.

Ginger, kad malo bolje razmislim, ja ne znam osobu iz svog okruženja koja ne pije kafu. Bas bi sad moral napregnuti sve vijuge da se sjetim. Eto, možda ti i nije predrasuda .

Resistance 2 poslije posla. Nisam odskakala od rasporeda.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ih, kakav je to zivot bez kave

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ja ne mogu bez kave
    Ko je vidio zivit bez kave
    MM je prestao piti kavu prije 7-8god, ja nebi mogla.

Cili dan nesto cistim, peglala uru vrimena i na kraju jedva odvjezbala, bice me umorilo ovo prije. Sutra me ceka slicno. Moram kucu dovest u red jer idemo na put 4 dana pa da se svekrva ne zapita kakav to nered uzgajam

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj zhang prvotno napisa Vidi poruku
    Ih, kakav je to zivot bez kave
    al stvarno

j-la, ovi koje ja znam, a ne piju kavu :bozesvasta:, uglavnom su odrasli van bosne

i da zakljucimo, ovi s mora ne vole plivati
    a ja bih bas taaaaako rado htjela znati plivati kraul
    zato moja djeca moraju bar 3 godine u skolu plivanja :materlijecisvojekomplekse:

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

MB moja se davno prestala pitati .

Ginger, vidi se da na te tvoje nije uticala sredina.
    Na selima u Bosni je to donekle i ritual, od toga koliko se i u čemu skuha, do toga iz čega se pije i sta se uz nju jede.

I moja će u školu plivanja, nit je ko pitao nit zna da će ići . Nekako kao kod tebe Ginger.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

J-la a sta cu, zena ce dolazit obac djecu, neugodno mi je ako sve ne ocistim. Iako znam da ce dica vec prvi dan napravit nered

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Summer ~~~~~~~~~~~
    Sretno danas !

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Meni nikad nije palo na pamet gledat na bapsko plivanje kao manje vrijedno, niti ga tako zovem van ovog topica, koristim samo izraz plivanje do bova

jučer sam bila preumorna za skakanje, pa sam napravila oni flopičinu jogu, prvi dan
    simpa je ženska i skroz mi je bilo dobro, iako nikad nisam radila jogu s instruktoricom koja toliko priča (osim Jilliankinu )

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

summer sretnooooooooooo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kjb avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Summer, sretno danas. laparoskopske operacije su u pravilu lagane i brze za oporavak, prijavljivat ćeš ti već idući tjedan neku šetnju i lagano istezanje.
    A moraš bit spremna i za Ginger, barem neku modifikaciju radit kad ona rodi.
    Danas su se noge opustile, malo sam trčala uz stepenice nakon bicikliranja na posao i skroz se dobro osjećam.
    U glavi sam spremna za Bratislavu 02.04, sad mi je još jasnije kako moram trčati svoju utrku i ničiju drugu, masaža je dogovorena za petak, s trenerom ću još prodiskutirati par stvari i to je to.
    Ivana s, i ja bi volila s tobom trčati PM, mislim da smo si soul sisters po polumaratonu
    A Neri zavidim... trčanje ujutro je nešto divno. Spajka, može i šetnja.
    Lili, nisam te pohvalila za rasturačinu na štafeti, stvarno ste razvalili , super....
    Super mi je rasprava o kafi, plivanju, plaži... cure na moru, kad se idete prvi put "bućnut"? Da sam ja na moru, vjerujem da bi o meni reportažu radili na HRT-u. Nikad mi nije prehladno.
    No računam da ćemo se na Wingsima poslije utkre bacit s rive , ili tamo negdje u Bibinjama malo rashladit.
    Ja bi godišnji.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

kjb, ja čekam da se okupaju svi moji prijatelji koji su iz Splita, ali žive u Zagrebu. Oni služe tome da nama zagriju malo more
    Kad svi objave selfie iz mora, tek onda vadim našu opremu
    rekla bi mb, nije more zec da će pobić

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Tang tako je
    Na temu mora sestrina dica se jucer okupala o.O
    Moji bi tako kad su bili manji, sad nema sanse prije polovine 6.mj.
    Mazi je digod i usrid lita ladno

Summer mislimo na tebe!!

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Zhang i spajka vi ste legendeeee

Moje noge jutros lagane ko perce, odjednom nestala ta tvrdoca bit ce kombinacija stafete-brda-jace masaze.

jedino me malo pece grlo, valjda ce proc, moj trkac stafetar je trcao s upaljenim grlom iako nismo se ljubili u usta

Kjb hvala i bravo za stav za Bratislavu!

Ja napokon idem na hospitacije u vrtic kod sina,,tete me zamolile da im odrzim sat trcanja tako da se veselje sprema. Evo me u sportskom outfitu pijem caj u
    kaficu i cekam da im zavrsi dorucak.

Morala sam ponijet sve medalje i osvojeni pehar a onda zabava krece i ju ju....

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj zhang prvotno napisa Vidi poruku
    Sad ste me sjetile jedne epizode s trcanja, dok jos nije bilo trkaca kao danas.
    Tako ja trcim navecer (ja sam dosta kasno trcala, mozda oko 21,30-22) svoju rutu i neki lik malo dalje posalje pusu i nesto dobaci. Kad se meni smrklo, ja sam krenula prema njemu, frajer se u-s-r-a-o, ja: sta je, jel imamo problem?
    Frajer jao oprostite, nisam mislio, sav se uzmucao. Ja: brisi da te ne vidim i frajer pobjegne
    Ja sam valjda izgledala kao da sam luda ili imam oruzje ili cu mu polomiti ruke, noge i sve prste. Ili mozda sve odjednom

Uglavnom, to je bila jedina epizoda, i to na praznom nasipu.
    A i inace me ne nikad nitko u zivotu nije gnjavio. Valjda tako ljupko i pitomo djelujem

ja ponekad poželim da me netko tako zaustavi, samo da mogu ovako odreagirati
    nekad bi mi to fakat dobro sjelo

sad se vraćam čitat sve ostalo

i da, ono najvažnije za danas, summer sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ mislim na tebe

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj kjb prvotno napisa Vidi poruku
    Ivana s, i ja bi volila s tobom trčati PM, mislim da smo si soul sisters po polumaratonu

Ajme MB vec se okupali??? Najranije što sam ja znala je negdje sredinom svibnja.

Summer, sretno i javi nam se što prije da smo mirni.

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Lili, super što tete imaju sluha za sportske aktivnosti. Ja bila kod malene u ponedjeljak, dan oralnog zdravlja, sva je bila ponosna!

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ivana ovde je preko 20c, vruce. A oni su mali, samo po plicaku gacali.

Lili super
    Moji uopce ne dozivljavaju moje trcanje :/

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ajme najgore mi je ovo vrijeme, vani bude na suncu stvarno vruće, a moj ured je pećina i u njemu je hladno
    doslovno nosim jaknu u uredu i skinem je kad izlazim vani

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

tang sestro. tako je i kod mene

Lili uzivaj, nisam ni znala sto znaci hospitacija.

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Tang meni je tako do 11 h, a poslije bih se mogla skinuti u gaće. Ujutro nam je hladna kancelarija, a poslije kad upekne sunce, izvuče mi svu reumu iz leđa .

Moje zanimanje je toliko smor za djecu, vjerovatno me ne bi ni slušali .

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

summer

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

sve sam pročitala sad
    Nera, fakat lijepo pišeš,
    ni ja ne bih ni vidjela, a kamoli ovako to opisala

Wilow, svrati češće, baš fališ

postrojavam se za plivanje - plivam usudila bih se reći, jako dobro tehnički, ali kondicija mi šteka
    ne smeta mi "babsko" plivanje, nego mi smetaju oni muški što misle da znaju plivat, pa mlataraju na sve strane glavom - žene tako ne viđam da plivaju
    i da, mislim da bi svima bilo korisno znati plivati kraul, tako da podržavam i potičem ove nećkajuće, da uzmu koji sat sa trenerom - nije to tako teško za naučiti, a jaaako je korisno

i na kraju da prijavim jučerašnje rolanje pod trening
    4,5 km, pace 6:50
    s obzirom da sam na role stala prvi put nakon 6 godina, išli smo skroz laganini i mislila sam da ću danas ipak imati neku upalicu, ali ništa
    imam pitanje za sve vas koje rolate; kako kočite kad treba stati brzo?
    meni ono kočenje petom nikako nije praktično i zgodno, ok. mi je kad trebam usporiti, ali kad trebam stati, ne znam kako

i još da prijavim da yogu 6. dan jučer (jedan dan sam bila fulala)

i da, još se moram požaliti na Zuzku
    ne sviđaju mi se ni zwow 26, ni zwow 27, a 28 nisam ni gledala
    ne znam bih li preskočila ta dva treninga ili da se malo pomučim i potrudim i zbavim kako god

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

rahela, meni su i 26 i 27 bili dosta dobri, samo sam u 26 radila bicycle crunches umjesto side crunches
    ali ako ti se baš ne sviđaju, šta te briga, preskoči, neće ti doć policija na vrata

ja ipak ne volim preskakat, jer onda previše počnem razmišljat "a radi li mi se ovaj, radi li mi se onaj.."

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

da, baš smo različte nas dvije
    ovi što su meni bili mrak, tebi se nisu nešto sviđali, a ovi su tebi dobri, a ja bi ih preskočila
    imaš pravo što se preskakanja tiče, onda samo gledam i biram, nije to baš neka sreća
    pregledat ću ih još jednom, pa eventualno jedan od njih preskočit, ili pregrist i odradit oba

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj kjb prvotno napisa Vidi poruku
    cure na moru, kad se idete prvi put "bućnut"? Da sam ja na moru, vjerujem da bi o meni reportažu radili na HRT-u. Nikad mi nije prehladno.
    No računam da ćemo se na Wingsima poslije utkre bacit s rive , ili tamo negdje u Bibinjama malo rashladit.
    Ja bi godišnji.
    kad more dođe na 26 barem

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Tang, kako tj. na čemu namjestiš intervale?
    ima neka aplikacija?
    ili postoji mogućnost na mobu, a ja sam mali bleso?
    gledam ovaj 26, pa tih 8 vježbi svaku po 30 sec i bez pauze
    ja ako idem namještat na mobu, imat ću pauzu između svake vježbe

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

skini si neku tabata aplikaciju

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Gymboss timer aplikaciju si skini

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

tnx cure

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ovo sam instalirala

tu mogu namjestiti baš ono što mi treba
    30 sec vježbe, 3 sec namještanja za iduću, pa opet 30 vježbe, i koliko god odradim

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za našu summer!
    mame predavačice baš lijepo!

zhang na tebe otkidam
    ja mislim da kad se čovjek iskreno rasrdi da se to baš kuži
    vjerujem da bi ga prebila da te taknuo

mb na kupanje!
    ja se ne kupam dok pošteno ne zatopli, barem 24 C
    plivati volim i znam, najklasičnije dakle isto baka-stil
    nemam želju učiti ništa drugo
    i sretan ti put i lijep provod želim!

rahela i tang vi rasturate s tom zuzi,
    ja ne volim ništa preskakati kad se već nečeg dohvatim
    imam valjda neki okp što se toga tiče, jednostavno ne mogu preskočiti...

rahela baš mi je drago za jogu, adriene priča stalno ali me ne smeta jer nije isforsirana
    jutros morning joga, popodne trčanje

kjb bravo za stav!
    eto toga, još malo, ma strašna si!

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

e, zaboravila sam napomenut kad sam jogu prijavljivala, djeca mi nisu ometala zen, ali bilo je "pets interrupting yoga" trenutaka

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

flopi, ni meni ne smeta što priča
    ionako, kažem, meni nije za meditaciju i opuštanje u tom smislu, više za istezanje i nekakvo općenito opuštanje, ne treba mi potpuni mir oko mene (jer sam realna i znam da ga ne mogu imati)
    daj mi malo više o toj yogi što sad radiš? jel to kao stupanj dalje/više?

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ne bih rekla da je išta više i dalje
    osmišljeno je za jutarnje razgibavanje, lagano, ulazak u dan i takoto.
    to ću raditi ovaj tjedan, a onda sam planirala opet uzeti 31 dan, revolution
    vjerujem da će to biti ipak malo zahtjevnije od ovoga prije...
    u pravu si, ova joga i je više za istezanje i uzemljenje, ali nije to baš joga joga
    mislim da za "prave " asane treba dosta više predznanja i fizičko/mentalne spremnosti...

joj tang, ja stalno imam te ometače, ajde cure samo ponekad, tj. ova manja, ali onda sjedne na krevet, gleda i šuti...
    ali kujica, ona mi zna biti problem, zna plakati ako joj se zatvore vrata, a ako je unutra trči me njuškati, otkida na mačku koje se baš tad penje na baš tu hebenu šljivu ispod prozora...
    zen sam, vidi se

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

e super, samo ti javi kad kreneš s revolutionom kakva ti je i jel to otprilike slično kao ovo sada,
    jer bih dalje nastavila s njom, ali ne bih ove skroz, skroz jednostavne vježbe

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

drugi tjedan krećem pa ćeš biti pravodobno obaviještena

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Rahela, uvjezbaj kocenje sa nogom okomito. Kocnica na jednoj roli je uglavnom za pocetnike i ako je vec izguljena nece biti neke koristi kod brzog zaustavljanja. Trebas to uvjezbati pri manjoj brzini jer pri vecoj se mozes zarotirati ako ne primjenis kako treba. Znaci jedna noga iza i okomito na drugu, zatim se nagnes na nju...isprobaj koliko se trebas nagnuti i nemoj se uplasiti ako se zavrtis.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

tnx Kris, probat ću tako
    inače se znam zavrtiti i okrenuti, pa ovo kad uvježbam ne bi trebao biti problem

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Summer, sretnoooo!

Danas rest, samo yoga (day 5) po rasporedu.

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj rahela prvotno napisa Vidi poruku
    i da, još se moram požaliti na Zuzku
    ne sviđaju mi se ni zwow 26, ni zwow 27, a 28 nisam ni gledala
    ne znam bih li preskočila ta dva treninga ili da se malo pomučim i potrudim i zbavim kako god
    Radi ovoga ne volim raditi sa Zuskom. Prvo ona sama ganja vrijeme i zanemaruje formu (neki dan smo o tome), a samim tim počnem i ja. Pa si rizikujem samo takvu ozljedu.
    I ovaj dio s preskakanjem. Ne volim preskakati, i kad vježbam želim što manje modificirati vježbe. Na kraju budem prilično isfrustrirana što nisam mogla raditi po PS-u. To me znalo i u focusu nervirat.
    Zato volim trenere koji ne forsiraju brzinu iznad forme, i što uglavnom kad rade program uglavnom se vode postepenom uvođenju težih vježbi i misle na sve grupe mišića.

Nikad od mene zuskašice . Ove vaše intervale kad sam vidjela, prvo sam pomislila, ma nema šanse da bih pravilno zauzela položaj za sljedeću vježbu a da se ne slomim.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

j-la, u pravu si
    ja se isto nekad pitam radi li dovoljan balans različitih mišića, čitala sam negdje i prigovore na nju upravo radi toga, da zanemaruje leđa, a radi puno trbušne i noge
    ona kad nešto voli radit, tare po tome, ovi zwowovi su prepuni burpeesa i sklekova, kad sam lani bila na pretplati bilo je girja girja girja, a sad kako vidim zadnjih godinu dana to je pull up

ganjanje vremena riješim tako da ne radim s njom, zapišem vježbe pa radim sama.
    računam da radim onoliko brzo koliko mogu, vrijeme si ne štopam

međutim, ono što ja volim kod zuzke je što s njom skoro uvijek imam barem malu upalu nečega. a bila sam krenula s p90x3, stronger i bodyshred, i imala sam male do nikakve upale. Pogotovo kod gluteusa primijetim razliku, sa zuzkom svako par dana me bole.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Super je prošlo, počeli s teoretskim dijelom u vrtiću o utrkama, polumaratonima, sportskoj odjeći i obući, wau satu koji mjeri udaljenost, brzinu a čak i otkucaje srca (), ispregledali su sve moje medalje i pehar , onda smo izašli van u njihov ograđeni park, pa sam ih učila vježbe zagrijavanja/istezanja, trčanje , organizirala sam im štafetu s čunjevima, teta je priredila i neke medalje, uglavnom zabavili su se i uživali,a moj sin je bio jako ponosan na mamu.

Teta mi je rekla da ću dobit posebnu pohvalnicu od ravnateljice jer sam već bila i na hospitacijama iz engleskog (oni su engleska grupa).

Jedva čekam večeras trening brzine

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

samo da vam javim da nam je summer živa i nadrogirana

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

summer is hiiiiigh
    brzo nam se oporavi draga!!

Lili bravo!
    i bravo svim vrijednicama!
    Sani, ne racuna ti se rest, zhang kaze da odmora mora biti

svima...falite mi i fali mi vjezbanje...nije da se zalim, jedva cekam grliti ovo malo iznenadjenje, al se nadam da cu vam se sto prije pridruziti
    ovisit ce o porodu, naravno, ova prasica je ponesto veca od svojih seka pa ono...

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

za summer jupi jeee..

Ginger kad je termin?

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

termin je 30.4.
    brzo

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Summer !

Tang, nemam tih problema s upalama. U svakom programu zaradim ih po grupama mišića. Jedino se ne sjećam kad sam imala upalu bicepsa.

Zhang učiteljice, koliko su nam bitne upale mišića ?

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Vau ginger, proletilo vrime!!

Summer draga
    Nek je dobro proslo!

Tang i ja zbog toga volim zuzku!
    Ali imas pravo kad se neceg uvati ne pusta! Lani je pocela previse komplicirat wo, previse rekvizita u svakom ili vjezbe koje se sastoje od par kombinacija. Ja volim kao i ti zapisat pa radim u miru. A kad je tako komplicirano to ne mozes.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •