Pokazuje rezultate 1 do 50 od 7104

Tema: Vježbačice i trkačice 2017.

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Plima zaboravih pohvalit tvojih 14km, bravooo!!!

Cure bilo je fantastično !!! Ma šta da vam kažem predivnoooo sunce cijelo vrijeme, nije bio jak vjetar kao jučer, samo se osjetio s južne strane Jaruna, bilo je za sunčane naočale. Samo se treba dobro obući i onda je pjesma la la la i na -9C koliko je bilo jutros.

ja sam uživala, još sam uzela neki Energypip (med , guarana, acerola) koji je kolega donio iz DM-a umjesto gela, odličan je, dao mi je boost ko raketu u guz... mogla sam još jače, brže al nisam se htjela izdvajat od kolega, bilo nas 4 u grupi. Prolwtilo mi je tih 18 km na pejsu 5:20. Divota !!! puna sam energije, prštim, to trčanje čuda radi.

Ovaj put sam uzela traku nakon 100 godina, uglavnom HR mi oko 153-155, par puta otišao na 161-162, ono niš posebno, utrenirana sam skroz. Puno puno lakše mi je trčat na -9 C nego na ljetnim temperaturama, neusporedivo lakše.

Stigla doma, odradila u cugu 20 sklekova, 20 dubokih čučenjava i 20 iskoraka (s utezima od po 5 kg) i trk pod tuš. Druga žena

Edit: obukla sam kompr.čarape, tajice, bicke , gore 2 duga rukava + šuškavac tanji, 2 tanke rukavice, kapa i buff. Kombinacija slojeva je bila aman taman.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 07.01.2017. at 12:15

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •