dodjite kod mene trcat, od 365 dana, 360 cete biti jedini trkaci![]()
Ja sam jucer upper odradila, danas je rest. Sve sam nesto promijenila raspored ovaj tjedan....
Ili kod mb ili na nasip u 6 ako zelite trcati sami
Jeste ovih dana zapeli za gubljenje kg i pratece teorije, kod mene to isto nije jednostavna matematika, zasto ne znam. Iiskreno nije mi sad toliko niti stalo da mi je to primarni cilj.
Sve ste turbo vrijedne a ja samo trcim, nista drugo za prijavit. Danas 8km, 5:45 i sve mi se muckalo u trbuhu jer sam jela sat vremena prije.
Vikki, drago mi je da si navratila!!! Veselim se wingsu jako!
Ja se isto veselim wingsima. Ja cu brzo hodat. Nadam se da cu 5 uspjet. Sve preko mi je cisti SF.
A mozda da dodjem do mb pa da ona bude jedini trkac a ja brzi hodac![]()
A sto se kila tice ja bi i da imam samo kozu na kostima nasla sta bi jos trebala skinuti. Tako da ja uvijek zelim skinuti bar 5 kg.
Bravo spajka! Devetka, jos malo pa si na zadnjem ciklusu!
Posebno poludim kad bih ja i mogla odvjezbat, ali zivot!
Al to nije slucaj sa mnom danas, meni se bas ne da, pa nek mi bude![]()
Spajka![]()
Ajde ja cu malo sporije trcat a ti brzo hodaj pa smo tu negdi
Ivana s bravo! Super pace!
Tangnekad treba i odmorit. Ja doslovno cili dan lezim od kad sam s posla dosla, cak sam i zakunjala popodne, zato cu se sad natjerat odvjezbat!
Posljednje uređivanje od malena beba : 07.03.2017. at 20:02
Pa sve idete na wingse!!
Yebemu sad cu i ja morati. Samo da ishodim dozvolu
Nekome od vas cu se utrpati u auto.
To je 17.05.?
Ajme, na toliko toga planiram da ce me docekati papiri na stolu![]()
![]()
Posljednje uređivanje od zhang : 07.03.2017. at 20:10
Zhang. Razlog za razvod: puno je trčala
!
I ja sam bila vrijedna, cardio 2 i core 1. Krepala sam na cardiu, noge su mi otpale!
A jesmo se raspisale kad su neke prosle, neke su streberice na tom polju, a kris je rekla da ju to muci.
Vjerujem da je shvaceno da je sve u najboljoj namjeri pa cak i ako zvuci kao kritika.
Ja na kritiku uvijek gledam kao na besplatni consulting
Sad kad si ovo napisala, upalo mi je u oko da obje unosite malo kcal, premalo proteina i uglavnom radite cardio. Samo kazem![]()
I vecinu nas muce slicne stvari. Mene je danas jedna draga osoba osvjestila da otkad me zna da zelim doci na 19-20% BF. I zapravo se stalno vrtim izmedju nekih recimo 19-23%.
Zasto? Zato sto se ne mogu odluciti bih li piskila ili kakila.Pa onda, kad spustim kcal i bf, nemam snage. Onda povecam kcal, dodje snaga, ali nabacim i bf. I tako naprijed-nazad non stop
![]()
Wingsi su 7.5. Ne 17.
Ajd ajd i ti. Ja idem radi kave. Reklo bi se bit ce to jedna od skupljih ali sigurna sam drazih.
ajme zhang
sve si mislim da ti ponudim mjesto u autu: lol:
Posljednje uređivanje od magriz : 07.03.2017. at 20:44
Zhang kad ovako postaviš stvari, ideš na wingse definitivno![]()
!
Kad pogledam 5 mjesec i ja vikenda imam pune. Ali papiri teko da ce doci od MM jer ni njega nema. Njemu je sezona.
Nama ce djeca dati papire![]()
Spajka i zhang![]()
lude ste obe!!
Odradila weighted tabata, onu s utezima. Majku mu, kako se ona druga slicna zove![]()
Nije lagana bome! Poslin sam ubacila malo vise istezanja! Sad sam ko nova!!![]()
lude ste
ja dolazim na kavu u zadar, nadam se
ja sam isto dosla nekako umorna s posla, rucala, ubila oko 40 min i onda na vjezbanje
odradila the challenge ipak, 100 sklekova (nijedan na koljenima, bravo ja!) i 200 resistance bands pulldown-a
sad sam sva puna energije, stavila sam glazbu i plesem na sjedalici dok tipkam
sutra ujutro pregled i dogovor u sibeniku, javim kako je proslo i jesmo li sta dogovorili
sad se idem uljepsati za gospodina doktora![]()
Summer taj trening zvuci ubitacno!! Svaja cast!!
Nadam se da ce past dogovor sa doktorom sutra
Idem malo citat pa u krpe![]()
umirem na tebe i spajku
Ja bih isto sasvim realno mogla očekivat papire,al danas sam MM priuštila odmor cijelo popodne, došao jadan umoran s posla a ja fino prvo s malcem do logopeda, moram se pohvalit da je odjednom za vikend uhvatio automatizam za slova s kvačicama, mislim da smo za mjesec dana gotovi jeeej![]()
Poslije s oboje djece po moje nove tenisice u Rost Sport (identične kao stare, zadnji par moja boja i veličina), uspjela mi reklamacija u Tomas sportu onih Mizunica na kojima je izvirio palac, pa u nabavku hrane i po povrat love u Tomas. Od 7:30h do 21:15h na nogama al sam happy sto sam sve rješila i ne osjećam umor za čudo Božje.
Sutra trening brzine i već mi malo tlaka što će bit gužvaa veselim se brzini, zhang da vidiš kako to izgleda sad u odnosu na nekad, jedva se presreću i zaobilaze razne grupe trkača, škole i ostali.
Zhang, da li stoji da treba ici 1,2 do 1,6 po kg tezine za unos proteina? Promjenila sam omjer na mfp na 30% uh, 35%protein i 35%fat jel to ok ili da nesto povecam?
Summer sretno!
Moram se i ja prijavit na te wingse! Danas planirala trcat, al nikako da prestane kisa, tako da sam umjesto trcanja odvjezbala sculpt A od Tonya. Nadam se trku sutra. I spavancu nocas. Otkako je bio bolestan prije tri tjedna, ovaj moj malisan je zaboravio kako se spava i nocu i danju. Samo bi jeo i jeo, narocito nocu.
Lili, super za logopeda! Jel to idete privatno na vjezbe? Mi idemo u drzavnog jednom mjesecno, al to si zasad konzultacije, a ne vjezbe - ona nam kaze sto doma da vjezbamo. Ide pomalo naprijed, al vjerojatno bi bilo bolje da na vjezbe ide.
jadro, vibram za spavanje...
di idete u logopeda, morala bih i ja sa svojom, malo suska na s...
U staro rodiliste, preko uputnice. Logopedica je super, osim sto je rijetko vidjamoal za taj prvi pregled se ne ceka pretjerano dugo, oko mjesec dana.
Ovo je odlican clanak / vodic za mrsavljenje:
http://body.ba/fitness/mrsanje/najbo...-za-mrsanje/75
Zhang, predobar clanak. Hvala ti i sretan vam dan zena zene moje drage
Sretan dan zena!!!
Summer sretno!!
Jadro nisam skuzila jel ne moze neko slovo izgovorit? Zasto 1x mjesecno? Za polucit rezultate kod logopeda trebalo bi 2x tjedno.Mi idemo privatno jer nisam htjela cekat 100 godina termin kod drzavnog a i nude neke termine za vrijeme rad.vremena. skupo je al vrijedi svake lipe kad se radi o djetetovom izgovoru.
I uvijek je bolja rana intervencija jer sto se ranije krene to se brze ispravi. Moj sin je krenuo s 5 god a kcerka s 4 i pol.Nasla sam nam kabinet u kvartu da manje vremena gubimo.isao je 6.5 mj dosad.radi se o svim slovima s kvacicama.on ih je izgovarao na upit ali ne u spontanom govoru.
Posljednje uređivanje od Lili75 : 08.03.2017. at 07:09
Summer sretno danas!
Sretno cure s logopedima
Maza je isao godinu dana 1xtjedno logopedu.
Zhang clanak cu s posla pogledat.
Jutros puse bas jaka bura, jedva sam se ustala iz kreveta, nikako mi se nije dalo![]()
Posljednje uređivanje od malena beba : 08.03.2017. at 07:16
Summer sretno danas na pregledu!
Sretan 8. mart i od mene!
Moja danas ima prvu priredbu na kojoj će nešto smisleno izgovorit, obje jedva čekamo. Trudit ću se da ne plačem.
Morala sam uzeti dan go kako bi mogla ići jer su stavili vrijeme priredbe u nevakat. Nit izaći s posla nit zakasniti na posao.
Poslije priredbe imat ćemo nas ženski dan, što bi značilo izbivanje iz kuće cijeli dan.
Zhang, članak ću kasnije pročitati, sad se žurim spremat.
Posljednje uređivanje od j-la : 08.03.2017. at 07:49
summer sretno
ajmeeeeeeeee od kad ovo nisam cula. j-la uzivajte u ovom danu vas dvije.nevakat
ostalim vrjednicama sretan 8. mart
Sretan dan žena, drage moje fajterice!
Evo jutros kod mene u uredu, svaka žena kako dođe čestita svima, a muški se nijedan nije sjetio
Ja sam tako žarko htjela s djecom na marš tim povodom večeras, ali b. je pod velikom temperaturom, tako da nisam sigurna da ćemo se uspjet organizirat. Pa sam sinoć sinu objašnjavala šta je to i zašto postoji, sa objašnjavanja ravnopravnosti spolova nekako smo završili na objašnjavanju seksa, tako da ne vjerujem da je zapamtio puno od ove prve teme![]()
Tang![]()
J-la uzivajte vas dvije ljepotice danas!
Poslije cu citat clanak..
Danas imam ergometriju, preostalu iz sistematskog pa sa mnom na posao idu i tenisice, tajice i sportski bra.Nikad nisam bila na ergometriji u zivotu.
Posljednje uređivanje od Lili75 : 08.03.2017. at 08:22
Zhang, hvala. Evo procitala sam do druge pauze. Smanjila sam proteine na 30%. Ostaju uh na 40% i fat na 30% a par stranica prije se pisalo da tako necu mrsaviti? Prema mojoj kilazi ako bih stavila 1.5 g po kg ispada 115 g po mfp 30% je 139 g.
Danas se mjerim. I danas gym.
Lilli, nemoj potrgati traku tam![]()
ivana s, a mliječni proizvodi, riba? i grahorice, koliko znam, sadrže i proteine
Jedem ja sve to Tang ali opet ne naberem dovoljno. Mlijeko popijem u kavi, skupi se oko 1,5-2 dcl dnevno, jogurt jedem ali ne svaki dan, možda bih trebala uvesti redovito. Ribu nažalost rijetko, 2-3x mjesečno...
Nisam niti ja bila revna za proteine, tek sam sada obratila paznju a pila sam svako jutro whey, sada pijem 2-3x. Mlijeko ne pijem, jogurte i kefir pijem. Ribu hm..isto rijetko.
Nisam ja toliko lose niti radila osim sto sam imala veci kalorijski deficit, za to krivim terapiju, ubila mi je apetit. Multivitamine uzimam, omegu isto + d vitamin. Stvarnu glad osjecam samo kada dodem iz gyma.
Posljednje uređivanje od KrisZg : 08.03.2017. at 09:31