Spajka, to je onih 1.97 o kojima smo pricale?
Naravno da je gps mjerenje tocnije od sata.
Odnosno od bilo cega sto nije sinkronizirano s gps-om.
Spajka, to je onih 1.97 o kojima smo pricale?
Naravno da je gps mjerenje tocnije od sata.
Odnosno od bilo cega sto nije sinkronizirano s gps-om.
Posljednje uređivanje od Sani1612 : 05.02.2017. at 08:40
danci
kjb draga, sta je bilo bilo je, nemoj se sad gristi i analizirati, nemas nista od toga. novi tjedan, ides dalje. dobro je lili predolzila, pitaj u centru mogu li ti malo prilagodit program. ionako nije da imas neki ogromni visak koji trebas izgubit jel da?
kris suosjecam za kileali krenit ce dole, moraju
tvrdoglavije smo mi od njih
spajkaja uopce ne znam broji li ovaj moj korake precizno, nije mi to bas bitno, 500 gori-doli. a zasto kupujes garmin ako ne trcis?
Kjb cure su već sve napisale što i ja mislim, mora se jesti ako ćeš jako trenirati.
Kris, MB moraju krenuti dole!
Danci.
Juče smo bili ovdje http://sunnyland.ba/v2/bs/index.php
Oduševila me staza!
Danas sam slomljena, prehodali smo dobar dio dana, još danas lije iz mene. Zato i danas rest kao i juče.
j-la fora je bas!! jeste se spustili?
i nije to odmor kad si hodala toliko, uzivaj danas u zasluzenom restu!
Ajme j-la ovo je super. vidis vidis kako fora ponuda na Trebevicu!
Tamo sam isla ko dijete onim zicarama i sjecam se da smo u kabini bili nas 4 jeli nekw sendvice s fasirancima nikad ukusnijim i uzivali u krasnom pogledu s visine a kao desert kod bob staze sam vidjela Vajtu uzivo
Spajka da mislila sam na Garmin i Garminovu aplikaciju, ja sam sva od preciznosti i brojki i bas bi me zivciralo da mi pozdere pola kilometraze (jer nije to par metara nego 1.97 km umjesto 4km) kao sto je tebi. Prebrza si jojMeni se cini da te narukvice previse kostaju u odnosu na Garmina i da se na kraju ne isplate ako pak u konacnici zavrsis na Garminu. Meni je on super i za planinarenje, klizanje na ledu i sl. Nije da te nagovaram al eto my opinion
![]()
Posljednje uređivanje od Lili75 : 05.02.2017. at 10:58
samo ću reći da mi jutros garmin nije htio ništa mjeriti
nema veze
60 min. trčanja
u krug
prvih 30 min. mi bila kriza, nisu se mišići opustili ni zagrijali
nakon toga čisto ok.
moja procjena 9-10 km
e da. krenem ja na trčanje i skužim da je tamo gdje sam krenula blato I da ne mogu u svojim cestovnim nike tenisicama u to...
pa sam neplanirano kupila ove:impulzivna:
http://www.lidl.hr/hr/2635.htm?actio...etail&id=46367
odlične!
MB :hug: ne smo da kile ne idu nego niti cm ne mrdaju. MM skroz u cudu, rekao je da mora okulistu, radi njega sam se i isla mjeriti jer mi je tvrdio da se vidi razlika. Vidi se da je jos zaljubljen u mene kao tinedjer
Bravo za odvjezbano !
Apetit mi je pao skroz pa se vecinu dana osjecam kao da se tjeram da jedem, vjerovatno nuspojava terapije. Pa cak i moja najdraza jela.
Uglavnom, bili prekjucer u 00 pizeriji(jedva pojela polovicu od polovice pizze, dovrsio mm) i kako je bila dosla vjestica, spremim ja mc u torbu ali u maramicu, jucer navecer skuzim da sam ju ujutro bacila u smece cisteci torbumm isao po smece usred noci i nasla sam ju. Novi level zbunjenosti
![]()
Jesmo!
Tek kad sam skužila da mm i mala nisu kočili, onda sam se i ja pustla, kontam kad može mala mogu i ja! Odlično je! Vrišti sa staze, maamaaa, nemoj kočit, nismo ni mi, išle su mi suze od vjetra.
Trebević se, nažalost, ne održava najbolje. Ovo je uređeno i iznad njega ima hotel, on je isto super. Ali okolo je sve zapušteno.
Lili i ja sam kao mala bila na onim bob stazama sa Olimpijskih igara.
J-la, super provod!!!
Flopi, bravo za trk. Sviđa mi se kako u hodu rjesavas probleme![]()
Koji Garmin si ti na kraju uzela?
Danas otrcala 6,7 km. Bas je bilo vruce.
ivana hvala, poduzetna sam, sto jest jest
Zato i imam minus na racunu...
I kod mene je bilo toplo, oko 6
Ne volim trcanje po toplom ..
j- la bas lijeeeepo!
Ja sam od umora zaspala popodne: schok:
Jaaaaaoooooo... evo ja sada riskiram da na temi sveopce euforije i ekstaze ispadnem partibrejker
Srecom pa ti taj Skidaj kile traje neko odredjeno vrijeme.
Ili njima nisi rekla sve za trcanje, ili oni ne znaju prilagoditi svoj program svakom pojedinom klijentu, ili ti radis po svom...
Koliko kuzim iz ovoga, ti zapravo ne znas koliko kcal unosis, a koliko trosis.
Kg koje si izgubila mogu dijelom biti poslijedica smanjenog unosa uh, sto rezultira gubljenjem tekucine iz organizma koje je poslijedica manjeg glikogena u misicima, a koje je uzrokovano smanjenjem uh u prehrani. I upravo smanjenje glikogena moze biti uzrok vrtoglavica.
Ovaj obrok prije samog trcanja se vjerojatno nije stigao razgraditi i otici u krvotok, a u zelucu ti je beskorisan za taj trening.
I nije cudo da te tijelo nije slusalo, ono ima jednu zadacu: odrzati te na zivotu. Ono nema pojma da tebi ovaj rezim ima vrijeme trajanja. Tijelo ne dobiva potrebnu energiju, a stavila si ga pod ekstreman stres. I jedino sto mu preostaje je da 'otkaze poslusnost'.
I krenula si u sve to bacivsi se naglavacke.
Sad si tu gdje jesi, pare si dala, a i vjerojatno ocekujes rezultate.
Ako hoces malo popraviti situaciju i ne zeznuti si organizam do daske (a zelis nastaviti s ovakvim rezimom treninga, izbacivanje jednog treninga teretane ne mijenja jednadzbu drasticno), ubaci uz rucak pola salice neke zitarice/krumpira, pola salice mahunarki mozes uz rucak i uz veceru.
Takva kolicina ti nece drasticno utjecati na gubljenje tezine, a moze ti pomoci da ne tresnes zestoko.
Eto, pa ti odluci kako ti drago.
Zhang mudro.zboris ali mislim da je kjb dorucak uzela.na vrijeme.Mi treniramo u istom klubu i trener uvijek naglasi kad se jede (2h prije) tako da vjerujem da je kjb taj dio ispostovala. Ono sto je bitno kod duzina je da dan prije ipak jede vece kolicine uh zbog glikogena.
kjb kako si danas?
Flopice i ivana s bravo za trcanje
Flopice super za.tenisice nego sta bi gospon Garminu da nije mjerio da nisi iskljucila gps?
J-la steta da.je zapusten Trebevic,bile smo.ocito kod iste bob staze![]()
Posljednje uređivanje od Lili75 : 05.02.2017. at 18:37
j-la, super mi je ovo gdje ste bili, djeluje baš zabavno
jučer rest, danas 5km laganini, 6.29 pace - meni se ne žuri nikud![]()
J-la, super je ova staza. To bi se mojim adrenalincima svidjelo.
Mi nismo nigdje bas bili ove zime jer su temp stavrno niske, a ovom mladjem (bronhiticaru) se bronhi stisnu i ima napad kad je vani jaki minus.
Flopi,na kupovinu. Pa gdje si sa 'starim' tenkama? U autu?
Meni danas divna opustajuca nedjelja
Doma druzenje,rucak, setnja Jarun s djecom i muzem, knedle, odmor knjiga i surfanje. Djeca gledaju preko projektora neki crtani a ja citam i slusam kroz prozor kisicu i bas razmisljam da odem malo van prosetat i kupit voce. Ako nemam voca ko da nemam nista.
volim nedjelje ove mirne odmor za dusu!!! Divotamalo cak osjecam listove od jucer (sto je raritet kod mene).
Posljednje uređivanje od Lili75 : 05.02.2017. at 18:41
Rahela nija bitna brzina, bitno da.si se opet pokrenula a i ceka te ona spring utrka![]()
Znaci da nije dobro napravila.
Upravo to sam gore i rekla. Ovaj dorucak nije stigao odraditi nista. Osim da na sve ovo jos nije na taste.
Cure, pa ja imam mišićeNegdje duboko ispod kože, ali ih ipak imam, osjećam ih
Danas namjerno nisam vježbala, poštovat ću dan pauziranja, jedino sam napravila vježbe za kralježnicu i dugo šetala s pesicom i MM kroz omiljenu nam šumu
Pesica je bila blatnjava k'o prasica.
Flopi, i mene ta impulzivnost otjerala u minus :D
j-la, svaka čast na ne kočenje, ja sam većinom u ralici :D
rahela moja nisam ni ja bila ubrzana danas
A nisam ni inace, oko 5.50 mi je prosjek to nije nesto speedy..
Bravo za 5!
zhang pa e, u autu![]()
Prezuvanje i sibaj,bas mi je drago da sam ih kupila
Nema sanse da bi trcala tako dugo u onim prvim, bas je bilo blatno i klizavo...
Lili ne znam za Garmin
Koma sam
Ni sad kad sam kuci probala nije htio mjeriti, samo stoji pricekajte nakon odabira -trcanje na otvorenom i ono srdasce stoji, s tim da je slabo baterija napunjena pa molim nebesa da je to.
Ja sam lijena ko pas za te stvari proucavati i citati uputstva :'(
Mm je sad uparivao s tel.i ostala je zabiljezena danasnja aktivnost, sve pise na tel., br.koraka, puls, blablabla.
Nis ne kuzim?
Sutra cu o tome misliti:scarlet,jel:
Optimist hahaha!
![]()
Posljednje uređivanje od flopica : 05.02.2017. at 19:15
rahela pa super je taj pace, bravo
flopi na impulzivnosttako sam ja prije dan-dva narucila neke kosulje na mangu iako ne nosim kosulje ali mi se svidjaju na drugima
kris, ah ti muzevii moj tvrdi da se nisam udebljala ali imam ogledalo pa mu ne vjerujem.
ja sam bila u setnji, 7,5km, taman sam lipo mozak od sviju odmorila
za rucak sam pravila burek pa mi je vecera chia puding sa malinama jer nisam nesto gladna.
Vecer!
Kod mene danas rest....
Kuham rucak za sutra (paprike punjene mljevenim mesom, povrcem i quinoa-om u domacoj šalši)
Zovu kisu sutra vec oko 10 pa cu cim deponiram djecu po obrazovnim institucijama otici u brzi hod i doma odradit snagu.
Danas sam imala prvu konkretniju krizu za grickanjem i slatkim, pa sam si dopustila malo orasastog vise. Bolje to nego nasrnut na cokoladu.
Dan 36
D: eggmjolk
R: juha, teletina i prokulica leso
Mo: orasasto i jabuka
V: salata sa mariniranim incunima
Isto mi vrag ne da mira, odoh bar 15min odvjezbati.
Evo me
Kava ujutro se pretvorila u branch, ručak u cjelopopodnevo jedenje - sita sam, to je sigurno. Nema vrtoglavica, vremenu usprkos.
Zhang ima potpuno pravo i sutra ujutro odmah tražim "personalizirani prgram" prehrane - kao što reče, platila jesam pa bi i smršavila, pa mislim da mora postojat neki raspored da bude vuk sit a koza cijela. Pogotovo što nisam namjeravala tako puno gubiti - imam još 3-4 tjedna programa gdje bih htjela izgubiti još dvije-tri kile, i to je to. Na zadnjem treningu u petak sam se dogovorila da uzmem i heldgu i quinoju za ručak, a frizer sam napunila mahunama, mladim grahom, brokulom...
Bit ću ja dobro.
Sad čekam da vidim što je trener namjenio za idući tjedan (kao što LIli reče treniramo u istom klubu), pa ću napravit raspored.
Mišići su se fino opustili, klizim po foam rolleru cijelo popodne (uz peglanje).
J-la, ovaj tvoj sunnylend je super! I ja bi!
Flopi, i ja sam bila u upitnicima sa brojem 35, pa sam išla pažljivo iščitavati postove
Što se pejsa tiče, moj je 6:05 lagani- za njega zaista mogu reći da uvijek uživam.
Hoće još netko gledati Dirty dance, ili sam jedina romatičarka ?
Flopi najvjerojarnije je do baterije. GPS trosi puno.
Kjb, sinoc sam sama gledala Sumrakto mi je dosta romantike za jedan vikend.
P.s. e da je bit vampir. Em imas para, em besmrtna, em brza i fit...
Posljednje uređivanje od magriz : 05.02.2017. at 19:55
50 mountain climbersa
100 trbusnjaka
100 butt liftsa
50 cucnjeva s girjom
50 swingova
50 vjezbi za bicepse
50 vjezbi za tricepse
50 vjezbi za ramena
50 iskoraka s bucicama
Plank
Nije senzacija ali dobro mi je doslo.
Minimalist, zasto ne radis neki od gotovih programa? Jel postoji neki razlog?
Zhang, preko tjedna radim po Kaylinom programu, a ovako kad me ulovi zelja za vjezbanjem mimo rasporeda, improviziram.
Prijavljujem kazaliste. Noge malo osjetim od jucer ali za sutra sam spremna. Dok smo cekali popili smo kofi u torte i to i naručili cheesecake, jerbo ga nisam probala a svi trube o njihovom. Mm i ja popola, pojela sam i manje od toga, za 5min mi je cuka pocela raditi a glava me boljeti. Prva stvar sa rafiniranim bjelim secerom u 3 tjedna. Necu vise eksperimentirati jer nemam vise pojma zasto imam takvu reakciju na malu kolicinu secera.
Ajme ja sam te vampire vise puta pokusala gledat, ne ide pa ne ide
A knjige sam sve procitala
Zato Prljavi ples obozavam!
Kris, ja se jutros izvagala, nakon 7 dana vaga ni makac![]()
Znaci jela-ne jela isto mi je
Nisam spremila nista za dorucak pa improviziram: salata od rikule, mozzarela i prsut, to sam jedino nasla u hladnjakuvaljda ce bit ok.
Vampire nisam gledala, niti sam imala želju. Al zato Prljavi ples.
MB super doručak, pršut i mozzarela!
Sad će proljeće pa će krenuti to s kilama, bar se i ja tome nadam.
Ja sam se danas loše organizovala za obroke, skrpat ću se nekako.
Skinula sam myfitnesspall, opet. Imala sam ga i ranije, pa su me opet podsjetile na njega Zhang i Kaae na drugoj temi. Nadam se da ću sada biti ažurnija.
Kjb drago mi je da si poslušala tijelo, a i našu Zhang.
Posljednje uređivanje od j-la : 06.02.2017. at 07:52
ja sam lijena za taj fitness pal, pokusavala vise puta.
sretan ti rodjendan draga moja![]()
Jutro cure!
Tako sam živčana jučer i danas, teški pms. I još kiša.....
Jutros MMA speed+ core kinetics.
MB, poznato mi to s vagom...
J-la, draga naša i ovdje da ti poželim sve naj, uživaj u svom danu!![]()
Posljednje uređivanje od ivana s : 06.02.2017. at 08:30
j-la sretan rodjendan.
i na tako vazan dan se ne aktivira takva zlocestoca od fitenss pal, pa kako ces sad ubiljeziti komad torte, vina, sira............
MB pa ja sam takav rucak uzela cijlano, doduse kod mene je umjesto prsuta biftek![]()
Sretan rođendan i ovdje, j-la!
bravo za sve aktivne, ja se nemam čim pohvaliti, osim što sam nešto malo spremala po kući, uglavnom sam cijeli vikend čitala. Uzela knjigu od skoro 800 stranica pa ne stižem ništa drugo puno... ali uživam.
ivana s
i ja sam jutros zivcana, sve nesto navrat-nanos mi bilo.