rahela super, ja već danima govorim "danas ću zwow 25", jedan dan ću i pogodit
ima puno skakanja, to sam zapamtila![]()
rahela super, ja već danima govorim "danas ću zwow 25", jedan dan ću i pogodit
ima puno skakanja, to sam zapamtila![]()
ajoj flopi, nadam se da će ruka biti ok :hug:
bilo bi baš šteta ne odraditi taj zadnji dan u komadu, a opet, ne treba forsirati
javi dojmove novog programa
Tang, možda je baš danas Z Dan LOL
Ako ti moj savjet može pomoći i ne znam koliko sam pametno postupila, neki dan iz prelaska iz planka u side plank sam zeznula lakat tako što je malo "poletio" u suprotnom smjeru od njegovog normalnog položaja. Osjećala sam ga i sutra, ali sam zato pri vježbanju, malo više stiskala mišiće da čvrsto drže zglob.
Probaj s tom ciljanom kontrakcijom.
Cure gdje su nam Dijana, Skulirana, Danči?
Danči garant već voza svoje bickilo, pa nema nam kad opisati divote koje vidi.
a Skuliranoj je očito maleni prohodao pa jurca za njim![]()
![]()
Sad mi je jasno zasto me zadnjih tjedana puca zelja za jos jednom bebom. To mi je od trcanja!
Prijavljujem 12-minutni "otrci koliko mozes" test. Otrcana 2.1 km, tempo 5:45 - zadovljna sam!![]()
Ginger, prije trudnoce sam bas dosta vjezbala - vozila biciklu, i bar 5 dana u tjednu skakala/dizala utege po nekom programu. Bas sam bila u ok formi. Mogla i sklekove i zgibove (uz mali skok). Trudnoca me skroz unazadila u pogledu forme (makar sam vjezbala i u trudnoci) - sad ne mogu ni sklek, a kamoli zgib... al pomalo se to vraca na svoje. Ono sto mi je bilo recimo relativno lako je vratit se u taj 3-4-5 puta tjedno vjezbanja ritam... a vjerujem da cu za nekih par mjeseci/po godine bit u istoj formi ko prije trudnoce. To mi je ok.
Jadranka ma bravo za sve što možeš već sad
magriz izvrsno za tako rano plivanje! ja tad ne znam kako se zovem.
Rahela za odrađeno, Sani za planirano, flopice za ustrajnost
Ja sam 2.dc pa neću ništa, odmaram i uživam u spoznaji da je petak![]()
j-la odradila sam bez pol muke, jer nije bilo zahtijevno
baš lijep završetak programa
jedino crow nisam naravno ni probala već sam odmarala u child pozi
Lili hvala
danas radovi na dvorištu, veselim se
orezivanje, krčenje, baš ima puno posla
gotova je zima, juhuuuu!
Jadranka tako je mene kad sam rodila drugo dijete
cijelu tu godinu me pucalo
pa još poneku, katakad
i nedavno sam imala napad
al me brzo prošlo, definitivno i neopozivo, sad mogu reći da je to to od mene
a trčati volim, kad se zagrijem onda volim
kad krećem uvijek se kolebam, a nali najviše volim osjećaj NAKON
trčanje, jel...
da mi se j-la ne zabuni![]()
J-la, krajnje ti je vrijeme
flopi bravo za 30 dana!!!
Joj, meni sve teško odvojit se od ovih bebastih stvari, prodala sam i posljednja kolica![]()
Nije da svijesno želim još ali nije mi lako prihvatit odluku da ne želim, ako me kužite....
Jadranka thnx
ma znam da ne mogu nastaviti di sam stala, ni priblizno
al se nadam da ce ici bar malo lakse
kad sam prosli put krenula, rikavala sam nakon 15 min. orbitreka i to ne na nekom otporu
a znam da ovisi i kakv ce porod biti
nakon drugog nisam mogla dva mjeseca sjesti ni hodati, a nakon treceg sam moga iz radjaone otpjesaciti doma...
nadam se reprizi treceg
j-la znas sto ti je ciniti
ivana, kuzim te, ja sam ridala kad sam pakirala platnene pelene sogorici
a bila me vec prosla zelja za jos jednim...
ja apsolutno i bez ikakvog, ma ni na sekundu, premišljanja čvrsto odgovaram NE!!
nije da ne volim ove svoje koje već imam, ali ne bih podnijela, za početak ni sekundu trudnoće, a onda još ovakve tri godine, a ni ono što slijedi nije nimalo lakše
vrijeme je da konačno i ja počnem živjeti
riješila sam se sve robice od djece i sad čim prerastu šaljem dalje
on topic, jel treba netko orbitrek?
prodala bih ga, jer mi samo stoji, a kad sam ga kupila nije mi ni palo na pamet da ću početi trčati (odnosno bila sam sigurna da neću), pa na taj način odrađivati kardio![]()
ovaj forum je za mene potpuno promijenio značenje izraza kardio i pirolitička pećnica![]()
Tang
Znam da bi trebala početi trčati, ali nisam još uradila scintigrafiju štitne. Opet im ne radi aparat
. Nije radio od aprila prošle godine, pa je radio nešto malo u januaru i opet se pokvario. Čekam godišnji da vidim mogu li gdje platit pa uradit. Da napokon "protrčim"
.
Ne volim trudnoću, to mi je užasan period! Joj kad se sjetim, brrr. Al znam da trebam još jedno dijete. Najljepše bi bilo kad bi mi neko dao malu bebicu, da ja preskočim onaj prvi dio, trudnoću i to.
Ima ovdje nekih koji zatrudne od trčanja (da, i to se može, a ni mi rekal Lastan), a neke zbog trčanja odustaju od sexa.
lude ste
Ja san robicu davno podijelila, cim bi prerasli proslijedila bi dalje.
Nisam bila nesto emotivna na stvari. Zeljela sam neko vrime jos jedno al me srecom proslo
Magriz svaka cast! Divim se svima koji vjezbaju prije posla
Ovde je prevruce danas a ja krepana od trcanja da stignem svakog dovest i odvesti boli me glava od vijeca roditelja
![]()
Prijavak klasika![]()
Ja bih radije da mi ruku odrezu nego jos jedno. Drzalo me neko vrijeme, sva sreca pa me popustilo.
Vrijeme je za mene.
ola cure
naporan dan, odradila sam laboratorij, skupila neke nalaze, zavrsila jedno brdo posla
mislim da sad imam sve
sad vodim malu na djecji rodjendan i u medjuvremenu opremam torbu za bolnicu
mozda si kupim i nesto za tjesenje
za mene je za sex od cardio jos bolji naziv hiit - high intensity interval training, samo s (nazalost) jednim intervalom
i znate li onu: volim sex i rado ga se sjecam
veceras cvx, imala sam ga u planu sinoc, al su me djeca odvukla prekasno, a to je ipak skakutavo
taman cu odradit citavi tjedan do bolnice, a onda nemam pojma sta cu smjet i kad, vjerojatno neko vrijeme samo setnje
Summer luda si
Nadam se da ces se brzo oporavit
Prijavak 8 km, pace 6:12. A sad odo djeci radit palacinke. Dobro, bit ce i za mene![]()
![]()
Tu sam!
Jučer me nazove frend s kojim se nisam čula barem tri-četiri godine i kaže: znaš, ja već neko vrijeme pratim tvoje sportske rezultate. On je upisao sad školu trčanja i ja sam mu , ajmo reći, uzor. Ja?!? Bilo mi je tako drago....
Nema prijavka, sutra je PM! Uzbuđena sam na stotu, odluka za odjećicu je pala, sve je uredno složeno na stolcu i čeka sutra. Pejs je zadan:5:40-5:35, piše mi kraj imena očekivano vrijeme 1:59. Ne znam.
Vidim prijavljuju se ludosti u glavi, pa ću i ja: Jučer navečer sjedimo u Lidu na večerici, svi nasmijani, pričamo, a ja svaki put kad vidim trkača (a Lido je na Jarunu pa ih baš ima) pomislim: Blago im se!
kjb, sretno sutra, sigurna sam da ćeš biti i brža od 1:59
ne znam jesam li se postrojila za to trčanje
ja ga baš i ne volim
ionako sam počela trčati iz inata
a sad nastavljam samo da održim tu kondiciju koju sam stekla
i nemam ambicija ni ubrzavati, ni povećavati km (eventualno do cenera, ali to je max)
rahela, potpis
Ja trcim iz inata. Jer sam prijavila wings i glupo mi je ne istrcati nista.
A i s tim pokrijem cardio koji prezirem.
Dio o bebama uopce necu komentirati, eto koliko me taj dio zanima
kjb, sretno sutra!
Summer, drzim fige
mb, bravo za trcanje i za palacinke.
danas je bio taj dan
odradila sam zwow 25, koji uopće nije lagan, na kraju sam za svaki skok jedva odljepljivala noge od poda
ali sam silno ponosna na sebe zbog burpeesa na početku, s kojima vidim ogroman napredak u tome koliko ih mogu odraditi u komadu, ona dva tri teža burpees treninga, pa onda odmor, su me gurnuli rapidno naprijed.
Eto, nadam se da sad nastavljam![]()
bravo Tang!
ja sam ih 15 u komadu, pa pauzica, pa 10 u komadu, pauzica, pa zadnjih 5
ali sam si zadala da ih u neko dogledno vrijeme napravim 30 u komadu
jedino ne znam ni sama jel ove competition ili prave
Sani, sestro po trčanju![]()
I ja sam prvo 15, a onda došlepala do 30 ne znam točno kako. A prije 2 tjedna mogla sam maksimalno 8 u komadu
tang bravo![]()
kjb mogu mislit kako si uzbudjena! sigurna sam da ces super trcat! jedva cekam prijavak rezultata sutra![]()
divno kjb
Uh kako te lijepo citati, uzivaj mi sutra i nadam se da.cu te uspjet negdje sresti i navijati ti. Svaka minuta ispod zadnjeg pb-a je veliki uspjeh.
vrijeme idealno! Sto ces obuci gore-dole?
Ja jos nisam sigurna.
sretno svima koji sutra trce na proljetnom bilo koju od utrka!!!
Ja nastupam s Munjarama kao stafeta i jedva cekam vidjet koliko mogu stisnut na tih 5km.Planiram ici na najjace da se testiram, kako trener rece 5 se i trci tako: stisni jako a kad je tesko pojacaj!
tang i MB bravo za treninge!
Posljednje uređivanje od Lili75 : 18.03.2017. at 08:29
Zadnji put kad sam trcala onih 5km oko Krasa fakat mi nije bilo tesko (kao i opcenito kad trcim) tako da sigurno imam prostora za jos ubrzat. Vidjet cemo. Isto se bas veselim posebno navijanju ekipi iz kluba.
Majice su odlicne, kvaliteta materijala je super. Jedino je boja neka tamnkcrvena trula visnja al nije to lose za promjenu od fluo zutih, plavih i rozih![]()
Tang toooo!
Ti i Rahela rasturate.
Kjb i Lili sretno sutra. Vjerujem da će Lili oboriti novi rekord na 5.
Juče cardio 1 I core 1. Ipak je prekjučer bilo do dana jer mi je ovaj bio ok. Mislim ok, krepem ja na basic burpees, pa obično za njima kasnim dva.
Hvala j-la.Eto vidis kako si sad bolje odradila.ma bravo !!!!
Rahela ti fakat rasturas em s treninzima em s njihovom ucestaloscu!
bacila sam oko na zwow 26
prvo sam pomislila, super, amrap samo 10 min, stignem to sad odmah ujutro odraditi, a onda sam pogledala vježbe
prvo ću morati uzeti dan, dva da uvježbam vježbe da mogu to odraditi
jer inače neću stići u 10 min ni jednu rundu
idem bacit pogled na neke s početka, da vidim koliko sam napredovala
i da, sretno svima sutra, opet vas trči dosta!
Lili, ti ćeš samo prohujati na tih 5km, baš kao Flash Gordana![]()
rahelanisu vjezbe teske ali ih je puno u malo vremena. da, trebalo bi uzet malo vremena i svaku pokusat prije. mada ja mislim da ti to bez problema mozes, nisu komplicirane.
Kako ne znas Lili ko je Flash???? Flesh aaaaaaaaa.
Subota je dan kad mi je vjezbanje jako nisko na listi prioriteta.
Sretno svim trkacicama i bravo vikend vjezbacicama.
A da mi objasnite Flash Gordanu? :plazi jezik:
A ja mislila neka trkacica Gordana kojoj je nadimak Flash![]()