-
Osoblje foruma
Nisam se do sada javljala. Nova sam na forumu, a ovo mi je problematično i trenutno aktualno. Hana ima 31 mjesec...već godinu dana lagano pokušavamo odvikavanje, ali...nije htjela na tutu niti na nastavak na WC...na svaki spomen tute ili WC-a plakala, vikala "ne želim" i "želim biti mala beba"...ništa nije pomagalo. I inače samo želi biti jako mala beba!?! Nisam htjela forsirati...ali sad sam se već zabrinula da mi se ne dogodi isto kao mami o kojoj ste pisale. I onda sam joj jedan dan rekla da sam bira i oblači gaćice iz ladice koje joj se sviđaju, pristala je obući njoj najljepše gaćice i ja sam skinula pelenu...Od tada svaki dan, već dva tjedna, bira koje će gaćice obući i ne nosimo uopće, dnevne pelene. Popiškila se dva-tri puta, pokakila ni jednom.Inače, ja ju zapitkujem, ali i ona sama traži. Ona je isto jako živo dijete koje nema vremena sjediti na tuti, čak ni uz crtiće, jer ne glada ni crtiće...nema vremena. Jedino se sad pitam kako da joj skinem noćne pelene...jer mi se još uvijek ujutro probudi mokra? Inače, ona pita "jel imam pelenu ili gaćice?"...ako kažem gaćice...trči na tutu, a ako je večer i ima pelenu, onda se samo popiški.
Lijep pozdrav i drago mi je da sam s vama!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma