Evo mene nazad.
Jedva čekam vikend jer sam prošla 2 provela u pečenju keksa, kolača, torti, kiflica, muffina...
Djeca sretana, sve je super prošlo, pa i meni lakše zaboraviti umor. Al tijelo ne zaboravlja. Jedva čekam vikend. Namjeravam oba dana probati trčati, spavati, čitati knjigu, malo ljenčariti uz koji film...
U sub smo se družili obitelj, kumovi, susjedi, prijatelji. U ned vrtićaci i sjajno je prošlo. Mazica si pozvala dečka i frendice. Dobro se zet snašao uz njih same cure, al nikako nije htjela ni jednog drugog, samo on i cure. Zet je za 5! Sam nek se ona drži njega! Dok se moja ćer naspava, on s tatom obavi plac i misu.
Sus, sjajne su ti tenke. Ko da sam ih ja birala.Protrčat ćeš ti. Šteta tenisica u ormaru. Tako sam ja krenula, od tenisica.
Ja planiram kad malo zatopli malo pojačati krug pa obići i grobnicu i časne.
A sad ste mi dale misliti. I ja bi u Zadar.
U ned sam išla Princu po tenisice. Čim sam ušla u dućan pale mi u oko. On ih je kao treće isprobao i na kraju odabrao. Bojao se crvene, al kad je vidil da prodavač hoda u sličnima, izbor je pao na njih.
Ja ubola jaknu i šuškavac. Na 40%. Jaknu sam rekla odmah kupujem. Šuškavac mi bio skup, al popustila zbog boje.