-
Plima zaboravih pohvalit tvojih 14km, bravooo!!!
Cure bilo je fantastično !!! Ma šta da vam kažem predivnoooo
sunce cijelo vrijeme, nije bio jak vjetar kao jučer, samo se osjetio s južne strane Jaruna, bilo je za sunčane naočale. Samo se treba dobro obući i onda je pjesma la la la i na -9C koliko je bilo jutros.
ja sam uživala, još sam uzela neki Energypip (med , guarana, acerola) koji je kolega donio iz DM-a umjesto gela, odličan je, dao mi je boost ko raketu u guz...
mogla sam još jače, brže al nisam se htjela izdvajat od kolega, bilo nas 4 u grupi. Prolwtilo mi je tih 18 km na pejsu 5:20. Divota !!! puna sam energije, prštim, to trčanje čuda radi.
Ovaj put sam uzela traku nakon 100 godina, uglavnom HR mi oko 153-155, par puta otišao na 161-162, ono niš posebno, utrenirana sam skroz. Puno puno lakše mi je trčat na -9 C nego na ljetnim temperaturama, neusporedivo lakše.
Stigla doma, odradila u cugu 20 sklekova, 20 dubokih čučenjava i 20 iskoraka (s utezima od po 5 kg) i trk pod tuš. Druga žena 
Edit: obukla sam kompr.čarape, tajice, bicke , gore 2 duga rukava + šuškavac tanji, 2 tanke rukavice, kapa i buff. Kombinacija slojeva je bila aman taman.
Posljednje uređivanje od Lili75 : 07.01.2017. at 12:15
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma