hahaha zhang
Ja danas prosetala tamo di je Nera trcala. I ja nevidjeh nista iz njenog opisa sem vjenaca kod bana. Srecom ni ja njegov duh ne vidjeh. Kako je sce u oku promatraca. Nera je romaticna a ja sve samo to ne. Setala sam 5.07 km pejsom 8:37. Dakle ona trcala pa sve vidjela. A majke mi ja sam i naocale stavila
Prije toga BR WO11. Nekako sam ga traljavo odradila. Bas mi je falilo zelje, entuzijazma, volje sto god si izaberete.
Kad imam priliku zaplivam kraul. Grozim se istog gdje se malti glavom lijevo desno. Onako energicno. Kao da to doprinosi brzini a da pri tome glava niti jednom ne uroni.
Zhang, od kako su čuli da mases s 12 kg, garant dobijas najbolje mjesto u bircu, najsvježije voće.
Spajka
Ja bi možda i vidjela, u tom trenutku rekla wooow, al ne bi to znala opisat. A i sigurno bi zaboravila sta sam vidjela kroz 10 minuta.
Ginger, kad malo bolje razmislim, ja ne znam osobu iz svog okruženja koja ne pije kafu. Bas bi sad moral napregnuti sve vijuge da se sjetim. Eto, možda ti i nije predrasuda.
Resistance 2 poslije posla. Nisam odskakala od rasporeda.
Ja ne mogu bez kave
Ko je vidio zivit bez kave
MM je prestao piti kavu prije 7-8god, ja nebi mogla.
Cili dan nesto cistim, peglala uru vrimena i na kraju jedva odvjezbala, bice me umorilo ovo prije. Sutra me ceka slicno. Moram kucu dovest u red jer idemo na put 4 dana pa da se svekrva ne zapita kakav to nered uzgajam![]()
MB moja se davno prestala pitati.
Ginger, vidi se da na te tvoje nije uticala sredina.
Na selima u Bosni je to donekle i ritual, od toga koliko se i u čemu skuha, do toga iz čega se pije i sta se uz nju jede.
I moja će u školu plivanja, nit je ko pitao nit zna da će ići. Nekako kao kod tebe Ginger.
J-la![]()
a sta cu, zena ce dolazit obac djecu, neugodno mi je ako sve ne ocistim. Iako znam da ce dica vec prvi dan napravit nered
![]()
Meni nikad nije palo na pamet gledat na bapsko plivanje kao manje vrijedno, niti ga tako zovem van ovog topica, koristim samo izraz plivanje do bova
jučer sam bila preumorna za skakanje, pa sam napravila oni flopičinu jogu, prvi dan
simpa je ženska i skroz mi je bilo dobro, iako nikad nisam radila jogu s instruktoricom koja toliko priča (osim Jilliankinu)
summer sretnooooooooooo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Summer, sretno danas. laparoskopske operacije su u pravilu lagane i brze za oporavak, prijavljivat ćeš ti već idući tjedan neku šetnju i lagano istezanje.
A moraš bit spremna i za Ginger, barem neku modifikaciju radit kad ona rodi.
Danas su se noge opustile, malo sam trčala uz stepenice nakon bicikliranja na posao i skroz se dobro osjećam.
U glavi sam spremna za Bratislavu 02.04, sad mi je još jasnije kako moram trčati svoju utrku i ničiju drugu, masaža je dogovorena za petak, s trenerom ću još prodiskutirati par stvari i to je to.
Ivana s, i ja bi volila s tobom trčati PM, mislim da smo si soul sisters po polumaratonu
A Neri zavidim... trčanje ujutro je nešto divno. Spajka, može i šetnja.
Lili, nisam te pohvalila za rasturačinu na štafeti, stvarno ste razvalili , super....
Super mi je rasprava o kafi, plivanju, plaži... cure na moru, kad se idete prvi put "bućnut"? Da sam ja na moru, vjerujem da bi o meni reportažu radili na HRT-u. Nikad mi nije prehladno.
No računam da ćemo se na Wingsima poslije utkre bacit s rive, ili tamo negdje u Bibinjama malo rashladit.
Ja bi godišnji.
kjb, ja čekam da se okupaju svi moji prijatelji koji su iz Splita, ali žive u Zagrebu. Oni služe tome da nama zagriju malo more
Kad svi objave selfie iz mora, tek onda vadim našu opremu
rekla bi mb, nije more zec da će pobić
Tang tako je
Na temu mora sestrina dica se jucer okupala o.O
Moji bi tako kad su bili manji, sad nema sanse prije polovine 6.mj.
Mazi je digod i usrid lita ladno
Summer mislimo na tebe!!![]()
Zhang i spajka vi ste legendeeee
Moje noge jutros lagane ko perce, odjednom nestala ta tvrdoca bit ce kombinacija stafete-brda-jace masaze.
jedino me malo pece grlo, valjda ce proc, moj trkac stafetar je trcao s upaljenim grlom iako nismo se ljubili u usta
Kjb hvala i bravo za stav za Bratislavu!
Ja napokon idem na hospitacije u vrtic kod sina,,tete me zamolile da im odrzim sat trcanja tako da se veselje sprema. Evo me u sportskom outfitu pijem caj u
kaficu i cekam da im zavrsi dorucak.
Morala sam ponijet sve medalje i osvojeni pehar a onda zabava krece i ju ju....
Lili, super što tete imaju sluha za sportske aktivnosti. Ja bila kod malene u ponedjeljak, dan oralnog zdravlja, sva je bila ponosna!
Ivana ovde je preko 20c, vruce. A oni su mali, samo po plicaku gacali.
Lili super
Moji uopce ne dozivljavaju moje trcanje :/
ajme najgore mi je ovo vrijeme, vani bude na suncu stvarno vruće, a moj ured je pećina i u njemu je hladno
doslovno nosim jaknu u uredu i skinem je kad izlazim vani
tang sestro. tako je i kod mene
Lili uzivaj, nisam ni znala sto znaci hospitacija.
Tang meni je tako do 11 h, a poslije bih se mogla skinuti u gaće. Ujutro nam je hladna kancelarija, a poslije kad upekne sunce, izvuče mi svu reumu iz leđa.
Moje zanimanje je toliko smor za djecu, vjerovatno me ne bi ni slušali.
sve sam pročitala sad
Nera, fakat lijepo pišeš,
ni ja ne bih ni vidjela, a kamoli ovako to opisala
Wilow, svrati češće, baš fališ
postrojavam se za plivanje - plivam usudila bih se reći, jako dobro tehnički, ali kondicija mi šteka
ne smeta mi "babsko" plivanje, nego mi smetaju oni muški što misle da znaju plivat, pa mlataraju na sve strane glavom - žene tako ne viđam da plivaju
i da, mislim da bi svima bilo korisno znati plivati kraul, tako da podržavam i potičem ove nećkajuće, da uzmu koji sat sa trenerom - nije to tako teško za naučiti, a jaaako je korisno
i na kraju da prijavim jučerašnje rolanje pod trening
4,5 km, pace 6:50
s obzirom da sam na role stala prvi put nakon 6 godina, išli smo skroz laganini i mislila sam da ću danas ipak imati neku upalicu, ali ništa
imam pitanje za sve vas koje rolate; kako kočite kad treba stati brzo?
meni ono kočenje petom nikako nije praktično i zgodno, ok. mi je kad trebam usporiti, ali kad trebam stati, ne znam kako
i još da prijavim da yogu 6. dan jučer (jedan dan sam bila fulala)
i da, još se moram požaliti na Zuzku
ne sviđaju mi se ni zwow 26, ni zwow 27, a 28 nisam ni gledala
ne znam bih li preskočila ta dva treninga ili da se malo pomučim i potrudim i zbavim kako god
rahela, meni su i 26 i 27 bili dosta dobri, samo sam u 26 radila bicycle crunches umjesto side crunches
ali ako ti se baš ne sviđaju, šta te briga, preskoči, neće ti doć policija na vrata
ja ipak ne volim preskakat, jer onda previše počnem razmišljat "a radi li mi se ovaj, radi li mi se onaj.."
da, baš smo različte nas dvije
ovi što su meni bili mrak, tebi se nisu nešto sviđali, a ovi su tebi dobri, a ja bi ih preskočila
imaš pravo što se preskakanja tiče, onda samo gledam i biram, nije to baš neka sreća
pregledat ću ih još jednom, pa eventualno jedan od njih preskočit, ili pregrist i odradit oba
Tang, kako tj. na čemu namjestiš intervale?
ima neka aplikacija?
ili postoji mogućnost na mobu, a ja sam mali bleso?
gledam ovaj 26, pa tih 8 vježbi svaku po 30 sec i bez pauze
ja ako idem namještat na mobu, imat ću pauzu između svake vježbe
ovo sam instalirala
tu mogu namjestiti baš ono što mi treba
30 sec vježbe, 3 sec namještanja za iduću, pa opet 30 vježbe, i koliko god odradim
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za našu summer!
mame predavačice baš lijepo!
zhang na tebe otkidam
ja mislim da kad se čovjek iskreno rasrdi da se to baš kuži
vjerujem da bi ga prebila da te taknuo
mbna kupanje!
ja se ne kupam dok pošteno ne zatopli, barem 24 C
plivati volim i znam, najklasičnije dakle isto baka-stil
nemam želju učiti ništa drugo
i sretan ti put i lijep provod želim!
rahela i tang vi rasturate s tom zuzi,
ja ne volim ništa preskakati kad se već nečeg dohvatim
imam valjda neki okp što se toga tiče, jednostavno ne mogu preskočiti...
rahela baš mi je drago za jogu, adriene priča stalno ali me ne smeta jer nije isforsirana
jutros morning joga, popodne trčanje
kjb bravo za stav!
eto toga, još malo, ma strašna si!
e, zaboravila sam napomenut kad sam jogu prijavljivala, djeca mi nisu ometala zen, ali bilo je "pets interrupting yoga" trenutaka![]()
flopi, ni meni ne smeta što priča
ionako, kažem, meni nije za meditaciju i opuštanje u tom smislu, više za istezanje i nekakvo općenito opuštanje, ne treba mi potpuni mir oko mene (jer sam realna i znam da ga ne mogu imati)
daj mi malo više o toj yogi što sad radiš? jel to kao stupanj dalje/više?
ne bih rekla da je išta više i dalje
osmišljeno je za jutarnje razgibavanje, lagano, ulazak u dan i takoto.
to ću raditi ovaj tjedan, a onda sam planirala opet uzeti 31 dan, revolution
vjerujem da će to biti ipak malo zahtjevnije od ovoga prije...
u pravu si, ova joga i je više za istezanje i uzemljenje, ali nije to baš joga joga
mislim da za "prave " asane treba dosta više predznanja i fizičko/mentalne spremnosti...
joj tang, ja stalno imam te ometače, ajde cure samo ponekad, tj. ova manja, ali onda sjedne na krevet, gleda i šuti...
ali kujica, ona mi zna biti problem, zna plakati ako joj se zatvore vrata, a ako je unutra trči me njuškati, otkida na mačku koje se baš tad penje na baš tu hebenu šljivu ispod prozora...
zen sam, vidi se![]()
e super, samo ti javi kad kreneš s revolutionom kakva ti je i jel to otprilike slično kao ovo sada,
jer bih dalje nastavila s njom, ali ne bih ove skroz, skroz jednostavne vježbe
Rahela, uvjezbaj kocenje sa nogom okomito. Kocnica na jednoj roli je uglavnom za pocetnike i ako je vec izguljena nece biti neke koristi kod brzog zaustavljanja. Trebas to uvjezbati pri manjoj brzini jer pri vecoj se mozes zarotirati ako ne primjenis kako treba. Znaci jedna noga iza i okomito na drugu, zatim se nagnes na nju...isprobaj koliko se trebas nagnuti i nemoj se uplasiti ako se zavrtis.
tnx Kris, probat ću tako
inače se znam zavrtiti i okrenuti, pa ovo kad uvježbam ne bi trebao biti problem
Summer, sretnoooo!
Danas rest, samo yoga (day 5) po rasporedu.
Radi ovoga ne volim raditi sa Zuskom. Prvo ona sama ganja vrijeme i zanemaruje formu (neki dan smo o tome), a samim tim počnem i ja. Pa si rizikujem samo takvu ozljedu.
I ovaj dio s preskakanjem. Ne volim preskakati, i kad vježbam želim što manje modificirati vježbe. Na kraju budem prilično isfrustrirana što nisam mogla raditi po PS-u. To me znalo i u focusu nervirat.
Zato volim trenere koji ne forsiraju brzinu iznad forme, i što uglavnom kad rade program uglavnom se vode postepenom uvođenju težih vježbi i misle na sve grupe mišića.
Nikad od mene zuskašice. Ove vaše intervale kad sam vidjela, prvo sam pomislila, ma nema šanse da bih pravilno zauzela položaj za sljedeću vježbu a da se ne slomim.
j-la, u pravu si
ja se isto nekad pitam radi li dovoljan balans različitih mišića, čitala sam negdje i prigovore na nju upravo radi toga, da zanemaruje leđa, a radi puno trbušne i noge
ona kad nešto voli radit, tare po tome, ovi zwowovi su prepuni burpeesa i sklekova, kad sam lani bila na pretplati bilo je girja girja girja, a sad kako vidim zadnjih godinu dana to je pull up
ganjanje vremena riješim tako da ne radim s njom, zapišem vježbe pa radim sama.
računam da radim onoliko brzo koliko mogu, vrijeme si ne štopam
međutim, ono što ja volim kod zuzke je što s njom skoro uvijek imam barem malu upalu nečega. a bila sam krenula s p90x3, stronger i bodyshred, i imala sam male do nikakve upale. Pogotovo kod gluteusa primijetim razliku, sa zuzkom svako par dana me bole.
Super je prošlo, počeli s teoretskim dijelom u vrtiću o utrkama, polumaratonima, sportskoj odjeći i obući, wau satu koji mjeri udaljenost, brzinu a čak i otkucaje srca (), ispregledali su sve moje medalje i pehar
, onda smo izašli van u njihov ograđeni park, pa sam ih učila vježbe zagrijavanja/istezanja, trčanje
, organizirala sam im štafetu s čunjevima, teta je priredila i neke medalje, uglavnom zabavili su se i uživali,a moj sin je bio jako ponosan na mamu.
Teta mi je rekla da ću dobit posebnu pohvalnicu od ravnateljice jer sam već bila i na hospitacijama iz engleskog (oni su engleska grupa).
Jedva čekam večeras trening brzine![]()
samo da vam javim da nam je summer živa i nadrogirana![]()
summer is hiiiiigh
brzo nam se oporavi draga!!
Lili bravo!
i bravo svim vrijednicama!
Sani, ne racuna ti se rest, zhang kaze da odmora mora biti
svima...falite mi i fali mi vjezbanje...nije da se zalim, jedva cekam grliti ovo malo iznenadjenje, al se nadam da cu vam se sto prije pridruziti
ovisit ce o porodu, naravno, ova prasica je ponesto veca od svojih seka pa ono...
za summer jupi jeee..
Ginger kad je termin?
Summer!
Tang, nemam tih problema s upalama. U svakom programu zaradim ih po grupama mišića. Jedino se ne sjećam kad sam imala upalu bicepsa.
Zhang učiteljice, koliko su nam bitne upale mišića?
Vau ginger, proletilo vrime!!
Summer draga
Nek je dobro proslo!
Tang i ja zbog toga volim zuzku!
Ali imas pravo kad se neceg uvati ne pusta! Lani je pocela previse komplicirat wo, previse rekvizita u svakom ili vjezbe koje se sastoje od par kombinacija. Ja volim kao i ti zapisat pa radim u miru. A kad je tako komplicirano to ne mozes.