plima bravooooooooooooooooo
Bravo i Plima! I sretan rodjendan mb! I godisnjica braka Ivana!
bravo cure!!!
ultratrailerima kapa do poda
Posljednje uređivanje od magriz : 09.04.2017. at 19:01
Plima braaaaavoooo! Bez obzira na tesko vrijeme, dosla si do cilja. Jel to prvi? Jesu tvoji decki trcali s Lili? Sad sigurno pijete u busu![]()
Bravo trkacice i trkac!!!
Sretan rođendan MB!
Sretna godisnjica Ivana!!
Ja jučer sculpt A p90 i jedno 800 metars kraula.
Danas rintanje u viksi (al s gustom) i rolanje cca 7km s kceri navečer.
Divan vikend![]()
Mb tebi rockas? Cestitam draga od srca.
Vikend za medalje i pehare na ovom topicu! Bas super dobro!
hvala cure
di nam je Lili?
ivana sretna godisnjica, lipo se provedite veceras!
cubana bravo
mm i ja smo otisli na jedno pice sinoc i vratili se u 4pa cili dan komim danas.
mb, sretan ročkas
ivanas, sve sam ti rekla na fejsu, da ne ponavljam sada, čestitam oboma
plima, bravo!!
lili, da nema JeleneO ne bi znali jesi trčala! :-p
čestitam draga, nadam se da si skroz ok
marta, frendu klanj do poda, pogotovo na to da je uspio u godinu dana se pripremiti za ovu utrku
meni danas rest
Tang, jesi krepala na pulse squat?
mb sretan ročkas i bravo za provod s mužem
svim trkačicama čestitam![]()
mb, sretan rockas
Ivana s, sretna godisnjica
Curke, bravo za trku!!![]()
Moj 5.pm-Budimpesta jutros, ovaj put sam malo duza
Sorry curke bila bez wi fija direkt s utrke u terme pa do grada. Saljem vam copy s fejsa .
ljubim vas i hvalaaa
A u pic msc ne da iskopirat text valjda dug.
Moj 5.pm-Budimpesta
Na samo jutro jos nisam znala hocu li ga uopce moci trcati jer sam 3 zadnja dana imala jake bolove u lumbalnom dijelu (od jednog blesavog pokreta, i bila na ibuprofenima i normabelima) i kod svakog poskakivanja me boljelooo. Trener i fizioterapeut rekli ako boli i na dan utrke ne trcati. Trener me utjesioda ima i drugih pm koje mogu trcat u narednom razdoblju.
A meni tesko, pretesko samo doci i gledati druge, probala trcat po stanu to jutro ide vec nekako. Ma rekoh idem po taj pm, pa ako me presjece bol stajem.
Ujutro svjeze 8C al neocekivani obrat iza 10h pece zapeklo mozak mi prokljucao iznad 20 C :sunce:, nisam ni siltericu imala real feel meni 30C ha ha. Oprezno sam trcala radi krizobolje, 4x doslovce stala na okrepama da se zalijem po tijelu i nesto popijem.
Staza hm ..nije bas ravna kako mi rekose Cox i Petar H.mijenjali su je pa je ispalo 130m elev.gaina a nekima i vise.
Nastavak
Posljednje uređivanje od Lili75 : 09.04.2017. at 23:53
A onda za kraj misleci da sam na cilju (imali su brdo onih napuhanih cuda) fino se naslonila na ogradu da dodjem sebi poslije tog napuhanca kad okrenem ledja a ono ljudi jos trce :what the fuck: ooops pa ovo nije cilj, Madjar fotograf mi ne zna rec na eng nista.
Shit udri Lili jos 400 m!!!!![]()
Posljednje uređivanje od Lili75 : 09.04.2017. at 23:55
I tako ulijecem u cilj s vremenom 1:48 sto je 4 min sporije od mog pb-a al dala sam sve od sebe uz nehumane fizicke i vremenske uvjete i najvaznije ponosna sam sto sam pobijedila svoj strah od boli i trcala u takvom stanju! Nisam odustala! :cool: i prosla neozlijedjeno . Definitivno mi je ovo bio najtezi pm, a ja svejedno happy.
A jako je zanimljiv bio i dio after: terme, shopping, djiranje...nastavak slijedi sutra.
Edit: pakleno je bilo gdje god se trcalo danas od Hendrixa, Zuricha, Budimpeste..
jel trebam reci da je odmah zahladilo cim smo zavrsili
Citam vas sad i sorry na brojnim postovima.
Hvala kli kli
sad sam.sve iscitala ja jos ni sliuzb.rezultate nisam vidjela a vi vec sve znate
Cula sam da je decko.koji je dobio isti pejs od trenera kao ja stigao iza mene, a u Zg su podbacili uz vrucine i s okrepama.
decki od plime nisu trcali sa mnom.dtuzili se u zoni prije starta i samo jedan je trebao al odlucio je bit oprezan i vjerojatno je dosao iza mene jer sam.otisla naprijed.
inace Lilika je cijeli pm pretrcala potpuno sama.
kako sam glavu zalijevala vodom to je bilo presmijesno
Nikad vise kcal nisam potrosila na pm 1352 kcal i nikad veci puls - prosjecni 179 a max 190 .nisam nikad dosad izmjerila takav max.puls. mislila sam da mi je max 180.
a brdovito brate bilo a ja jos i u pms-u. Dobit cu za dan-dva.
al opet fora iskustvo
Cestitam ivani i plimi na otrcanim pm po ovim nenormalnim uvjetima! Nas trrener je pobjednik Hendrixa al kako rece s nikad sporojim rezultatom zbog vrucine i neimanja okrepa.
Posljednje uređivanje od Lili75 : 10.04.2017. at 00:43
A vi partijanerice danas idete kuci?
Jos jednom bravo Lili, a za ivanu s konstatacija da ja na njenom mjestu sigurno ne bi zavrsila utrku - nismo mi ultrasi, i treba pazit na zdravlje. Kako ne mogu osigurati dovoljno vode?!?
Ja budna vec satima, nova cimerica jaukala cijelu noc, a ne mozes joj pomoci![]()
Ja sam jucer radila Tatin abs i cardio trening. Imam upalu. I to onakvu da ne smijem pipinut trbusne misice.
Ako ikoga zanima staviti cu link.
Martinom frendu naklon do poda!
Cure čestitam na PM! Najbolje ste!
Dva dana resta, samo sam se onako nahodala. Danas se nadam nastavku.
Lili, čestitke još jednom!
Sani, daj link da barem pogledam to mučenje, ako i ne odradim
muči me malkoc muffin top, pa bi trebala malo pojačat vježbe za trbuh
lili, plima, svaka čast, klanjam se do poda
martinog frenda da ni ne spominjem
malena bebo, sretan ti, draga, rođendanpreslatko mi je ovo otišli na jedno piće i vratili se u 4, jedva čekam da mi djeca porastu pa da se i meni tako nešto spontano može dogodit
rahela, da, umrla sam na pulse squats, a nisam to uopće očekivala, izgledala mi je kao maltene rest vježba, kad ono! james bond lunges su mi bili fora, taman kako se dulje zadržim u lungeu osjetim gluteuse malo jače. sa side plankom sam se mučila, pogotovo lijeva strana, s desnom uspijem napravit sve, a s lijevom padnem triput do kraja serije.
sani, mene zanima link
ali stavi tamo na linkove, neću moć vježbat sljedeća 3-4 dana jer idem na put, jedino tamo očekujem da će bit plivanja u bazenu. Ja inače rijetko kad imam upalu trbušnih mišića, najdalje što dođem je da ih osjetim, a i to brzo prođe. Za razliku od donjeg dijela, koji me zna dva dana baš bolit da govorim au au dok silazim niz stepenice. Ali su mi uz ove silne sklekove, burpeese i ostalo u zwow ipak jako ojačali, i naziru se ispod zaštitnog omotača![]()
Lili, ti si legenda! Svaka čast, bravo!
Hvala cure na čestitikama za godišnjicu! Lijepo smo se proveli, samo što nismo mi mladi ko MB da ružimo do 4, mi smo u 12 već bili u krevetu :penzići:
Kjb, ma završila bi ti sigurno. Mi smo čak i imali vodu sa sobom pa mi nije bio to problem. Sva sreća išao s nama jedan frend, prvi put trči takvu duljinu pa je mm s njim cijelo vrijeme ćakulao tako da se nije fokusirao na mene, ja sam samo iz pozadine povremeno vikala: vode, vode![]()
cure čestitke!!!!!
Lili znala sam da ćeš uspjeti!
mb draga naša sretan ti tvoj dan!
Sani
imam svadbu sljedeći tjedan
i haljinu
i štikle
ali haljina je jako uska u struku
link na sunce
za vikend samo yoga uz druge obaveze kojih je u subotu bilo more
a jučer samo čitanje i odmaranje
sad se spremam na jedno šumsko trčanje, dan je divan, sunce proviruje!
ginger, molim te nemoj rodit do četvrtka
u petak možeš![]()
cure trkacice, sad kad sam se docepala kompa mogu samo datisvakoj od vas.
lili ja ne bi nikad trcala s bolovima ili naznakama bolova u ledjima. valjda sam previse prelezala kao teenagerka da bi si to sad priustila. mrzim tu bol i taj osjecaj. tako da po meni ludost, ali bravo.
plima bravo i tebi, jer koliko shvatih nije bilo lako (da kao inace je lako otrcati bilo koji km)
ivana neobicna proslava godisnjice, al drago mi je da ste si nazdravljali vodom. jer da ste se oslonili na organizatora, mogli ste i bez nazdravljanja proci
meni je vikend prosao u izletu u slavoniju, malo sepurenja za stare uspjehe, druzenje s familijom. vjezbanje nije bilo ni blizu mozga. ali eto konacno smo bili u kopackom ritu, vozio je i brodic pa nam je bilo super.
tang vristiiiiiiiiiiiiiiiim, Ginger ova cijela trudnoca ti je razlicita od svih, od pocetka do kraja, bit ce to jedna posebna gingerica. totalno drukcija od drugih![]()
Ginger, imaš narudžbu!
I meni bi odgovaralo poslije Uskrsa.
Spajka![]()
lude ste
ivana s nisi ti bas toliko starija od mene
sani sad i mene zanima koji to wo zadaje upalu trbusnih misica!
flopi znas sta ti je cinit kad se sredis za svadbu
i ja se nadam trcanju danas![]()
moram i kucu malo pocistit s obzirom da sam cili vikend plandovala![]()
Ginger, samo da naglasim da se 16.4. rađaju najdivnije i najbolje cure na svijetu (i najlakši porodi budu taj dan)
takvih kao što je K. bih mogla imati 10![]()
moj otac je rodjen na taj dan![]()
Ja imam iskustvo 20.04. Veliki ali mekog srca![]()
GInger nam se ne javlja, da ne bi bilo opakog vježbanja večeras![]()
Ako bude danas, u problemu sam! Nemam pive u kući!
Poslije vježbanja mi onda valja u trgovinu po obećanu pivu.
Ivana s, je l malac rođen 20.04.? Kod nas dvije će biti veselo sljedeću sedmicu.
J-la, ti si u problemu? A kako da ja odvježbam danas dan nakon PM?Ali za mini Gingericu i to ako treba!
Da, malac slavi 20. ali u igraonici već 18. jer se mater kasno sjetila rezervirati. A i rahelina curka je tih dana, bit će UH, pajdo će poludit!
Posljednje uređivanje od ivana s : 10.04.2017. at 12:09